Nevlastní dcera u nás bydlí a mě to štve

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.7.20 13:09

@Platanka nato jsem se ho zeptala, nemyslela jsem to tak aby jí vyhodil, ale přestal podporovat v tom že nic nedělá. Manžel řekl že si vybírá dceru, o rozvodu poslední dobou hodně přemýšlím.

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
6.7.20 13:28
@Anonymní píše:
@Platanka nato jsem se ho zeptala, nemyslela jsem to tak aby jí vyhodil, ale přestal podporovat v tom že nic nedělá. Manžel řekl že si vybírá dceru, o rozvodu poslední dobou hodně přemýšlím.

Bude to asi čím dál tím horší. Pokud máš kam jít a dokážeš fungovat bez manžela, asi bych se zvedla. Vlastně se uleví všem. Tobě, že už mladou nebudeš mít na očích, manželovi, protože z popisu to vypadá, že Tě má na háku a děti budou mít klid.

Ještě mě napadlo, jak se chová manžel k vašim společným dětem? Je tam nějaký rozdíl, že by třeba tu starší nějak preferoval nebo je v rámci možností spravedlivý?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.20 13:35

@Černá vdova k dětem se chová hezký, spravedlivý je

• Citovat
  • Upravit
107105
6.7.20 13:42
@Anonymní píše:
@Černá vdova k dětem se chová hezký, spravedlivý je

Jak snadno odhodí další děti kvůli prvnímu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
6.7.20 13:48
@Anonymní píše:
@Černá vdova k dětem se chová hezký, spravedlivý je

Já se ptám proto, že tu byla diskuze, kdy paní měla také manžela s dospělou nebo skoro dospělou dcerou, spolu měli jedno nebo dvě malé děti a ta paní si stěžovala, že zatímco první dceři všechno projde, těm malým neprošlo nic. Jedno z těch malý dětí byla malá holčička, byla na ni abnormálně přísný. Já už si to moc nepamatuju, kolik těch malých dětí tam bylo, možná jen ta malá holčička.

Zas mi ale přijde škoda, že když se ke všem dětem chová pěkně, odejít od něj. :think: Šla bys někam daleko?

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
6.7.20 13:49
@Venetia píše:
Jak snadno odhodí další děti kvůli prvnímu

Nevíme, proč se tak chová.
Ale chová se špatně a dceři dělá medvědí službu. Je ale otázka, jestli mu to někdy dojde, že děla kardinální chybu. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.20 14:43

@Černá vdova kdybych se opravdu rozvedla, tak bych šla asi na nějaký čas k rodičům, bydlí v jiném městě než mi takže daleko bych šla.

• Citovat
  • Upravit
36202
6.7.20 15:05

Tak to je hodně smutný když dává otec přednost dceři, která je zdravá a může pracovat před malými dětmi, které ho potřebuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18061
6.7.20 15:22

Ja bych v tehle dituaci uz vsadila jen na to, zkusit opravdu postavit manzela pred realne hrozici rozvod. Kdyz pises, ze se chova hezky i k vasim spolecnym detem a nedela rozdily, mohlo by to mit sanci zabrat, aby mu konecne uvedomil, jak to vore.
Je to smutne. Co matka jeho dcery, ta se nejak angazuje, jaky ma nazor)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.7.20 15:39
@Anonymní píše:

Tak to je sila. Pokud postaven pred dilema „prestat tolerovat dospele dceri flakani“ versus „zachovat si manzelstvi se dvema malymi detmi“, voli dceru. Ja bych po tomto jeho vyplodu okamzite i s detmi odesla. Ted jsou navic prazdniny, zadna skola a minimum pratel v miste bydliste, takze klidne muzes na mesic k rodicum do jineho mesta. Treba se mu do zari rozsviti. Nebo naopak zjistite, ze je vam vsem takhle lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44208
6.7.20 15:44

Může se mu rozsvítit, ale taky to může skončit rozvodem a střídavkou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.7.20 15:51
@Jana206 píše:
Může se mu rozsvítit, ale taky to může skončit rozvodem a střídavkou :nevim:

Tak vzhledem k tomu, ze zakladatelka sama uvazuje rovnou o rozvodu, tak hur byt nemuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.7.20 15:58
@Černá vdova píše:
Nevíme, proč se tak chová.
Ale chová se špatně a dceři dělá medvědí službu. Je ale otázka, jestli mu to někdy dojde, že děla kardinální chybu. :nevim:

Mozna si tim dceru kupuje, ze rozbil prvni rodinu a zalozil si druhou. Treba proste chce nejstarsi odskodnit za vse co zpusobil, ze ji znicil detsvi a rozbil domov. Mi to takhle prijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107105
6.7.20 16:05
@Kelsey píše:
Mozna si tim dceru kupuje, ze rozbil prvni rodinu a zalozil si druhou. Treba proste chce nejstarsi odskodnit za vse co zpusobil, ze ji znicil detsvi a rozbil domov. Mi to takhle prijde.

A jak k tomu přijdou ostatní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.7.20 16:10
@Venetia píše:
A jak k tomu přijdou ostatní?

Vsak ja nepisu, ze jeho chovani schvaluji 🙈. Jen konstatuji, ze za jeho chovanim vidim tenhle duvod.
Proste se v zivote placa a dela chyby, ktere ovlivnuji vsechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová