Nevíme si rady a dcerou, nějaké nápady z venčí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14107
5.7.22 15:22
@Anonymní píše:
To se neboj, nejsem jak zdejší super matky.

A proc si ji vyhrožovala fackou?
Jen tak for fun?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
5.7.22 15:23
@Anonymní píše:
Máme tu diskuzi, kde naprostá většina příspěvků zní: jsi neschopná špatná matka, nezvladas své dítě, tvé dítě je spratek, tvůj manžel je taky neschopný, část příspěvků pak říká tvému dítěti by bylo lépe v dětském domově, chudák dítě s tak příšernými rodiči, z tvého dítěte bude narkoman a bude tě bít, objevily se i názory že dítě odstrkujeme, patří na psychiatrii, my také patříme na psychiatrii, jsme nevyrovnaní, děti máme nevyrovnané, jsme neempaticti, vše špatně.
Toto vše jste poznaly z několika příspěvků a jedné vyhrocené snídaně.
Jediné co mohu napsat je něco jako děkuju že jste to rozklíčovaly, máte pravdu, jsme to zrůdy, hned zítra odvezeme dceru do klokánku za tetama :zed: :potlesk: :lol:
Jít do ofenzivní role bude samozřejmě vyhodnocené jako důkaz toho, jak jsme strašní rodiče, protože vy už máte jasno.
Naštěstí mám zdravý rozum a internetové diskuze beru s rezervou. Nepotkala jsem tu nikoho kdo by měl výchovu nastavenou podobně ani stejné zkušenosti, pár rad bylo poměrně užitečných, většina samozřejmě dávno znama a vyzkoušená. Ale jasnovidce nemám v oblibě. Už více psát nebudu. Zase odtud potud, urážet se nenechám a dceru ani manžela také ne. Těm co to mají doma dokonalé (jedny takové opravdu i znám) fandím, mají právo zírat, ale pro každého je ten stav kdy jsou spokojení jinde.

A zase melodramatická reakce… Tyjo po kom to to dítě má to netuším. 8o a opět žádny náznak toho trochu to rozklíčovat a začít dělat Medek bože změny, vyhodnotit atd.

Ano dcera za své chování nemůže. Pouze a jenom kopiruje vaše vzorce které jste ji naučili.

• Citovat
  • Upravit
14107
5.7.22 15:26
@Anonymní píše:
Tak aspoň že jsme na stejné vlně :srdce:

No to je super, ale ty j pak nedokážete pomoct, kdyz sama jsi dramaticka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
5.7.22 15:30

Vždyť chudák to dítě ani nic jinýho nezná. Zakladatelka je labil i tady v diskuzi a pokud je to inteligentní citlivá holka jak jsem psala tu kotvu potřebuje o to víc ta se v tom musí plavat strašně.

Jako mít rodiče labilní je fakt naprd když nemáte jistotu v sobě. Čím víc jsou rodiče labilní tím je to horší. No. Má to těžký. Snad to dá i tak. Nejedeni a nepiti vidím jako totální volání o pomoc a pozornost taky chce vidět ty mantinely a ono nic všichni kolem ní skáčou vyhrožují a nic z toho.

Znova.. tohle bez psychoterapeuta nedáte. Holce když nebude ukotvena může pěkně hrabnout. Je jí 11 teprve… Může být o hodně o hodně hůř.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
5.7.22 15:33
@Anonymní píše:
Víš co, tak třeba. Sprostí teda sice nejsme, ale tak co. Tak jsme dramatická cikánská rodina uřvanců co se cpou sladkým. Poučení z celé diskuze je sem už nic takového nepsat a klábosit pokorně jen o výběru obuvy a kašičkách. ;)

Ctes se? Ne. Přečti si někdy až se uklidnil co děláš. Jak píšeš. Kopes, píšeš úplný kraviny. Je to stejný jako tvá dcera. Opravdu ona jen kopíruje vás. Ona nedělá nic divného. Ona dělá přesně to co vy jen na úrovni 11 let a možná ještě vyšší citlivosti či inteligence.

S ní nic špatně není.

• Citovat
  • Upravit
14107
5.7.22 15:33
@Anonymní píše:
Tak bude dramatická. Já jsem podle všeho taky a jsem šťastná, zamilovaná i po 15ti letech, spokojená, žiju si hezky. Tak co.

Dobre. Tak vam přeji krasne rána u snidane
A účel teda této diskuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
5.7.22 15:35
@_.Emilyyy píše:

Možná se chtěla jen pochlubit, jak to mají doma super veselé a miluji se. I po 15 letech a my to holt nechápeme a možná i zavidime :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14107
5.7.22 15:35
@Anonymní píše:
Víš spousta rodičů dětem někdy pohrozí fackou, nebo výpraskem na zadek a nedělají to. Je to běžné, naprosto běžné, jen tady na emiminu evidentně ne. Nehodlám se z toho sypat :mrgreen:

No to co delas ty běžné fakt neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
5.7.22 15:41
@Anonymní píše:
Víš co, tak třeba. Sprostí teda sice nejsme, ale tak co. Tak jsme dramatická cikánská rodina uřvanců co se cpou sladkým. Poučení z celé diskuze je sem už nic takového nepsat a klábosit pokorně jen o výběru obuvy a kašičkách. ;)

Ono to bude asi lepší, když už nic psát nebudeš, ty tvoje obhajoby, jsou čím dál tím větší bludy. Už vidím, jak se na rodičáku lidé svěřují s krádežemi a útěky z domovů. Navíc jedenáctiletí? Už to neřeš, já si o tom myslím své, ostatní evidentně taky, ale to ti může být jedno, hlavně, že jsi spokojená. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80389
5.7.22 15:41
@_.Emilyyy píše:

Na to jsem se taky chtěla zeptat. Jak se zdá, je všechno OK. Dítě je nadprůměrně inteligentní, citlivé, dobře vychované. Jen nezvládá emoce, sprostě nadává rodičům, plive jídlo na zem, předvádí hysterické scény. Ale to má po tatínkovi a po mamince, tudíž dobrý. Není co řešit a zakladatelka může diskuzi nechat smazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
5.7.22 15:54
@inkakřivák píše:
Na to jsem se taky chtěla zeptat. Jak se zdá, je všechno OK. Dítě je nadprůměrně inteligentní, citlivé, dobře vychované. Jen nezvládá emoce, sprostě nadává rodičům, plive jídlo na zem, předvádí hysterické scény. Ale to má po tatínkovi a po mamince, tudíž dobrý. Není co řešit a zakladatelka může diskuzi nechat smazat.

Vždyt i psycholog jim řekl, že je nevychovaná, ale pokud to má po rodičích, tak vlastně cajk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
5.7.22 15:56
@Anonymní píše:
Já se obhajovat nemusím. Nedělám nic špatného a moje dcera také nedělá nic špatného. To že se doma cítí v bezpečí a přijímaná a nebojí se ventilovat emoce je jen dobře. Chce to pouze ji pomoci s tím jakým způsobem to dělat a nepotřebuji se nikomu zalíbit, o to mi nejde. Beru to jako možnost si věci srovnat a to se stalo, dcera je fajn holka a snaží se, my ji milujeme a vychováváme nejlépe jak umíme a ona miluje nás. Díky vám jsem si uvědomila že vlastně i nic nejde, jen projevuje špatně emoce a s tím jí pomůžeme, ačkoliv to ani není nezbytně nutné, protože ona si emoce ohlídat venku umí a postupně se to srovná i doma láskou a ne fackami ani vojnou.

No jako to drama jaky jste pal převedli vy poté snídani, tak mi neprijde ze ji prijimate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
5.7.22 15:56
@Anonymní píše:
Já se obhajovat nemusím. Nedělám nic špatného a moje dcera také nedělá nic špatného. To že se doma cítí v bezpečí a přijímaná a nebojí se ventilovat emoce je jen dobře. Chce to pouze ji pomoci s tím jakým způsobem to dělat a nepotřebuji se nikomu zalíbit, o to mi nejde. Beru to jako možnost si věci srovnat a to se stalo, dcera je fajn holka a snaží se, my ji milujeme a vychováváme nejlépe jak umíme a ona miluje nás. Díky vám jsem si uvědomila že vlastně i nic nejde, jen projevuje špatně emoce a s tím jí pomůžeme, ačkoliv to ani není nezbytně nutné, protože ona si emoce ohlídat venku umí a postupně se to srovná i doma láskou a ne fackami ani vojnou.

Ona doma do ted tu lásku neměla, že se tak chová, nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13305
5.7.22 16:14
@Anonymní píše:
Tak bude dramatická. Já jsem podle všeho taky a jsem šťastná, zamilovaná i po 15ti letech, spokojená, žiju si hezky. Tak co.

Jojo, moc hezky :mrgreen:… A nejhezčí na tom je, že ti tvoje líbezná holčička nadává do demen. tů a debi. lů… Vrchol štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80389
5.7.22 16:15

@boball psycholog jim řekl, že je nadprůměrně inteligentní. Krucis ještě jsem neslyšela, e by někdo řekl - psycholog řekl, že je manuálně šikovný, ale jinak není nejostřejší nůž v šuplíku. A že jsme ho hodně rozmazlili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí