Neskutečné chování švagra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
revereb
2.6.13 09:09
@chatwenna píše:
Treba ma pichace ona a naramne ji vyhovuje, ze se manzilek konecne sbalil a vypadnul :)

KEZ BY! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
46669
2.6.13 09:10
@revereb píše:
to si take rikam, ale asi nemam co ztratit. Diky za odpoved.

Pokud ti nebude vadit, že případně budeš za blbce, tak fakt nemáš co ztratit. Lepší je nemíchat se do věcí, do kterých ti nic není, většinou se to otočí proti tobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
revereb
2.6.13 09:13
@Heineken píše:
Sice nejsem děvče, ale být tebou, tak se do toho rozhodně nemontuju, zvlášť když nevíš o co v tom vztahu šlo a proč se stalo to co se stalo.
Už tím že na začátku píšeš že ho nemáš ráda, cítím že máš jedostranný názor a těžko tedy můžeš nestranně poradit.
Navíc co když je švagr taková svině, že švagrová bude ráda že se ho zbaví nebo naopak život se švagrovou byl pro švagra tak nesnesitelný, že si uvědomil že radši bude sám než s ní. Nebo prostě zjistili že se k sobě nehodí, mají tak rozdílné názory, že spolu šťastní nikdy nebudou. :think: :nevim:

chapu, ze v Cechach je zauzivane takove to - neznam, netyka se me, nic mi do toho neni, nemontuji se blablabla. Popravde, jestli tu mam poslouchat hodiny ubrecenou tchyni, a pak i svagrovou, tak je a montovat se hodlam. Navic pak je u nas kazdy druhy doslova akorat rozvedeny, ze se na nej v momente krize vsichni vy..serou at si to vyresi sam.
Ja se jim do toho montovat nehodlam, ale chovaji se oba iracionalne. Coz je fajn, pokud jsou sami, ale maji dve deti co tim trpi. Nemam rada jeho, ale mam rada ty deti. Svagrova buli a dela sceny, a nechce do poradny.
Je mi jasne, ze se asi rozejdou, ale nemyslim si, ze to nestoji za pokus.

• Citovat
  • Upravit
revereb
2.6.13 09:14
@Jura007 píše:
Souhlasím s Heinekenem. Navíc na přísloví „za dobrotu na žebrotu“ bývá taky kus pravdy.

Ja nemam co ztratit, ziju daleko a je mi trochu fuk, co si mysli. Ale nechci, aby hodili flintu do zita mimo jine proto, ze jim do toho kafraji obe matky, a obe kafraji fakt blbe.

• Citovat
  • Upravit
revereb
2.6.13 09:16
@Ali-Ali píše:
Nepripada mi, ze bys je a jejich vztah znala na tolik dobre, ze bys mohla do cehokoliv zasahovat. A jestli si s bratrem nejste blizci, tak tim tuplem ne. A radit svagrove je uz uplne mimo.
Jsou to dva dospeli lide a jestli to resit nechteji, tezko je nekdo donuti :nevim:

Nejde mi o zasahovani, jde mi o to, aby se prestali oba chovat jak idioti. A zacali veci resit, tak, jak maji. S tim nesouvisi to, jestli vim, co mezi nimi je nebo neni, protoze to je totiz jedno. Musi na tom pracovat, jestli to ma mit smysl, a to nedelaji.
No je mi jasne, ze je nikdo nedonuti, ale za pokus asi nic nedam.

• Citovat
  • Upravit
46669
2.6.13 09:16
@revereb píše:
chapu, ze v Cechach je zauzivane takove to - neznam, netyka se me, nic mi do toho neni, nemontuji se blablabla. Popravde, jestli tu mam poslouchat hodiny ubrecenou tchyni, a pak i svagrovou, tak je a montovat se hodlam. Navic pak je u nas kazdy druhy doslova akorat rozvedeny, ze se na nej v momente krize vsichni vy..serou at si to vyresi sam.
Ja se jim do toho montovat nehodlam, ale chovaji se oba iracionalne. Coz je fajn, pokud jsou sami, ale maji dve deti co tim trpi. Nemam rada jeho, ale mam rada ty deti. Svagrova buli a dela sceny, a nechce do poradny.
Je mi jasne, ze se asi rozejdou, ale nemyslim si, ze to nestoji za pokus.

Počkej, a to jako myslíš, že když jim promluvíš do duše, tak se nad sebou zamyslí a své problémy vyřeší? :nevim:

Osobně mi taky není jedno, jak žije třeba moje ségra. Máme k sobě hodně blízko (nejen místem bydliště), přesto bych si nedovolila jí v něčem kázat nebo ji dávat dohromady s manželem, pokud by měli problémy. To mi naprosto nepřísluší. Stejně jako tobě u příbuzných. Když sami nechtějí, tak co s tím asi uděláš ty? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
2.6.13 09:17

No nevim, ale nějak mi uniká proč by ses do toho měla plést…je to jejich věc a jejich život…nehledě na to, že sem jaksi nepochopila proč by měla bejt rozvedená ženská s dvěma dětma nějaká chudinka co si nikdy nikoho nesežene :mrgreen:…no nevim nevim, ale z toho co píšeš mi přijde, že si švagrová spíš oddechne, že se něčeho takovýho jako je tvůj švagr zbavila..smutný je jen, že jako vždy při rozvodech nejvíc to odnesou ty děti a dospělý by se měli snažit o to, aby se dokázali domluvit tak, aby na těch dětech to zanechalo co nejmenší stopu…což ale neznamená, že mají za každou cenu zůstat spolu když to nefunguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
revereb
2.6.13 09:18
@74paja píše:
A myslis, ze ona nevi, ze muze byt rozvedena se dvema detma? Ze si toho jako nevsimla, kdyz ji to potrebujes „vysvetlit“.. :roll:
Zajimave, ze ty svagra rada nemas, ale ona si s nim ma zrejme rozumet do konce zivota, protoze spolu prece maji deti… Obetovat se pro rodinu a tak, protoze jinak nastane konec, kdyz od ni chlap odejde…
Je to jeji vec a jejich vztah. Vsadim se, ze kdyz si pokecas s kazdym z nich, tak ti rekne svoji verzi a nahled na problem…

Popravde? Myslim si, ze ji VUBEC NEDOCHAZI, jake budou dlouhodobe nasledky. Resi veci ze dne na den, jako kdo si vyzvedne kdy kluky, a nechape, ze za pet let bude rozvedena skoroctyricitka s dvouma klukama, co o chlapa nezavadi. pak jit do poradny je fakt maly ustupek.
Ja ho rada nemam, ale ja jsem si ho nebrala ani jsem si od nej nenechala udelat dve deti. Obetovat se nemusi, ale mela by zkusit najit reseni, a ne to rovnou zahodit. On byl ochoten jit aspon do poradny, ona ne.
Je jasne, ze kazdy ma svou verzi. Mne je jedno, jaka je, mne at to nerikaji, ale at to reknou psychologovi nebo poradci, nez to definitivne zabali.

• Citovat
  • Upravit
46669
2.6.13 09:22
@revereb píše:
Popravde? Myslim si, ze ji VUBEC NEDOCHAZI, jake budou dlouhodobe nasledky. Resi veci ze dne na den, jako kdo si vyzvedne kdy kluky, a nechape, ze za pet let bude rozvedena skoroctyricitka s dvouma klukama, co o chlapa nezavadi. pak jit do poradny je fakt maly ustupek.
Ja ho rada nemam, ale ja jsem si ho nebrala ani jsem si od nej nenechala udelat dve deti. Obetovat se nemusi, ale mela by zkusit najit reseni, a ne to rovnou zahodit. On byl ochoten jit aspon do poradny, ona ne.
Je jasne, ze kazdy ma svou verzi. Mne je jedno, jaka je, mne at to nerikaji, ale at to reknou psychologovi nebo poradci, nez to definitivne zabali.

Prosím tě, jak tohle můžeš říct?? 8o
Nezlob se, ale soudíš to podle sebe? Nebo proč to bereš tak paušálně? To je přece nesmysl jako hrom! A zůstávat s nějakým blbem jen proto, aby jednou nebyla sama, to je kravina obrovská. Myslím, že ona je svéprávná lidská bytost a sama si to sesumíruje, aby z toho vyšla v rámci možností dobře. I s dětma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
revereb
2.6.13 09:23
@KPKristy píše:
Tak tohle může dopadnout jedině tak, že za největšího blba budeš ve finále ty. Proč bys tohle měla řešit? :nevim:A taky nechápu, proč by si holka s dětma neměla už nikoho najít 8o. To jako nějaký nýmand, co od ní odejde, je jediná výhra v jejím životě? Měla by za něho bojovat, i když on ji nechce? To jsou názory, jak za krále klacka…

Mne je jedno, co si mysli, ja na rozdil od jeji matky ji nerikam, ze je jeji muz nejvetsi zlosyn na svete, a na rozdil od jeji tchyne nerikam manzelovi, jak je ona mizerna manzelka.
Proc bych to mela resit? mam rada jejich deti, ktere ta situace poznamenava, a tezce. Kdyby byli jen oni dva, maximalne ji pogratuluju 8) ale tak to holt neni.
Proc by si nemela nikoho najit? Jednak to neni uplne miss world, jednak zije na malem meste, kde maji problem najit slusneho krasne svobodne holky. Je mi lito, ale doba neni ferova k zenam, jako ona. Kdyby byla kus a finance nezavisla, prosim, ale tak to bohuzel neni…

• Citovat
  • Upravit
25123
2.6.13 09:23

Revereb…popravdě neplet´se do toho nebo uděláš ještě víc škody než užitku :roll: proč by jako o rozvedenou čtyřicítku s dvouma klukama nikdo nezavadil :roll: :lol: jako sorry ale pokud si tohleto vážně myslíš, což je názor jak za krále klacka :mrgreen: a díky Bohu naprosto scestnej, tak se do toho radši neplet´ a nech je at´si to vyřešej sami ;)

Příspěvek upraven 02.06.13 v 09:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
revereb
2.6.13 09:24
@KPKristy píše:
Prosím tě, jak tohle můžeš říct?? 8o
Nezlob se, ale soudíš to podle sebe? Nebo proč to bereš tak paušálně? To je přece nesmysl jako hrom! A zůstávat s nějakým blbem jen proto, aby jednou nebyla sama, to je kravina obrovská. Myslím, že ona je svéprávná lidská bytost a sama si to sesumíruje, aby z toho vyšla v rámci možností dobře. I s dětma :nevim:

Soudim podle reality sveta. Jestli te to zranuje, mrzi me to, ale je to proste tak.

• Citovat
  • Upravit
revereb
2.6.13 09:25
@brumdinka píše:
Revereb…popravdě neplet´se do toho nebo uděláš ještě víc škody než užitku :roll: proč by jako o rozvedenou čtyřicítku s dvouma klukama nikdo nezavadil :roll: :lol: jako sorry ale pokud si tohleto vážně myslíš, což je názor jak za krále klacka :mrgreen: a díky Bohu naprosto scestnej, tak se do toho radši neplet´ a nech je at´si to vyřešej sami ;)Příspěvek upraven 02.06.13 v 09:24

protoze je to tak. Mam v okoli prilis mnoho svobodnych a krasnych zen, a prilis mnoho rozvedenych s detmi, co maji tu a tam pritele, ktery vetsinou nestoji za nic. neznam jedinou rozvedenou s dvema detmi, co by se podruhe vubec vdala, natoz vdala lepe. Ne u nas. Nemusis se mnou souhlasit, ale ja bych manzelstvi s dvema detma do pytle jen tak nehazela.

• Citovat
  • Upravit
46669
2.6.13 09:26
@revereb píše:
Mne je jedno, co si mysli, ja na rozdil od jeji matky ji nerikam, ze je jeji muz nejvetsi zlosyn na svete, a na rozdil od jeji tchyne nerikam manzelovi, jak je ona mizerna manzelka.
Proc bych to mela resit? mam rada jejich deti, ktere ta situace poznamenava, a tezce. Kdyby byli jen oni dva, maximalne ji pogratuluju 8) ale tak to holt neni.
Proc by si nemela nikoho najit? Jednak to neni uplne miss world, jednak zije na malem meste, kde maji problem najit slusneho krasne svobodne holky. Je mi lito, ale doba neni ferova k zenam, jako ona. Kdyby byla kus a finance nezavisla, prosim, ale tak to bohuzel neni…

Hm, tak teď jsi to dorazila tím, jak o švagrové smýšlíš. Chudák holka, které se chce montovat do života někdo jako ty, ve vší slušnosti :roll:

Nejlepší bude, když za ní přijdeš a rovnou řekneš „Maruš, uvědom si, že pokud nezůstaneš s tímto pakem, tak budeš sama zoufalá čtyřicítka, o kterou nikdo nezavadí“. Ta bude velmi ráda, jakou máš péči… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
revereb
2.6.13 09:26
@alsem píše:
Nepletla bych se do toho a nechápu proc chces, aby chodili do poradny, zkouseli vztah zachranit.. Ty by si o takoveho chlapa stala? :nevim:

ja s nim nemam dve deti…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová