Neskutečné chování švagra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
2.6.13 09:27
@revereb píše:
Soudim podle reality sveta. Jestli te to zranuje, mrzi me to, ale je to proste tak.

Nezraňuje mě to, já si nemyslím, že taková je realita světa. Je to velmi individuální a nemůžeš soudit jen podle toho, jak vypadá nebo kde žije :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.6.13 09:30
@revereb píše:
protoze je to tak. Mam v okoli prilis mnoho svobodnych a krasnych zen, a prilis mnoho rozvedenych s detmi, co maji tu a tam pritele, ktery vetsinou nestoji za nic. neznam jedinou rozvedenou s dvema detmi, co by se podruhe vubec vdala, natoz vdala lepe. Ne u nas. Nemusis se mnou souhlasit, ale ja bych manzelstvi s dvema detma do pytle jen tak nehazela.

Ale ona ho taky třeba nehází do pytle JEN TAK. Třeba už to promyslela horem dolem, zná svého chlapa nejvíc a možná jí vychází jako lepší varianta být bez něj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
revereb
2.6.13 09:30
@KPKristy píše:
Hm, tak teď jsi to dorazila tím, jak o švagrové smýšlíš. Chudák holka, které se chce montovat do života někdo jako ty, ve vší slušnosti :roll:Nejlepší bude, když za ní přijdeš a rovnou řekneš „Maruš, uvědom si, že pokud nezůstaneš s tímto pakem, tak budeš sama zoufalá čtyřicítka, o kterou nikdo nezavadí“. Ta bude velmi ráda, jakou máš péči… :jazyk:

Ja myslim, ze by ji to nekdo mel mimo jine rict.
Vzala si chlapa, co ja bych si nikdy nevzala. Ale uz se tak stalo, a navic s nim ma dve maly deti.
Nebudu ji rikat, jak je uzasna, jak to vsechno super zvladne, jak si najde nekoho lepsiho, protoze tomu - neverim.
Neverim, a vztekle diskutujici zde me o tom nepresvedci.
Myslim si, ze mimo jine je ona ve vleku sve matky, on je ve vleku sve, a jedine, na co se zmohli, je rozejit se, misto aby resili sve skutecne problemy.
Ze on je blbec? No uz s nim ma dve deti. Ze ona se chova jako krava? No uz s ni on ma dve deti, a odejit umi fakt kazdej. To je to nejjednodussi.
Nic nerikat, nemontovat se takzvane? To umi taky kazdej.

• Citovat
  • Upravit
25123
2.6.13 09:33

Víš v tom případě nevim v jakym světě to teda žiješ a příde mi ten tvůj svět hodně smutnej…víš já taky žiju na malym městě a znám spoustu ženskejch co maj dvě i třeba tři děti včetně mých dvou sester co si po rozvodu v pohodě našli partnera a to že se třeba nevdali je jiná věc, ono pokud se jednou spálíš tak už se do svatby moc neženeš jelikož ve vztahu jsou důležitější věci než oddací list… jako určitě většina normálních lidí nebude hned manželství házet do pytle, ale žít s někym jen kvůli dětem je ta největší krávovina na světě pokud v tom vztahu neni nic jinýho, protože ty děti nejsou blbý a poznaj, že to v rodině nefunguje…to už je pak opravdu lepší si nalít čistýho vína a jít od sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
revereb
2.6.13 09:35
@KPKristy píše:
Ale ona ho taky třeba nehází do pytle JEN TAK. Třeba už to promyslela horem dolem, zná svého chlapa nejvíc a možná jí vychází jako lepší varianta být bez něj :nevim:

Oodesel od ni on. Ona chtela asi pred dvema mesici, aby koupili spolu dum, co vybrala.
Nepremysli praveze nad nicim, jenom posloucha svou matku, ktera ji rika, jak je jeji muz nejvetsi zlosyn (matka jeji je jak jinak rozvedena, bez chlapa), a topi se ve svych emocich. Pise mu sms, jak uz ho nechce nikdy videt a dalsi hovadiny.
Pokud je jeji manzel ochoten jit do poradny, mela by to aspon zkusit. Asi ji to reknu. Ze to asi nevyjde? Pro dva kluky bych to asi zkusila.

• Citovat
  • Upravit
25123
2.6.13 09:38

Promiň ale po tvym posledním příspěvku, kdy píšeš že většina vzteklých :roll: to jako kde :lol: diskutujících tě nepřesvědčí se s tebou loučím a doufám, že se do toho plést vážně nebudeš - přijdeš my totiž s tvými názory jako moje tchýně co se plete do věcí do kterých jí absolutně nic neni a myslí si, že zblajzla všechnu moudrost světa a jediná ona má pravdu a dělá tim akorát zbytečný rozbroje všude okolo…jo a takzvaně nemontovat se bohužel neumí každej…ono totiž kdyby si lidé nejdřív zametli před svým prahem, jak se říká a pak se teprve montovali do ostatních..tak by byl na světě ráj…

p. s. jako to že ona je ovlivněná svojí matkou je špatně, ale tobě do toho vážně nic neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.6.13 09:39

:mrgreen:
Já nejsem vzteklá. Jen jsem si představila, že by se mi do života chtěl montovat někdo s takovým nározem jako ty. Trochu mě to vyděsilo, se přiznám…

A souhlasím s @brumdinka, že žiješ asi ve smutným světě. Jo, je tu dost zla a nespravedlnosti, ale všechny rozvedený ženský samy nezůstávají a neumírají jako zoufalé trosky. Nakonec se mají možná líp, než s nějakým idiotem. Ale prostě jaký si to uděláš, takový to máš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
revereb
2.6.13 09:40
@brumdinka píše:
Víš v tom případě nevim v jakym světě to teda žiješ a příde mi ten tvůj svět hodně smutnej…víš já taky žiju na malym městě a znám spoustu ženskejch co maj dvě i třeba tři děti včetně mých dvou sester co si po rozvodu v pohodě našli partnera a to že se třeba nevdali je jiná věc, ono pokud se jednou spálíš tak už se do svatby moc neženeš jelikož ve vztahu jsou důležitější věci než oddací list… jako určitě většina normálních lidí nebude hned manželství házet do pytle, ale žít s někym jen kvůli dětem je ta největší krávovina na světě pokud v tom vztahu neni nic jinýho, protože ty děti nejsou blbý a poznaj, že to v rodině nefunguje…to už je pak opravdu lepší si nalít čistýho vína a jít od sebe…

Souhlasim, ze pokud ve vztahu nic neni, nema cenu ho udrzovat. Ani kvuli detem.
Jenze si nemyslim, ze to tak nutne je v jejich pripade, a nemeli by to zahazovat, dokud se o tom nepresvedci. Spis tam selhava komunikace.
Tri roky nebyli nikdy sami, protoze ona koji. Kafraji do toho obe matky. Proste milion veci, co nutne neznamena, ze to nema sanci, ale co se musi vyresit.
Jenze misto, aby ona premyslela, co zkusit, tak resi, jak si TYDEN pote, co ten jeji blbec odesel, vyresi stridavou peci. Na to je fakt brzo, si myslim…

• Citovat
  • Upravit
18305
2.6.13 09:40

Revereb: hele, já jsem bezdětný svobodný skoropadesátník, už od svých pětadvaceti jsem tušil, že tak dopadnu, snažil jsem se proti tomu něco dělat - a skončil jsem tam, kde jsem skončil. Důvod? Když jsem hledal někoho, s kým bych aspoň trošku spolupracoval (v rodině, v místě bydliště i jinak…) tak měli všichni akorát plnou hubu keců a spolupracovat nechtěl nikdo. Každý mě akorát poučoval podle svého pohledu na svět - jeden, že se mám věnovat církvi a nevnímat okolní svět, druhý zase, že mám přehlížet, jak soused mlátí svou ženu, třetí zase že mám vložit peníze do akcií hypervýhodného projektu, kterému on dělal generálního reprezentanta… No tak církevníci skončili osamělí na vesnici, kde je většina katolíků (tudíž jsou „tak trochu“ v izolaci), souseda ve finále odtáhli na psychinu do Kroměříže - ještě předtím stihnul toho „radílka obtáhnout o 80 tisíc, no a "hypervýhodný projekt“ skončil krachem a předseda představenstva je hledaný mezinárodním zatykačem.
Věř mi - to poslední, co potřebuje člověk v problémech, jsou chytré kecy. Spíš se zkus zeptat švagrové, jestli jí můžeš být nějak užitečná. Ale na rovinu jí řekni, že nervy máš jenom jedny, jako každý člověk; a několikahodinové výlevy ti ubližujou, jako by ubližovaly každému člověku.
Takže - míň kecat, víc naslouchat, projevit ochotu, ale nastavit hranice. (Promiň, jsem drsný, ale s jemností v těchto případech nic nepořídíš.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.6.13 09:41
@revereb píše:
Oodesel od ni on. Ona chtela asi pred dvema mesici, aby koupili spolu dum, co vybrala.
Nepremysli praveze nad nicim, jenom posloucha svou matku, ktera ji rika, jak je jeji muz nejvetsi zlosyn (matka jeji je jak jinak rozvedena, bez chlapa), a topi se ve svych emocich. Pise mu sms, jak uz ho nechce nikdy videt a dalsi hovadiny.
Pokud je jeji manzel ochoten jit do poradny, mela by to aspon zkusit. Asi ji to reknu. Ze to asi nevyjde? Pro dva kluky bych to asi zkusila.

Takže teď teď by měla poslouchat tebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
revereb
@brumdinka píše:
Promiň ale po tvym posledním příspěvku, kdy píšeš že většina vzteklých :roll: to jako kde :lol: diskutujících tě nepřesvědčí se s tebou loučím a doufám, že se do toho plést vážně nebudeš - přijdeš my totiž s tvými názory jako moje tchýně co se plete do věcí do kterých jí absolutně nic neni a myslí si, že zblajzla všechnu moudrost světa a jediná ona má pravdu a dělá tim akorát zbytečný rozbroje všude okolo…jo a takzvaně nemontovat se bohužel neumí každej…ono totiž kdyby si lidé nejdřív zametli před svým prahem, jak se říká a pak se teprve montovali do ostatních..tak by byl na světě ráj…p. s. jako to že ona je ovlivněná svojí matkou je špatně, ale tobě do toho vážně nic neni…

ja ji na rozdil od jeji matky nehodlam rikat, ze jeji manzel je zlosyn.

• Citovat
  • Upravit
revereb
@KPKristy píše:
Takže teď teď by měla poslouchat tebe…

ne, svuj vlasti rozum.

• Citovat
  • Upravit
25123
2.6.13 09:44

Hele já vim, že to myslíš dobře ale to komunisti mysleli taky a jak to dopadlo :? souhlas s jurou…tohle si musí vyřešit ona sama…takže ty opravdu můžeš tak max. projevit ochotu, víc naslouchat a nastavit hranice…prostě kažej svýho štěstí tvůrce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
revereb
2.6.13 09:46
@Jura007 píše:
Revereb: hele, já jsem bezdětný svobodný skoropadesátník, už od svých pětadvaceti jsem tušil, že tak dopadnu, snažil jsem se proti tomu něco dělat - a skončil jsem tam, kde jsem skončil. Důvod? Když jsem hledal někoho, s kým bych aspoň trošku spolupracoval (v rodině, v místě bydliště i jinak…) tak měli všichni akorát plnou hubu keců a spolupracovat nechtěl nikdo. Každý mě akorát poučoval podle svého pohledu na svět - jeden, že se mám věnovat církvi a nevnímat okolní svět, druhý zase, že mám přehlížet, jak soused mlátí svou ženu, třetí zase že mám vložit peníze do akcií hypervýhodného projektu, kterému on dělal generálního reprezentanta… No tak církevníci skončili osamělí na vesnici, kde je většina katolíků (tudíž jsou „tak trochu“ v izolaci), souseda ve finále odtáhli na psychinu do Kroměříže - ještě předtím stihnul toho „radílka obtáhnout o 80 tisíc, no a "hypervýhodný projekt“ skončil krachem a předseda představenstva je hledaný mezinárodním zatykačem.
Věř mi - to poslední, co potřebuje člověk v problémech, jsou chytré kecy. Spíš se zkus zeptat švagrové, jestli jí můžeš být nějak užitečná. Ale na rovinu jí řekni, že nervy máš jenom jedny, jako každý člověk; a několikahodinové výlevy ti ubližujou, jako by ubližovaly každému člověku.
Takže - míň kecat, víc naslouchat, projevit ochotu, ale nastavit hranice. (Promiň, jsem drsný, ale s jemností v těchto případech nic nepořídíš.)

Hezky prispevek. Ale:
Byla jsem v zivote v sitacich, kdy jsem si pri zpetnem pohledu velmi prala, aby se mnou byval nekdo zatrasl a „probudil me“. Ja chytre kecy nemam, jen trvam na tom, at jde do poradny. At neni tvrdohlava krava, ktera pro sve emoce, co ji zatemnily rozum, zahodi manzelstvi a nejen, ze tim zadne problemy nevyresi, na milion dalsich zadela. Predevsim u svych deti.
Matky a kamosky ji budou vzdycky ujistovat, ze ma pravdu, a ze chyba je v manzelovi. To ale pravda byt nemusi. Nezavisly odbornik - manzelsky poradce, psycholog, to muze v kontextu sve prace naznacit. Ja to delat nehodlam, ale taky bych si vycitala, kdybych ji aspon nerekla, at tu poradnu zkusi.

• Citovat
  • Upravit
18305
2.6.13 09:46
@revereb píše:
Souhlasim, ze pokud ve vztahu nic neni, nema cenu ho udrzovat. Ani kvuli detem.
Jenze si nemyslim, ze to tak nutne je v jejich pripade, a nemeli by to zahazovat, dokud se o tom nepresvedci. Spis tam selhava komunikace.
Tri roky nebyli nikdy sami, protoze ona koji. Kafraji do toho obe matky. Proste milion veci, co nutne neznamena, ze to nema sanci, ale co se musi vyresit.
Jenze misto, aby ona premyslela, co zkusit, tak resi, jak si TYDEN pote, co ten jeji blbec odesel, vyresi stridavou peci. Na to je fakt brzo, si myslim…

No tak si třeba promýšlí HAVARIJNÍ PLÁN. I toto je dobré mít zvážené a připravené. Není nic horšího než skončit v situaci, ze které se nemůžeš vlastními silami dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová