Nevím, kde je chyba.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.7.20 23:11

@pe-terka Děkuju, snažím se seč to jde. Pak mi můj táta řekne „podívej se jak je línej, aby ty děti nebyly po něm“ a začne to ve mně hlodat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.20 23:12

@Russet Ne má to poslední rok.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.20 23:13

@pe-terka Možná mi lže všechno je možný.

• Citovat
  • Upravit
25179
28.7.20 23:17
@Anonymní píše:
@pe-terka Děkuju, snažím se seč to jde. Pak mi můj táta řekne „podívej se jak je línej, aby ty děti nebyly po něm“ a začne to ve mně hlodat.

to je nesmysl…Já mám ze strany tátovy rodiny taky bídnej sociální kredit a šla jsem jinou cestou než on…Hodně dělá i výchova.
A lenost? Myslím, že všichni jsme líní, je to přirozená vlastnost…Jen se lišíme vůlí a motivací s tím něco dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.20 23:23

@pe-terka Já se tím hodně uklidňuju, že to nebude tak horký, ale někdy mi stačí málo. S tou leností je o moc hezky napsaný. A na jednu stranu to je i prospěšný být líný. Babička teď vlastně jenom leží a nemá proleženiny a sestřička říkala, že člověk který je hodně zvyklý ležet ty proleženiny nemívá tak často a v takovém rozsahu. A babičku jsem neviděla něco pořádně dělat, pořád se u nich doma spalo. Já tam mohla přijít kdykoli a vždy leželi v pelechu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.20 23:31

Moc děkuji za odpovědi musím se rozhoupat a udělat správné rozhodnutí. Všem přeju pěkný zítřek.

• Citovat
  • Upravit
25179
29.7.20 00:04
@Anonymní píše:
@pe-terka Já se tím hodně uklidňuju, že to nebude tak horký, ale někdy mi stačí málo. S tou leností je o moc hezky napsaný. A na jednu stranu to je i prospěšný být líný. Babička teď vlastně jenom leží a nemá proleženiny a sestřička říkala, že člověk který je hodně zvyklý ležet ty proleženiny nemívá tak často a v takovém rozsahu. A babičku jsem neviděla něco pořádně dělat, pořád se u nich doma spalo. Já tam mohla přijít kdykoli a vždy leželi v pelechu.

no vidíš, předala své zvyklosti synovi..Akorát si říkám, pokud ona jen leží, asi ta péče o ni bude náročnější…Kdo jí dělá hygienu? A jak „chodí“ na wc? Má plíny, nebo ji vysazuje na gramofon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13204
29.7.20 00:33
@pe-terka píše:
to je divné, když je to příspěvek na péči, je logicky určen tomu, kdo tu péči vykonává…Ale víc by ti řekly holky, co v tom dělají…
@Jana206 - Jani, nevíš, jak to je?

Ne, prispevek na peci je toho, kdo tu peci potrebuje. Z toho si muze platit pecovatelky, pomucky nebo toho clena rodiny, co o nej pecuje. Nebo cokoliv, ono se to nikde nevyuctovava :) Pecujici osoba ma vlastne nulovy prijem, stat plati pojisteni, doba pece se pocita do duchodu a po ukonceni pece ma narok na podporu v nezamestnanosti. Neplati to jen myslim pro I. stupen zavislosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
29.7.20 01:22
@Anonymní píše:
Ano, když se tak zamyslím tak vůbec nevím proč s ním jsem. Naštěstí mi nenadává celých 20 let do smrti jeho otce cca 7 let to šlo. Já chápu občasné hádky a spoustu věcí zapomenu. Jenže teď si připadám jako blbec mám rozpadlý dům který prodat nechci (je po mých předcích) a bojím se že to celé sama neutáhnu pořád mi občas s něčím pomůže. Jsem srab a ještě mi vyhrožuje střídavou péčí o syny a to se bojím ještě víc vím jak žije a to se moc neslučuje s výchovou dětí. (myslím tím, že nikdy nevstává v noci k dítěti, rád se napije, nemá doma pořádek a tak). Já nevím jsem bezradná a bojím se

Možná, kdybys ho poslala do oběhu, bys zjistila, že se bojíš zbytečně, že ti je bez něj líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
29.7.20 05:16

Jedním slovem, táta na hovno, manželství na hovno, honem rychle bych otevřel oči… A našel jiného tátu, lehko se to píše, ale tvůj příběh je jistý rozvod otázkou času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42962
29.7.20 05:47
@stinga píše:
no ona péče o ležáka ve 4. stupni fakt není procházka růžovým sadem, ten chlap se také nerozkrájí, a psychicky je to náročnější, než péče o dvě zdravé děti, a tu babičku mají vyhodit z okna, nebo co radíš?
také si ji může vzít k zakladatelce do toho rozpadlého baráku třebaPříspěvek upraven 28.07.20 v 22:13

To si ten, který to nezažil, nikdy nebude umět představit, takový polohování není žádná sranda a jak to dopadá, když se neprovádí…Laik nemá tušení, co všechno péče obnáší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42962
29.7.20 05:59

Zakladatelko, ty jsi ten vzácný případ, kdy si říkám, co ta ženská z toho partnerství vlastně má?!?! Záměrně nepíšu manželství, protože to vaše cosi manželství není. Rozveď se, soud stanoví výživné a podmínky styku otce s dětmi a tobě se uleví. P. S. Taky pěstuji okolo 150 rajčat, není to nic neobvyklého :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
29.7.20 06:28
@větvička1 píše:
Ne, prispevek na peci je toho, kdo tu peci potrebuje. Z toho si muze platit pecovatelky, pomucky nebo toho clena rodiny, co o nej pecuje. Nebo cokoliv, ono se to nikde nevyuctovava :) Pecujici osoba ma vlastne nulovy prijem, stat plati pojisteni, doba pece se pocita do duchodu a po ukonceni pece ma narok na podporu v nezamestnanosti. Neplati to jen myslim pro I. stupen zavislosti.

Ano, tak to je.Je to příjem osoby, která péči potřebuje. A rozhodne se, jestli bude pečovat člen rodiny. nebo si zaplatí sociální službu nebo kombinace obou. Pouze u nezletilého dítěte jde příspěvek na péči k rukám rodiče, ale i tak je to příjem dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.20 07:32

@pe-terka Tak na WC myslím tím velkou ji dá na gramofon. Prostě musí vydržet než přijde a pokud to nevydrží má plínu. Na malou potřebu má zavedenou cévku. Jinak ji omývá občas mokrým hadříkem, žínkou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.7.20 07:36

@Betty MacDonald Také si říkám co z toho našeho soužití mám, vlastně jen práci a nervy. Děkuji i za reakci na rajčata, škoda že jsem letos musela tak 80% vyhodit kvůli plísni.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky