Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JanaAnnna píše:
@Lama Lama tak já to řeším jenom skrz to že to dcerku ovlivní do života. Budete ji případ že je v pohodě neuklizet (což v pokoji už ukazuje, že se to dělat nemusí), že je v klidu když nevystuduje, že to k životu nepotřebuje. Že je v pohodě být hnusna na ostatní i když její osobě ten člověk nic neudělat. Že je v pohodě mít dítě s chlápkem o kterým mluví jako o spolubydlicim. Je to můj osobní názor samozřejmě, ale být matkou v 16-ti podle mě není v pohodě..
starej se o sebe
@JanaAnnna píše:
@Lama Lama tak já to řeším jenom skrz to že to dcerku ovlivní do života. Budete ji případ že je v pohodě neuklizet (což v pokoji už ukazuje, že se to dělat nemusí), že je v klidu když nevystuduje, že to k životu nepotřebuje. Že je v pohodě být hnusna na ostatní i když její osobě ten člověk nic neudělat. Že je v pohodě mít dítě s chlápkem o kterým mluví jako o spolubydlicim. Je to můj osobní názor samozřejmě, ale být matkou v 16-ti podle mě není v pohodě..
Ježiši, ty seš dobrá tragédka.
S chlapem seš za pět minut tejden a budeš něco přednášet o ovlivňování do života.
Co ti je do toho, kdo má kdy dítě, tvl, kdo jako seš, abys to hodnotila. Kdopak jí to dítě v 16ti udělal, asi samo se to nějak ![]()
Na to, jak se o exku nezajímáš, nevíš nic, vlastně jsi jí ani koutkem oka nezahlédla, tak toho o ní víš teda až podezřele moc. Starej se o svý a necpi se, kam nemáš. Úplně jsem čekala, co z toho zas vyleze… začátek jako vždy… šílená ex, netvor dítě a dobrotivá nextka, co všechny spasí.
A už to leze…exka netáhlo, nevaří, neuklízí, hadry, nehty, vlasy, děti hlady, samy doma, ekzém ze špíny, tvl
…a fotr poklad, jen ho pozlatit. Trapný.
Chudák zase to dítě.
Chtěla bych všem poděkovat za Vaše cenné rady
moc si toho vážím. Přenechám starost o dcerku výhradně tatínkovi a mamince. Když bude chtít semnou něco dělat, tak ji vyhovím, ale už se nebudu vnucovat. Budu jen brát v potaz jak se chová u nás doma a partner bude řešit s maminkou vše ostatní. Ještě jednou děkuji moc
strašně moc jste mi pomohli