Nevlastní dítě, které nemohu vystát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32585
8.12.19 19:09
@lucenka píše:
Dokud bude chtít. Tipuju, že ho to přejde nejpozději ve chvíli, kdy si najde přítelkyni.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32585
8.12.19 19:14
@pohledzdruhestrany píše:
tak já vím, že moje přítelkyně by si mě nevážila a nic by se mnou neměla, kdybych neměl děti jako prioritu, ono to totiž o chlapovi hodně vypovídá

To je pravda. Stejně tak ale o něm vypovídá, když mu nepřijde nevhodný chodit spát k 13 letý dceři do postele. Jako fajn, že děti priorita, ale vocaď pocaď. A to většinou nestranim macechám, ale tohle je už přehnaný.
By mě zajímalo, kolika pánům by se líbilo, kdyby ženská chodila spát s takhle velkým synem. Anebo kolik jich spalo ještě ve třinácti s mámou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32585
8.12.19 19:17
obecně se ptám dle reálného světa kolem nás,partneři přicházejí a odcházejí, vztah s dětmi (většinou) zůstává, i když pěkně vytáčej někdy :D

S tim souhlasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
8.12.19 19:20
rozvedenej nejsem, protože jsem vždy adekvátně řídil rizika :lol: mám děti ve střídavce ale neprolínám to s mojí partnerkou, ta má zas svoje děti a všechny děti mají svoje biorodiče, který se staraj
jen jsem neudělal tu osudovou chybu :Dtak, tak

Tak takhle by mi to teda ve vztahu nevyhovalo…
Tomu bych ja osobne nerikala vážný vztah..
Muj pritel, přijal me dite..Stara se, vychovava, živí..Bydlíme u neho..
Ale tak dcera nema svého bio.tatu no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106515
8.12.19 20:44
@_.Emilyyy píše:
Ale tak dcera nema svého bio.tatu no..

mně ano, ale zase je to náročné na bydlení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
8.12.19 20:54
@_.Emilyyy píše:
Ale tak dcera nema svého bio.tatu no..

Ja prostě nevydržím 7 dnů v tejdnu s jednou ženskou, to by ten vztah šel do kopru, takže mě to maximálně vyhovuje. A nemyslím, že se hloubka vztahu dá posoudit podle času traveneho spolu. Svoje děti budu hluboce milovat, i když mne nebude každodenně vypruzovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
8.12.19 21:22
Ja prostě nevydržím 7 dnů v tejdnu s jednou ženskou, to by ten vztah šel do kopru, takže mě to maximálně vyhovuje. A nemyslím, že se hloubka vztahu dá posoudit podle času traveneho spolu. Svoje děti budu hluboce milovat, i když mne nebude každodenně vypruzovat :D

Nas vztah nejde do kopru, ikdyz jsem s jednim muzem 7 dni v tydnu.Jsem rada, ze na dceru nejsem sama, myslim, ze i dcera je rada, ze ji kazdy den dela taxikare :lol:
Mne by muj chyběl, chybela by mi i ta prázdná postel, jeho objetí :lol:
Po dceři by mi bylo smutno
Jsem rada, že svoje nejbližší vidim kazdy den :), jeste par let no, nez dcera se odstěhuje..

Příspěvek upraven 08.12.19 v 22:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.19 21:55
tak já vím, že moje přítelkyně by si mě nevážila a nic by se mnou neměla, kdybych neměl děti jako prioritu, ono to totiž o chlapovi hodně vypovídá

Kdybych si našla rozvedeného muže, tak bych očekávala, že své děti bude mít jako prioritu. Proto jsem takového nechtěla :) Vlastně ani můj manžel nechtěl ženu s dítětem. Chtěl ženu, pro kterou bude prioritou on. U nás se zastává názor, že má být pevný vztah mezi manželi a potom může přijít i potomek. Našeho prďolu milujeme oba, ale někdy má prostě naše manželství přednost. Protože spolu chceme strávit život, přišlo i dítě. Nejsme spolu kvůli tomu, že jsme chtěli dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.19 22:07
@lucenka píše:
Má svůj pokoj.

Takže tvůj partner spí v pokoji sám, zatímco ty spíš na jedné posteli se svým pubertálním synem? Co si z toho vezme do života? Není čas klukovi ukázat, že partnerský vztah je i o sdílení společné postele? Tulit se máš v noci s partnerem, ne? A klukovi dopřát soukromí jeho pokoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
8.12.19 22:12
@houbicka.fialova píše:
Takže tvůj partner spí v pokoji sám, zatímco ty spíš na jedné posteli se svým pubertálním synem? Co si z toho vezme do života? Není čas klukovi ukázat, že partnerský vztah je i o sdílení společné postele? Tulit se máš v noci s partnerem, ne? A klukovi dopřát soukromí jeho pokoje.

Taky tohle nechapu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106515
8.12.19 22:36
@_.Emilyyy píše:
Taky tohle nechapu..

Tulení v posteli je úpadek, sex se provozuje jindy a jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
9.12.19 00:42
@houbicka.fialova píše:

Dítě ještě v pubertě nemám. Takže mám kluka vyhodit z postele, i když mu to nebude vyhovovat, nastěhovat si do postele chlapa, kterýmu to taky nebude vyhovovat, aby to vypadalo dobře před lidma z emimina? 8o Radši zůstanu u modelu, který vyhovuje všem zúčastněným.

• Citovat
  • Upravit
9.12.19 02:07

@lucenka
Spletla jsem se, holce od zakladatelky je 13. Ale stejně mi to u vás přijde divné. Devítiletý kluk se bojí spát sám v pokojíku? Co noční lapmpička? Já jsem teda asi hrozná, ale mě přijde normální, že dítě spí ve svém pokojíčku nejpozději po ukončení kojení. Manžel by dobrobvolně jinde nespal,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
9.12.19 03:00
@houbicka.fialova píše:
@lucenka
Spletla jsem se, holce od zakladatelky je 13. Ale stejně mi to u vás přijde divné. Devítiletý kluk se bojí spát sám v pokojíku? Co noční lapmpička? Já jsem teda asi hrozná, ale mě přijde normální, že dítě spí ve svém pokojíčku nejpozději po ukončení kojení. Manžel by dobrobvolně jinde nespal,

Ne, ani noční lampička nepomohla. Prostě mám kontaktní dítě, co je rádo v pokoji s někým dalším. Znám takových dětí víc a nevidím na tom nic špatného. Mně zase přijde hrozné, dát dítě do samostatného pokoje, když na to ještě není připravené.

• Citovat
  • Upravit
1485
9.12.19 10:56

Když to tak čtu, tak jsem ráda za svého partnera, který děcko nestaví na piedestal a nepodřizuje mu celý svůj život…
@Venetia Tvůj chlap to má asi bohužel nastaveno podobně jako @pohledzdruhestrany, takže jako partner ti vyhovovat nebude. My jsme také řešili nejrůznější problémy, ale nikdy jsem se necítila jako páté kolo u vozu, trávíme s partnerem maximum času… I když má dítě z předchozího vztahu, dokáže to vybalancovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí