Nevlastní dítě, které nemohu vystát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
8.12.19 14:53
@Venetia píše:
City, sex, společný čas, porozumění… To mi asi už na stará kolena stačí.

a city a porozumění znamená v praxi co? Jak se to projevuje? čas spolu předpokládám trávíte a sex máte taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
8.12.19 14:56
@Venetia píše:
City, sex, společný čas, porozumění… To mi asi už na stará kolena stačí.

Osobne mi na tom neprijde nic spatneho a po te padesatce mi takovy vztah prijde strasne fajn. U vas je jen ten problem, ze tvuj partner je aktualne v aktivni fazi rodicovstvi a jeste asi dlouho bude. Na jednu stranu je to chvalyhodne, ale chapu, ze v dlouhodobem casovem horizontu je to pro tebe, ktera uz ma tohle obdobi za sebou, omezujici. Nemyslim, ze jsi nejaka Snehurcina macecha, spis jste asi oba precenili sve sily a pres ty zamilovane zacatky jste uprimne verili, ze se da nastavit vse tak, aby to vyhovovalo obema a byl v pohode jak vas partnersky vztah, tak i ten jeho rodicovsky.

• Citovat
  • Upravit
1757
8.12.19 15:09
@ontarova.stara píše:
Osobne mi na tom neprijde nic spatneho a po te padesatce mi takovy vztah prijde strasne fajn.U vas je jen ten problem, ze tvuj partner je aktualne v aktivni fazi rodicovstvi a jeste asi dlouho bude. Na jednu stranu je to chvalyhodne, ale chapu, ze v dlouhodobem casovem horizontu je to pro tebe, ktera uz ma tohle obdobi za sebou, omezujici. Nemyslim, ze jsi nejaka Snehurcina macecha, spis jste asi oba precenili sve sily a pres ty zamilovane zacatky jste uprimne verili, ze se da nastavit vse tak, aby to vyhovovalo obema a byl v pohode jak vas partnersky vztah, tak i ten jeho rodicovsky.

a před padesátkou je vztah o čem? Jen o rodičovství? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
8.12.19 15:16
@teerax píše:
a před padesátkou je vztah o čem? Jen o rodičovství? :think:

A to pisu kde? Je logicke, ze na partnerstvi mas (krome tech zakladnich veci) trochu jiny pohled v ruznem veku. Ve dvaceti triceti nehledas jen partnera s kterym ti bude fajn a budete mit spolecny pohled na zivot, ale obvykle i nekoho, s kym zalozis a budujes rodinu. V padesati uz logicky nic takoveho nehledam a tudiz mi treba tahle cas osobnosti bude vicemene sumafuk a primarne bych hledala nekoho na hezke chvile a nekomplikovany vztah bez potreby budovat s nim spolecne hnizdo atd.

• Citovat
  • Upravit
1757
8.12.19 15:23
@ontarova.stara píše:
A to pisu kde? Je logicke, ze na partnerstvi mas (krome tech zakladnich veci) trochu jiny pohled v ruznem veku. Ve dvaceti triceti nehledas jen partnera s kterym ti bude fajn a budete mit spolecny pohled na zivot, ale obvykle i nekoho, s kym zalozis a budujes rodinu. V padesati uz logicky nic takoveho nehledam a tudiz mi treba tahle cas osobnosti bude vicemene sumafuk a primarne bych hledala nekoho na hezke chvile a nekomplikovany vztah bez potreby budovat s nim spolecne hnizdo atd.

Jo, to je fakt.
No řekla bych, že v tom případě může být ten pozdější vztah i o dost hezčí, čistčí a bezpodmíněnější :think: ti dva spolu jsou prostě proto, že chtějí, i když nemusí.

Ale asi lépe hledat pak chlapa s odrostlýma dětma no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106491
8.12.19 15:25
@pohledzdruhestrany píše:
a city a porozumění znamená v praxi co? Jak se to projevuje? čas spolu předpokládám trávíte a sex máte taky
Času malo a o ničem a sex zase zbytečně moc a taky o ničem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106491
8.12.19 15:27
@ontarova.stara píše:
Osobne mi na tom neprijde nic spatneho a po te padesatce mi takovy vztah prijde strasne fajn. U vas je jen ten problem, ze tvuj partner je aktualne v aktivni fazi rodicovstvi a jeste asi dlouho bude. Na jednu stranu je to chvalyhodne, ale chapu, ze v dlouhodobem casovem horizontu je to pro tebe, ktera uz ma tohle obdobi za sebou, omezujici. Nemyslim, ze jsi nejaka Snehurcina macecha, spis jste asi oba precenili sve sily a pres ty zamilovane zacatky jste uprimne verili, ze se da nastavit vse tak, aby to vyhovovalo obema a byl v pohode jak vas partnersky vztah, tak i ten jeho rodicovsky.

Tak nějak to bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
8.12.19 15:30
@teerax píše:
Jo, to je fakt.
No řekla bych, že v tom případě může být ten pozdější vztah i o dost hezčí, čistčí a bezpodmíněnější :think: ti dva spolu jsou prostě proto, že chtějí, i když nemusí.Ale asi lépe hledat pak chlapa s odrostlýma dětma no.

Jj, tak jsem to mela na mysli. Samozrejme ti ma byt v kazdem veku ve vztahu pekne, mate mit spolecne zaliby, hodnoty a ne byt pouze rodicove. Ale pak v trochu starsim veku (a s odrostlymi detmi) uz bych rekla, ze si clovek muze tak trochu sobecky (coz neni nejlepsi vyraz) vybirat pouze a vyhradne toho, s kym je mu dobre. Deti uz maji svuj zivot a uplne postaci, kdyz se s novym partnerem budou pratelsky tolerovat.

Příspěvek upraven 08.12.19 v 15:31

• Citovat
  • Upravit
14008
8.12.19 15:30
@Venetia píše:
Ditě je v pohodě neboj

Kolik je tomu diteti? Jak se k nemu chovas? Mas ho rada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106491
8.12.19 15:32
@_.Emilyyy píše:
Kolik je tomu diteti? Jak se k nemu chovas?

Bude mu osm a myslím, že se chovám úplně normálně. Ale raději zmizim, ať si to užívají po svém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
8.12.19 15:43
@Venetia píše:
ale jo dokážu, akorát by si neměli tahat další do života…ty to aspon neděláš, takže za mně obdiv :palec:

Něco mi uteklo :think: @pohledzdruhestrany Ty jsi rozvedený a sám s dětmi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
8.12.19 15:49
@Kralikcek píše:
Něco mi uteklo :think: @pohledzdruhestrany Ty jsi rozvedený a sám s dětmi?

rozvedenej nejsem, protože jsem vždy adekvátně řídil rizika :lol: mám děti ve střídavce ale neprolínám to s mojí partnerkou, ta má zas svoje děti a všechny děti mají svoje biorodiče, který se staraj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
8.12.19 15:52
rozvedenej nejsem, protože jsem vždy adekvátně řídil rizika :lol: mám děti ve střídavce ale neprolínám to s mojí partnerkou, ta má zas svoje děti a všechny děti mají svoje biorodiče, který se staraj

Takže děti jsi měl za svobodna :mrgreen:

A přítelkyni máš, když děti nemáš a obráceně..je tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
8.12.19 15:54
@Kralikcek píše:
Takže děti jsi měl za svobodna :mrgreen:A přítelkyni máš, když děti nemáš a obráceně..je tak?

jen jsem neudělal tu osudovou chybu :D

tak, tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.19 18:03
rozvedenej nejsem, protože jsem vždy adekvátně řídil rizika :lol: mám děti ve střídavce ale neprolínám to s mojí partnerkou, ta má zas svoje děti a všechny děti mají svoje biorodiče, který se staraj

Já to mám tak, že pro partnera a pro děti jsem tu kdykoli. A není to tak, že děti se ozvou, že něco potřebují, a já partnera pošlu do někam, ale musí se všichni navzájem respektovat. Takže klidně odjedu v noci od dětí, abych dovezla partnera na pohotovost (samozřejmě nemám mimina). A když puberťák uvízne někde, kde mu fakt nic nejede a není, jak to jinak vyřešit, vstanu od filmu, co máme s partnerem rozkoukanej, a jedu, nebo jedem oba.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky