Nevlastní dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14127
19.10.22 10:11
@JanaAnnna píše:
@Lama Lama tak já to řeším jenom skrz to že to dcerku ovlivní do života. Budete ji případ že je v pohodě neuklizet (což v pokoji už ukazuje, že se to dělat nemusí), že je v klidu když nevystuduje, že to k životu nepotřebuje. Že je v pohodě být hnusna na ostatní i když její osobě ten člověk nic neudělat. Že je v pohodě mít dítě s chlápkem o kterým mluví jako o spolubydlicim. Je to můj osobní názor samozřejmě, ale být matkou v 16-ti podle mě není v pohodě..

starej se o sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32585
19.10.22 10:19
@JanaAnnna píše:
@Lama Lama tak já to řeším jenom skrz to že to dcerku ovlivní do života. Budete ji případ že je v pohodě neuklizet (což v pokoji už ukazuje, že se to dělat nemusí), že je v klidu když nevystuduje, že to k životu nepotřebuje. Že je v pohodě být hnusna na ostatní i když její osobě ten člověk nic neudělat. Že je v pohodě mít dítě s chlápkem o kterým mluví jako o spolubydlicim. Je to můj osobní názor samozřejmě, ale být matkou v 16-ti podle mě není v pohodě..

Ježiši, ty seš dobrá tragédka.
S chlapem seš za pět minut tejden a budeš něco přednášet o ovlivňování do života.
Co ti je do toho, kdo má kdy dítě, tvl, kdo jako seš, abys to hodnotila. Kdopak jí to dítě v 16ti udělal, asi samo se to nějak :roll:
Na to, jak se o exku nezajímáš, nevíš nic, vlastně jsi jí ani koutkem oka nezahlédla, tak toho o ní víš teda až podezřele moc. Starej se o svý a necpi se, kam nemáš. Úplně jsem čekala, co z toho zas vyleze… začátek jako vždy… šílená ex, netvor dítě a dobrotivá nextka, co všechny spasí.
A už to leze…exka netáhlo, nevaří, neuklízí, hadry, nehty, vlasy, děti hlady, samy doma, ekzém ze špíny, tvl :roll:…a fotr poklad, jen ho pozlatit. Trapný.
Chudák zase to dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.10.22 10:37

@jita22 @Lama Lama už to chápu. A mate pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.10.22 10:40

Chtěla bych všem poděkovat za Vaše cenné rady :srdce: moc si toho vážím. Přenechám starost o dcerku výhradně tatínkovi a mamince. Když bude chtít semnou něco dělat, tak ji vyhovím, ale už se nebudu vnucovat. Budu jen brát v potaz jak se chová u nás doma a partner bude řešit s maminkou vše ostatní. Ještě jednou děkuji moc :srdce: strašně moc jste mi pomohli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí