Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fazulina píše: Více
Přesně tak. On se takhle bojí i dětí, dítě nemá co dělat doma s mámou, musí se strčit do jeslí. Co kdyby náhodou matku nebo otce napadlo ![]()
Slušný člověk má jen dvě možnosti
1. smířit se se situací a snažit se nalézt v novém členovi domácnosti zalíbení - hrozí, že se nesmíříš, ale budeš se jen přemáhat, a nakonec to v nejnevhodnější chvíli vybublá
nebo
2. nalít čistého vína a přítelkyni sdělit, že jsi trouba, co si to pořádně nerozmyslel a pokorně se zeptat, jestli by nebyla ochotna to nějak řešit.
V druhém případě hrozí, že udělá sama závěr, že člověk, který nesnese kočku aniž by byl alergik, asi není ten, s kým by chtěla jednou vychovávat dítě. Což je otázka, na kterou bys měl být připraven.
O třetí slušné možnosti nevím. Třeba to klapne. Určitě ses o sobě aspoň něco dozvěděl.
@jege píše: Více
Mne otravujou dvě..z toho jedna mi leze po hlavě ve dne a druhá v noci
@nevim_co_s tim píše: Více
Jasně. Když se ho zeptala a on řekl v pohodě, mělo ji bejt jasný, že kecá. Až bude někdy mluvit pravdu, musí poznat, že tentokrát nekecá. Hele a to se někde vyučuje, tohle věštění z křišťálové koule? ![]()
@Fazulina píše: Více
Ano, ano, nebezpečí je velké a není čas, ztrácet čas! Včera již bylo pozdě! ![]()
tak vetsina chovatelu mj.razi ze 1 kocka je smutna kocka…to chce casem druhou a jak si spolu vyhraji
![]()
Tak před přítelkyni jsem přiznal barvu a řekla, že kotě pryč určitě nedá, ani kdybych ji vyplatil, ať se prý zařídím. Takže je to tak, jak jste říkali. No jsem zklamaný, část mě věřila, že se nějak domluvíme. Tak to zkusím ještě přehodnotit, protože přítelkyni mám rád. A kdyžtak se odstěhuji, kdyby náhodou
@Janhanzelka29 píše: Více
Aneb nechce se mi pryč ani tak, protože přítelkyně se o mě jinak hezky stará ![]()
@Justin Case píše: Více
Samozřejmě, že je to troll, všech trollů náčelník, ale chtěj to krmit, tak to krměj. Ono se to umlátí samo. Už to má vasektomii, přibydou třeba dvě hlavy, pak to konečně bude už všem jasné.
Jezis, odstehuj se a je klid. Co si jako myslis? Zklamanej muzes byt i na ubytovne. Ulevi se vsem. To je drama boze.
@Icc píše: Více
Ani jeden nechce dítě. Ona kvůli svým genům, které nechce šířit kvůli nějakému postižení, on má vasektomii a prostě nechce. Takže zrovna tohle ho mrzet nebude ![]()
Zkus ten odpuzovač na kočky. Třeba když tě bude ignorovat, zvládneš to.
Ty jsi neskutečné ho.va.do.
Prý „doufám, že se nějak domluvíme“. Hov. no. Doufáš leda tak v to, že jí dokážeš nějak zmanipulovat, aby kotě odstranila, protože Ti vyhovuje laciné bydlení v jejím bytě a full servis ![]()
Doufám, že Tě holka co nejdříve prokoukne a poletíš vysokým obloukem hajz. líku.