Nevím, co dál. Chce interrupci :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10206
16.1.17 22:44

@Anna766 Ne,neblazni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2897
16.1.17 23:34

Zakladatelko, až dnes jsem si všimla této diskuze, nepročítala ji celou (v tom množství to ani nejde) a jen zahlédla, že sis miminko nechala. Blahopřeji k rozhodnutí! A opravdu ti moc a moc přeju, abyste vše ustáli a i finančně zvládli! Přeji pohodové těhotenství! A aby se bydlení i práce vyřešila k vaší spokojenosti! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
16.1.17 23:56
@Gosi píše:
jseš hodně mimo… člověk vám tady v klidu napíše, že i zákonem schválené zabití je zabití a ty pořád vykřikuješ něco o čočce a hysterkách… a jestli si člověk, kterýmu nevadí, že je označen za manžu o mě myslí, že jsem hysterka, tak s tím zvládnu žít... 8)

díky.. ted jsem si fakt málem cvrkla :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
17.1.17 00:35
@Anonymní píše:
Tatinek mi donesl kyticku. Zas tady brecim :) dekuju vam vsem.

super! držte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
17.1.17 06:28
@Anonymní píše:
@smurfka nesla jsem tam. Nedokazala jsem to. Nevim jak to dame, ale nejak jo. A jestli odejde, tak holt budu socialni pripad a potom hura do me… gosi ze mam mit jen tolik deti kolik uzivim. dokud to pujde budu pracovat pak uvidime. Dekuju vsem za nazory. Termin mam 16 srpna :) :srdce:

Dobré rozhodnutí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
17.1.17 07:20

Anonymní jsi dobrá, že sis nakonec stála za svým. Dej vědět, jak jste na tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
17.1.17 08:11

Jedním slovem, skvělé.

:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.17 09:40
@Anonymní píše:
@smurfka nesla jsem tam. Nedokazala jsem to. Nevim jak to dame, ale nejak jo. A jestli odejde, tak holt budu socialni pripad a potom hura do me… gosi ze mam mit jen tolik deti kolik uzivim. dokud to pujde budu pracovat pak uvidime. Dekuju vsem za nazory. Termin mam 16 srpna :) :srdce:

Zakladatelko, je fajn, že ses takhle rozhodla sama za sebe ale i za partnera. Doufám, že to ustojite a on ti nebude toto rozhodnutí vyčítat. Ale myslím, že i ty bys vyčítala jemu, kdybys na upt šla. Nebyli jste za jedno a snad to ustojite kvůli společnému již narozenemu i tomu nenarozenemu dítěti.

Anonym po upt

• Citovat
  • Upravit
3248
16.2.17 15:14

Jsem si dnes vzpomnela a rada bych se zeptala co mimi a manzel? :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
16.2.17 15:23

Taky..

..se připojuji ke Králíčkovi s prosbou o info jak se máte? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
16.2.17 16:14
@Ketris píše:
Uvědom si, že je to už pidi človíček s velkým srdíčkem.. Nedej na manžela, miminko si nechej!!

To žádnej pidi človíček není, nechápu proč to tak tvrdíte…neni to ještě miminko, nic nevnima necítí…mame příjmy dostačující a v zivlte bych 4 deri nechtěla protože bych se bála, že jim nedopřeji vše co potřebují. Ano je to hlavně o lásce…ale i v dnešní době i o jiných věcech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
16.2.17 16:17
@Anonymní píše:
To žádnej pidi človíček není, nechápu proč to tak tvrdíte…neni to ještě miminko, nic nevnima necítí…mame příjmy dostačující a v zivlte bych 4 deri nechtěla protože bych se bála, že jim nedopřeji vše co potřebují. Ano je to hlavně o lásce…ale i v dnešní době i o jiných věcech…
*…i vyblila se anonymní… *
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
16.2.17 16:18
@Ketris píše:
@Mar__tanka1983 Ale zase když sežene peníze na potrat, což opravdu není levná záležitost + 1000Kč stojí jen samotné vypsání k zákroku, tak proč by nenašla peníze i pro 4 dítě? Nemusí mít hnedka všecko značkové a ťip ťop, ale uživit ho určitě dokáže.

Jak víte, že to určitě dokáže? :D je snad rozdíl jednorázová částka a dítě 18-20 zivit, někdy i déle. To jsem opravdu nepochopila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
16.2.17 16:23
@Anonymní píše:

Proč taková moudra píšeš anonymně? Jsi zakladatelka?

• Citovat
  • Upravit
14927
16.2.17 16:47
@Anonymní píše:
:zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky