Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zakladatelko, až dnes jsem si všimla této diskuze, nepročítala ji celou (v tom množství to ani nejde) a jen zahlédla, že sis miminko nechala. Blahopřeji k rozhodnutí! A opravdu ti moc a moc přeju, abyste vše ustáli a i finančně zvládli! Přeji pohodové těhotenství! A aby se bydlení i práce vyřešila k vaší spokojenosti! ![]()
@Gosi píše:
jseš hodně mimo… člověk vám tady v klidu napíše, že i zákonem schválené zabití je zabití a ty pořád vykřikuješ něco o čočce a hysterkách… a jestli si člověk, kterýmu nevadí, že je označen za manžu o mě myslí, že jsem hysterka, tak s tím zvládnu žít...
díky.. ted jsem si fakt málem cvrkla
![]()
@Anonymní píše:
Tatinek mi donesl kyticku. Zas tady brecimdekuju vam vsem.
super! držte se ![]()
@Anonymní píše:
@smurfka nesla jsem tam. Nedokazala jsem to. Nevim jak to dame, ale nejak jo. A jestli odejde, tak holt budu socialni pripad a potom hura do me… gosi ze mam mit jen tolik deti kolik uzivim. dokud to pujde budu pracovat pak uvidime. Dekuju vsem za nazory. Termin mam 16 srpna![]()
Dobré rozhodnutí ![]()
Anonymní jsi dobrá, že sis nakonec stála za svým. Dej vědět, jak jste na tom.
@Anonymní píše:
@smurfka nesla jsem tam. Nedokazala jsem to. Nevim jak to dame, ale nejak jo. A jestli odejde, tak holt budu socialni pripad a potom hura do me… gosi ze mam mit jen tolik deti kolik uzivim. dokud to pujde budu pracovat pak uvidime. Dekuju vsem za nazory. Termin mam 16 srpna![]()
Zakladatelko, je fajn, že ses takhle rozhodla sama za sebe ale i za partnera. Doufám, že to ustojite a on ti nebude toto rozhodnutí vyčítat. Ale myslím, že i ty bys vyčítala jemu, kdybys na upt šla. Nebyli jste za jedno a snad to ustojite kvůli společnému již narozenemu i tomu nenarozenemu dítěti.
Anonym po upt
Jsem si dnes vzpomnela a rada bych se zeptala co mimi a manzel?
![]()
..se připojuji ke Králíčkovi s prosbou o info jak se máte? ![]()
@Ketris píše:
Uvědom si, že je to už pidi človíček s velkým srdíčkem.. Nedej na manžela, miminko si nechej!!
To žádnej pidi človíček není, nechápu proč to tak tvrdíte…neni to ještě miminko, nic nevnima necítí…mame příjmy dostačující a v zivlte bych 4 deri nechtěla protože bych se bála, že jim nedopřeji vše co potřebují. Ano je to hlavně o lásce…ale i v dnešní době i o jiných věcech…
@Anonymní píše:*…i vyblila se anonymní… *
To žádnej pidi človíček není, nechápu proč to tak tvrdíte…neni to ještě miminko, nic nevnima necítí…mame příjmy dostačující a v zivlte bych 4 deri nechtěla protože bych se bála, že jim nedopřeji vše co potřebují. Ano je to hlavně o lásce…ale i v dnešní době i o jiných věcech…
@Ketris píše:
@Mar__tanka1983 Ale zase když sežene peníze na potrat, což opravdu není levná záležitost + 1000Kč stojí jen samotné vypsání k zákroku, tak proč by nenašla peníze i pro 4 dítě? Nemusí mít hnedka všecko značkové a ťip ťop, ale uživit ho určitě dokáže.
Jak víte, že to určitě dokáže?
je snad rozdíl jednorázová částka a dítě 18-20 zivit, někdy i déle. To jsem opravdu nepochopila
@Anonymní píše:
Proč taková moudra píšeš anonymně? Jsi zakladatelka?
@Anonymní píše: