Nevím, kde je chyba.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.7.20 08:38

@dešťová víla Ano je to jeho „práce“, já si myslím, že pomáhám dost, no nevím. Je to na palici

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
29.7.20 08:40
@samá práce píše:
130 sazenic rajčat? Hmmm, dobrý a kdy že tě napadlo toho chuje co se vydává za manžela utopit v kečupu? Uklouzl a spadl do vany. Není zas tak myšlenka k zahození. ;)

A kdyz do te vany prida fazole, muze to distribuovat jako hovezi s fazolemi v tomate a bude na opravdu baraku :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
42962
29.7.20 08:43
@ontarova.stara píše:
A kdyz do te vany prida fazole, muze to distribuovat jako hovezi s fazolemi v tomate a bude na opravdu baraku :mrgreen:.
:mrgreen: :mrgreen: hovězí s fazolemi v tomate :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.20 08:44

@ontarova.stara To je přesně ono, prostě mu to vyhovuje. Má spoustu volného času a nemusí v podstatě nic dělat. Já myslela jak bude muset s maminkou makat a nebude mít čas na nic jiného a ono ejhle je to jinak. Jenže o děti se bojím je to prevít a chce zničit mě. Já jsem si myslela, že je jiný. Ale lenoch to je posledních 7 let to je hrozný umřel mu táta a pak to začalo asi ho táta držel v pozoru. Já to dřív tak nevnímala, ale hodně mu říkal co má dělat a toho poslouchal a teď asi neví jak žít. Zní to vážně divně

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.7.20 08:46

@samá práce Nápad k zamyšlení to si musím zapamatovat :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.7.20 08:48

@ontarova.stara Už se nemusím bát jak uživím děti. Tak přijímám objednávky sem s nima :D

• Citovat
  • Upravit
42962
29.7.20 08:50
@Anonymní píše:
@ontarova.stara To je přesně ono, prostě mu to vyhovuje. Má spoustu volného času a nemusí v podstatě nic dělat. Já myslela jak bude muset s maminkou makat a nebude mít čas na nic jiného a ono ejhle je to jinak. Jenže o děti se bojím je to prevít a chce zničit mě. Já jsem si myslela, že je jiný. Ale lenoch to je posledních 7 let to je hrozný umřel mu táta a pak to začalo asi ho táta držel v pozoru. Já to dřív tak nevnímala, ale hodně mu říkal co má dělat a toho poslouchal a teď asi neví jak žít. Zní to vážně divně

Promluv si s ním, jak to vidí dál. Vždyť babička tu nebude až do jeho důchodu a co on má potom v plánu? No, na chlapa v nejlepším věku mi přijde až moc opatrnej na ruce, na mě by to nebylo. Takhle vám ten dům spadne brzy na hlavu. My taky provádíme rekonstrukci za pochodu, muž má plný úvazek ve fabrice, Dpč v zednické firmě, naši rekonstrukci a velké hospodářství. Ten tvůj je nefachčenko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.20 08:59

@Betty MacDonald Já myslím, že se modlí aby žila co nejdéle. Ale zase může se cokoli stát a bude se muset starat vážně 24/7 a pak to bude pro něj těžké. Opravdu se bojí práce jak čert kříže a pořád to říká o mě. Jako chlap se postarat o rodinu neumí a ani nechce je to chlap k ničemu. Já vlastně nevím čeho se tak bojím.

• Citovat
  • Upravit
25179
29.7.20 09:04
@g.sandova píše:
Hele, je to kemp k pohledani.
Navrhla bych, ať si babička platí pečovatelskou službu. Že čtvrtého stupně to krásné zaplatí a ten tvůj ať maka v práci a na baráku.
Bych chtěla vidět, jak se stará.

myslím si, že to by bylo nejlepší řešení. Pokud by ovšem byla vůle z jeho strany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.20 09:06

@g.sandova Jo jo to by mohl, ale to nechce, vyhovuje mu to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.7.20 09:09

@pe-terka Nejlepší řešení by to bylo, ale on je spokojený doma, to je ten problém. Vidí, že práce mnoho nemá a má čas na nic nedělání. Každý ho také lituje a to mu dělá dobře. Také mi řekl, že má babičku doma jen kvůli lidem. Je to vlastně hnus

• Citovat
  • Upravit
19388
29.7.20 09:15
@Anonymní píše:
@g.sandova Jo jo to by mohl, ale to nechce, vyhovuje mu to.

No jasně, nepředre se a má se na co vymlouvat. To známe…

Příspěvek upraven 29.07.20 v 09:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.20 09:17

@g.sandova Právě. Jsem jak v začarovaném kruhu, ale je to moje blbost měla jsem být ráznější.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.7.20 09:23

No nic musím jít něco dělat, už od večera tu sedím a lituju se, to není moc dobrý. Dnes mě čeká čištění zubních kanálků, tak se musím dát dokupy.

• Citovat
  • Upravit
407
29.7.20 09:54

@stinga určitě jsem tím nechtěla říct, že to není těžký, ale zároveň si prostě pro sebe osobně nedovedu představit, že bych měla s chlapem 2 děti a on by s námi vůbec nebydlel a netrávil čas… sami se takto chodíme starat o dědu, ale zároveň trávíme i čas spolu a už vůbec si nedovedu představit, že by mi říkal, že jsem líná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí