Nevíme si rady a dcerou, nějaké nápady z venčí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80389
5.7.22 18:09
@_.Emilyyy píše:
Dalsi vec jestli je to zdrave z pohledu vvyzivy :lol:

Ovšem podle diskuze zakladatelky, ona sama má hodně ráda sladké, ujíždí na něm, i přiznává,,mírnou" nadváhu. Takže hádám to dcera taky zdědila, stejně jako výbušnou povahu a neschopnost krotit emoce. Tedy doma, počítám že ve škole tuschopnost nějak zázračně nabývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42773
5.7.22 18:31
@Arboretka píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dokud budou buchty a kakaíčko, tak to bude dobrý :mrgreen:

Kakao ne, šťáva, ale jen nějaká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13305
5.7.22 18:43

A teď si představte, až takováto mladá žena, které tyhle výstupy doma tolerovali, nastoupí jako vaše nová kolegyně… Něco se jí nebude líbit a dá patřičný průchod emocím tak, jak to zná z domova…a třikrát běda šéfovi, jestli ji osobně neskočí pro dortík 🍰 ke kávičce… protože prostě vše tolerováno, když má to vysoké IQ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
5.7.22 19:01
@Magical-eyes píše:
A teď si představte, až takováto mladá žena, které tyhle výstupy doma tolerovali, nastoupí jako vaše nová kolegyně… Něco se jí nebude líbit a dá patřičný průchod emocím tak, jak to zná z domova…a třikrát běda šéfovi, jestli ji osobně neskočí pro dortík 🍰 ke kávičce… protože prostě vše tolerováno, když má to vysoké IQ…

Toho bych se nebála. Jestli to nedělá ve škole, nebude ani v práci. Záleží na zpětné vazbě, kterou dostává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
5.7.22 19:33
@Anonymní píše:
Psycholog ji viděl opakovaně, je jen emočně nedozrálá a má jinou výchovu, než asi mají děti zde diskutujících, takže za projevy emocí netrestáme a nevadí nám. Mě zmátlo že to bylo mířené na nás, ale zvládneme to a jak se má chovat mimo prostředí, kde může být zcela otevřená, ví a zvládá to bez problému. Je to skvělá holka.

Pak jsi na vině ty, normálně ji tyras. Ona chudák mala je emočně nevyzrala a ty ji davas takové podněty k výbuchu :roll:. Mělo té napadnout, ze bude chtít sirup a sladkou snidani a předejít takové stresové situaci chudaka holky. Jak k tomu přijde dvakrát týdne ji něčím naferete, bude z vás mít úplně pocuchane nervy :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
5.7.22 19:40
@Anonymní píše:
Pravda sakra. Jdu zkontrolovat kolik máme sirupu, ještě že jsi mi to připomněla :hug: :palec:

Sirup evidentně nebude jediný kvůli kterému u vás lítají ty láskyplna slova na tvůj a manželům účet :mrgreen: Ale tak každý ma rad, když mu někdo slovně projeví lásku :lol:

• Citovat
  • Upravit
80389
5.7.22 19:40
@Anonymní píše:
Ty jsi chytrolínka :mrgreen: nemusím se obhajovat vůbec v ničem, pokud si chceš myslet že jsme vypapkaný prasátka, tak si to mysli :nevim: :mavam:

ale to jsi napsala ty, že ujizdis na sladkém a že máš nadváhu. Ne já. Takže jak to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35481
5.7.22 19:42
@Anonymní píše:
Já se obhajovat nemusím. Nedělám nic špatného a moje dcera také nedělá nic špatného. To že se doma cítí v bezpečí a přijímaná a nebojí se ventilovat emoce je jen dobře. Chce to pouze ji pomoci s tím jakým způsobem to dělat a nepotřebuji se nikomu zalíbit, o to mi nejde. Beru to jako možnost si věci srovnat a to se stalo, dcera je fajn holka a snaží se, my ji milujeme a vychováváme nejlépe jak umíme a ona miluje nás. Díky vám jsem si uvědomila že vlastně i nic nejde, jen projevuje špatně emoce a s tím jí pomůžeme, ačkoliv to ani není nezbytně nutné, protože ona si emoce ohlídat venku umí a postupně se to srovná i doma láskou a ne fackami ani vojnou.

Akorat jste tohle meli resit, tak jako vetsina, ve 4-5 letech. :mrgreen: Vetsina uz tohle ve veku 11 let davno chape…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
5.7.22 19:44
@Anonymní píše:
Divila by ses, ale jiné zdravěji, než většina národa, sladké si dopřejeme na snídani, ale jinak se za to co jíme rozhodně nemusím stydět :kytka:

Tak v tom případě je to v poradku, ze ujizdite na sladkem, ze kbuli tomu jsou scény

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4954
5.7.22 19:46
@Anonymní píše:
Psycholog ji viděl opakovaně, je jen emočně nedozrálá a má jinou výchovu, než asi mají děti zde diskutujících, takže za projevy emocí netrestáme a nevadí nám. Mě zmátlo že to bylo mířené na nás, ale zvládneme to a jak se má chovat mimo prostředí, kde může být zcela otevřená, ví a zvládá to bez problému. Je to skvělá holka.

Tak o tom, že je dobré odzrcadlit emoce, dát dítěti najevo, že vnímám, jak se cítí a proč, jsem tu už taky psala. To je v pořádku. V pořádku není, že ji necháváte, aby vám ubližovala. To prostě musí vědět, že je nepřekročitelná mez. Jí by se určitě taky nelíbilo, kdyby někdo svými nezvládnutými emocemi ubližoval jí.

A jinak teda z Tvého opakovaného vyhýbání se jasné odpovědi (už na začátku jsme se mnozí divili, proč nedostala dcera peníze a nešla na nákup nebo proč jste ji neposlali udělat palačinky) vyvozuju, že to s tou možností navrhnout řešení, které by jí vyhovovalo, nebylo valné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
@jahuhudka píše:
Pak jsi na vině ty, normálně ji tyras. Ona chudák mala je emočně nevyzrala a ty ji davas takové podněty k výbuchu :roll:. Mělo té napadnout, ze bude chtít sirup a sladkou snidani a předejít takové stresové situaci chudaka holky. Jak k tomu přijde dvakrát týdne ji něčím naferete, bude z vás mít úplně pocuchane nervy :jazyk:

na však jim taky vyhrožuje, že je zabije debi.ly a dementy. :mrgreen: Takže jestli jí nepřestanou sfrát a nebudou dostatečně poslouchat, v 15 uvidí princezničku :mrgreen: ale jinak je to fakt skvělá holka a zakladatelka si uvědomila, že vlastně žádný problém nemají. Tak pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
@Anonymní píše:

Ma dcera nemela přísnou trestající výchovu.
Vztekani teda bylo in, kdyz byla mala a slo to s empatii a nikdy to se nevyhrotilo jako u vas..
V pubertě uz byly jen drze kecy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
5.7.22 19:47
@mroe píše:
Akorat jste tohle meli resit, tak jako vetsina, ve 4-5 letech. :mrgreen: Vetsina uz tohle ve veku 11 let davno chape…

no jo, ale to jsou obyčejné děti, tohle má výjimečné IQ :mrgreen: to má nárok do 18 :mrgreen: pak může přejít k mlácení neposlušných rodičů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
5.7.22 19:48
@Anonymní píše:
Vážně? Kde? Žádnou nevidím. Navíc i kdyby, neznamená to, že nebude v zivote šťastná (každopádně je to nesmysl a tvoje díra ve vědomostech).

Jo, zadej si do vyhledávače chování psychopata ;) A jinak ty jsi fakt podle těch reakcí absolutně nevyzrálá osoba, nebo provokatér. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
5.7.22 19:52
@Arboretka píše:
no jo, ale to jsou obyčejné děti, tohle má výjimečné IQ :mrgreen: to má nárok do 18 :mrgreen: pak může přejít k mlácení neposlušných rodičů

Na druhou stranu, když jsou tak de. ilní a neumí zajistit správný přísun potravin a pití na víkend, tak co s nimi :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí