Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@_.Emilyyy píše:
Tak jestli takhle bude i v 16-ti rad prituleny k Lucence, tak se ma jeji budoucí snacha na co těšit..
No všechny ty budoucí protějšky, ona to nebude žádná vyjímka, jámyslím, že ten můj bude taky spát se synkem ještě ve třiceti
Budiž jim to přáno
@pohledzdruhestrany píše:
ty prostě nedokážeš pochopit, že pro lidi jsou nejpodstatnější děti, pro ty normální teda
ale jo dokážu, akorát by si neměli tahat další do života…ty to aspon neděláš, takže za mně obdiv ![]()
@_.Emilyyy píše:
Dokazala bych jeste pochopit, kdyby to bylo vyjimecne, ze by treba celou noc zvracela…
ale ono to pro tu holku nejspíš je výjimečně
protože teď zrovna je s tátou, kterého běžně doma nemá a tudíž se na něj nemůže obrátit, kdykoli potřebuje.
@Chytrak píše:
Naprosto presne. Pochopim to u maleho ditete s nim spat, ale u pubertaka a predpubertaka je to hodne divne a uchylne. Je to v podstate stejne jako kdyby se on a dcera spolecne koupali nebo sprchovali. Neverim, ze i to by mistni obhajkyne schvalovaly.
Jinak k situaci jako takove. No jo prekvapive dalsi co misto, aby uprednostnila bezdetneho si najde bazaroveho a pak se divi, ze dcera na ni zvysoka pece a ona nema zadne paky na ni ani sveho milacka, protoze ve sve zamilovanosti ji nedoslo, ze dite bude pro chlapa vzdy prednejsi
no určitě, musí přece dohlédnout, aby se řádně umyli ![]()
@_.Emilyyy píše:
Ja si myslim, ze to jako úchylné neni, ale nenormální to je..Dokazala bych jeste pochopit, kdyby to bylo vyjimecne, ze by treba celou noc zvracela…Ja si myslim, ze je normalni, ze 13 tilete deti spi ve svém pokoji a rodice spolu v loznici..
Ja nevim dcera mi i ve 13-ti dala pusu, byla pritulna..Ale teda opravdu jsem s ni nespala..
Holt asi dceri projevujem lasku zvlastni zpusobem
Nazor sexuologu je na to stejny jako tvuj a rozhodne to pro dalsi vyvoj ditete nedoporucuji(spat v 1posteli s pubertakem, producirovat se pred nim nahy).
Ono totiz po anatomicke a fyziologicke strance je pubescent zraly a schopny sexualni aktivity.
A taky je treba zohlednit rozdil pohlavi - tedy urcite skodlivejsi bude neco takoveho otec+dcera a matka+syn, nez u tech stejneho pohlavi.
@_.Emilyyy píše:
A tady snad nekdo tvrdí opak?
Venetia to pořád nedokáže vstřebat.
@Anonymní píše:
Mě moje máma nechala sledovat horory, co běželi v noci v televizi a pak když jsem ji prosila, aby mě nechala spát u sebe, tak mě posílala temnou chodbou do svého pokoje. A bylo mi 10 let. To už raději spát s dítětem než toto. Opravdu bych neřekla, že mě to nějak zocelilo.A vůbec přístup většiny, co tu píšete mi přijde hrozně hrubý. Jak ve středověku. Buď anebo. Takové drsné komentáře. Vůbec nikdo se nezastaví a nezamyslí se nad tím, co prožívá tak mladé děvče. Vždyť to nedělá schválně, takovou ji udělali její rodiče… nechápu vás… přijde mi, že jste všechny profesí řeznice anebo sadomaso dámy. Zadny cit a ženskost…
A ona tě nutila, aby ses dívala? To asi těžko vidˇ? A proč anonym? Fakt ti přijde hrubé, chtít po tak velké holce aby spala sama? Je jí 13, ne 3. Vždyť už je to pubertačka. Tak to tak nedramatizuj, děláš, jako by jí někdo posílal spát do sklepa.
@Venetia píše:
ale jo dokážu, akorát by si neměli tahat další do života…ty to aspon neděláš, takže za mně obdiv
Mohu se zeptat, proc si myslis, ze by se nemeli tahat dalsi do zivota?
.
@Anonymní píše:
Mě moje máma nechala sledovat horory, co běželi v noci v televizi a pak když jsem ji prosila, aby mě nechala spát u sebe, tak mě posílala temnou chodbou do svého pokoje. A bylo mi 10 let. To už raději spát s dítětem než toto. Opravdu bych neřekla, že mě to nějak zocelilo.A vůbec přístup většiny, co tu píšete mi přijde hrozně hrubý. Jak ve středověku. Buď anebo. Takové drsné komentáře. Vůbec nikdo se nezastaví a nezamyslí se nad tím, co prožívá tak mladé děvče. Vždyť to nedělá schválně, takovou ji udělali její rodiče… nechápu vás… přijde mi, že jste všechny profesí řeznice anebo sadomaso dámy. Zadny cit a ženskost…
Dobre, ve vyjimecne situaci to dokážu pochopit…
Ale aby se stalo jako normalni vec, ze 13-tileta slecna spi s otcem…To uz mi prijde nenormální..
A opravdu ja nejsem drsná, hruba matka bez citu…
Ja nevim, my jsme proste s dcerou byli v pokoji, dokud neusnula a pak az jsme odešli.. A vedela, ze kdyby v noci potrebovala nasi přítomnost, tal nas muze vzbudit..
Venetia to pořád nedokáže vstřebat.
ale jo, už jsem vstřebala
@_.Emilyyy píše:
Mohu se zeptat, proc si myslis, ze by se nemeli tahat dalsi do zivota?.
@_.Emilyyy píše:
Mohu se zeptat, proc si myslis, ze by se nemeli tahat dalsi do zivota?.
protože na něj není v tom životě místo, veškerý čas, city se věnují tomu dítěti…protože to je priorita. Ten partner se musí jen podřizovat.
@Venetia píše:
ale jo dokážu, akorát by si neměli tahat další do života…ty to aspon neděláš, takže za mně obdiv
na tom není nic těžkýho tahat další, když pro oba jsou děti prioritou
@Venetia píše:
No všechny ty budoucí protějšky, ona to nebude žádná vyjímka, jámyslím, že ten můj bude taky spát se synkem ještě ve třicetiBudiž jim to přáno
Myslela jsem, že si ho kopla už do řiti ![]()
@Luca82 píše:
Jenze ve 13ti neni dite, ale teenager. To ma mozna prsa a menstruaci. A jo fakt to teda ujety je.
Tak nedelej, jak kdyby to byla 7mi leta holcicka. To neni.
Ale vždyť je jí jen 156 měsiců
![]()
na tom není nic těžkýho tahat další, když pro oba jsou děti prioritou
pokud je mají oba, je to zase trochu něco jiného, ale i tak můžou být problémy