Nevěrná - bez výčitek!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6536
11.8.13 21:55

Hele když vztah nefunguje nejsi šťastná a po úletu nemáš výčitky, tak asi přítele nemiluješ, tak se netrap a jdi jinam, být s někým jen ze zvyku není dobrý a hlavně nemáš děti tak není důvod kvůli čemu být v něčem co nefunguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
11.8.13 21:56

Zakladatelko to se musíš rozhodnout sama nikdo ti tady neporadí. Taky co mám ti říct zůstaň s přítelem a ty to uděláš? Rozmysli se brzo a neseď na dvou židlích to není nikdy dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
11.8.13 21:56

Pokud něco dva roky nefunguje, tak na co čekat jak se to vyvrbí s milencem. Prostě si udělej pořádek sama ve svém vztahu a třeba pak začni nový. Nemám ráda a nerozumím tomu, když některá bere raději hulváta, který ji ubližuje, než být bez chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.13 21:58
@Anonymní píše:
Nezazlívám ti to, ještě počkej jak se začne „vrbit“ ten vztah s milencem a pak od přítele třeba odejdi. Nevím jak jsi stará, jaké máte s přítelem závazky, ale nemá smysl se trápit. A ano, mi to vyšlo - vzala jsem si ho :)

Je mi 22let a přítelovi 35let a milenci 25 let :-D.. jak dlouho si čekala než si opustila přítele/menžele s kterým si byla?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
Anonymní píše:
Jeto přesně týden co sem byla poprvé nevěrná svému přítelovi (děti nemáme)! Bála jsem se toho jako čert kříže že to pozná že budu mít výčitky..že se nedokážu chovat normálně a podívat se mu do očí! Nemohla sem spát a chytala se každého lepšího slova od přítele co by mě od toho odvrátilo! A přesto se stalo..vztah mám 2 roky nefunguje a já nejsem vněm štastná! Prožívám peklo (nadávky, ponižování, pohlazeni neznám trochu ucty neznám..) nevěra nevyřeší nic a není to hrdinsky čin! Ale kdybych věděla že pujde o ulet neudělam to..je v tom něco víc chceme to oba..ale jak stoho ven? Neodešla sem doposud od přítele protože nás drží spolu velký zvyk a strach stoho ho opustit! Ted mam malé tajemství které je jenom moje a ikdyž je to ošklivé hřeje mě to na duši! Je tu někdo takoví komu nevěra něco přinesla? Či odešla nekterá s milencem a vyšlo to? Prosím pokud mě chcete soudit tak se budete namáhat zbytečně to co se stalo to nevrátí! Děsí mě že nemám výčitky a to mě utvrdilo v tom že pro tenhle vztah sem skončila…

Zažil jsem něco podobného i stejný šok z toho, že jsem neměl problém se pak ženě podívat do očí.
Náš vztah je taky v troskách, taky to poprvé byl úlet, kterej jsem nečekal, vyspali jsme se spolu hned první večer, nešlo mi o sex, ale podvědomě jsem hledal lásku, bohužel jsem naletěl holce, která za to nestála, tak to hrozně rychle skončilo.
Pak jsem potkal opět náhodou jinou ženu a s tou je to úžasný a nádherný ve všem, takže k ní odejdu.
Bohužel mám děti, takže to nebude jednoduché, ale tady na miminu jsem zjistil, že nemá cenu držet vztah ani kvůli dětem, když to nikam nevede.
Tobě radím od přítele odejít, zvlášť pokud nemáte děti, udržovat dva vztahy zároveň je hrozně těžké a myslím že to zvládne málokdo, hlavyně pokud mu to má něco přinášet, mně to nepřináší nic, hrozně mě to stresuje a jsem z toho úplně hotovej, ale přesně takovej stav jsem očekával, nepřekvapilo mě to.
Za anonym se omlouvám, ale nechci tohle psát veřejně.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
@Anonymní píše:
Chápu vaše reakce ale bojim se ho opustim pro ránu nejde daleko a vím že muj odchod by ho vytočil do maxima!! Je na mě hnusnej a to dost ale moc dobře ví že mě potřebuje materiálně a nebude chtít oto jen tak přijít! Spala sem s milencem jen jednou netrvá to dlouho době! A jak to bude pokračovat netuším sama…chtěla bych být štastná ale i přesto jaky je na mě přítel nechci ho dostat na dno (nemá kde bydlet, nebude mit ani práci be země) zustane sam bez peněz a kohokoliv blízkého! Je dospělej tohle měl domyslet když byl na mě zlej a udělalmi svinárnu za svinárnou ale i přesto..nemam na to srdce ikdyž vím že bych byla štatsnějši..snad kdyby to vyřkl on..bylo by to lehčí..

tak si nech oba, já myslím že současný přítel je v pohodě, možná má jen nějaké starosti tak ti dělá sviňárny a tluče tě.

• Citovat
  • Upravit
23847
11.8.13 21:59
@Anonymní píše:
Chápu vaše reakce ale bojim se ho opustim pro ránu nejde daleko a vím že muj odchod by ho vytočil do maxima!! Je na mě hnusnej a to dost ale moc dobře ví že mě potřebuje materiálně a nebude chtít oto jen tak přijít! Spala sem s milencem jen jednou netrvá to dlouho době! A jak to bude pokračovat netuším sama…chtěla bych být štastná ale i přesto jaky je na mě přítel nechci ho dostat na dno (nemá kde bydlet, nebude mit ani práci be země) zustane sam bez peněz a kohokoliv blízkého! Je dospělej tohle měl domyslet když byl na mě zlej a udělalmi svinárnu za svinárnou ale i přesto..nemam na to srdce ikdyž vím že bych byla štatsnějši..snad kdyby to vyřkl on..bylo by to lehčí..

Seš srab! Ne proto, žes byla nevěrná, ale že nedokážeš opustit takovýho k.kota. No, kdo se bojí s.re v síni. Prosímtě, jakýpak ohledy? Je snad svéprávnej, dospělej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.13 22:00

To že nemám výčitky mě vyděsilo (než se to stalo bála sem se že i pohled mě prozradí). Nedokážu vézt dvojí život vím že dlouho to nejde a ani nepude a většího dřive či později se do toho začnou motat city a to se utajit nedá!..ach jo já nevím…nevím jak na to

• Citovat
  • Upravit
130
11.8.13 22:01

Jste spolu dva roky? Ja jsem mela necungujici vztah 9 let. No necungovalo poslednich 5 let. Mela jsem stejnej nazor, jsme na sebe zvykli… Ale pak se objevil muj stavajici muz. Ten byl ve vztahu 6 let a taky to uz nekoapalo, teda tvrdil ze jen v posteli ale to trosku zvanil. Byla mezi nami velka chemie a tak jsme se po dlouhych uvahach domluvili, ze budem jen milenci na sex. Po 4 postelovyvh scenach, mi oznamil ze me miluje a chtel by se mnou byt.. Trvalo to jeste cca 2 mesice, nez jsme jeden i druhej rozhoupali k opusteni nasich nefungujicich vztahu. Ted jsme spolu dva roky, stale zamilovani a navic 2 mesice stasni ve trech :kytka:
Takze moje rada je asi jasna! Jdi co nejrychleji od nefungujiciho vztahu, dokud neni pozde a nebudes toho vic litovat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
11.8.13 22:02
@Anonymní píše:

Když je ten tvůj takový nesvéprávný chudáček, tak si ho holt nech, co jiného na to říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
11.8.13 22:03
@Anonymní píše:
To že nemám výčitky mě vyděsilo (než se to stalo bála sem se že i pohled mě prozradí). Nedokážu vézt dvojí život vím že dlouho to nejde a ani nepude a většího dřive či později se do toho začnou motat city a to se utajit nedá!..ach jo já nevím…nevím jak na to

nevíš jak na co? kdy se to stalo? jak moc je to čerstvé? dej si pár dní a uvidíš jak se vše bude vypadat, třeba ti zítra přítel dá jednu a ty druhou chytneš vo futra a bude jasno hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
11.8.13 22:04

@K-Black ty máš zpátky nick? 8o
Sorry za OT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
11.8.13 22:04

Je hrozný jaký jsou chlapy sviňákové, nechaj se živit nemakaj a ještě ženskou bijou jsou to ubožáci neschopný je mi z nich na :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

neříkám že jsou takový všichni to né, ale aby za tohle chování zakladatelka se obávala co s ním bude, že nic nemá je to jeho věc, nes. r se s ním a vykopni ho nebo čekáš až tě samou láskou přizabije!!! Když teď už máš strach mu něco říct buď ráda že nejsou děti co pak aby u toho jeho chování byli, vyraž ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
11.8.13 22:06

Jin ak teda moc nevím, co chce zakladatelka slyšet za radu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
11.8.13 22:06
@K-Black píše:
tak si nech oba, já myslím že současný přítel je v pohodě, možná má jen nějaké starosti tak ti dělá sviňárny a tluče tě.

Nechat si nekoho kdo te bije? No sorry ale to jsi nemyslela vazne, ze ne?
At ma jakekoliv duvody, nema pravo nikdo kvuli tomu, nekoho pouzivat jako boxovaci pytel!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí