Přítelkyně si pořídila kotě a já kočky moc nemusím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34393
10.2.26 14:18
@Klávesa289 píše: Více

Kocka dokaze byt super partak. Ted uz kocku nemame, ale dcera ma dve, tak je co mazlit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
10.2.26 14:54
@Silverine247 píše: Více

Nechápu, jak tohle může někdo z
nakopnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
10.2.26 16:09
@Janhanzelka29 píše: Více

Pokud netrollis, predstav si sebe jako male dite, jak je nekomu jedno, kdyz na tebe nahodou slapne a kdyz se motas dospelakum pod nohami, ma do tebe jeden z nich chut kopnout. Chybi ti citlivost, empatie, doufam, ze je to jen provokacni clanek.

• Citovat
  • Upravit
10.2.26 16:39

Posílám k dnešnímu dni zase update. Snažím se vzít si něco z tohohle příspěvku a přistupovat k tomu jinak. Kotě pořád nemusím, ale je pravda, že za nic nemůže a na přítelkyni je navázané. Já všude o kočkách četl a slyšel, že jsou to zlé bestie, ale tohle kotě je teda hodné a nic neničí. Jen mi teda vadí, že proste pouští chlupy a je nehygienické to chovat vevnitř.
A jo, ptal jsem se teda přítelkyně a měla by to být ta nevska maškaráda. Ja se v plemenech nevyznám, pro mě je to proste velká bílá chlupatá koule. Bojím se toho, jak moc to bude velké. Přítelkyně říkala, že prý tak těch 5-6 kg, že je to prý kočka, kocouři jsou větší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
10.2.26 17:03

Podívej se, co kdyby ses trochu ve směru kotěte snažil? Můj manžel kočky nesnášel. Pak se seznámil se mnou a s mým černým pouličním čertem. Nejdříve byl velmi rezervovaný, postupně si ho zamiloval. Teď máme už dávno jiného kocoura a všichni - i manžel - ho milujeme. Manžel s ním i spí a nosí ho v náručí po domě. Zkus si vyhradit pět minut denně. Kotě v té době učeš, pohraj si s ním a pohlaď. Taky na to koťátko zkus hezky mluvit. Třeba zjistíš, že to kotě je fajn parťák. Taky vás to z přítelkyní může sblížit, protože budete mít téma k hovoru. A mimochodem, kočky nejsou nehygienické. Miluju, jak jim voní kožíšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11226
10.2.26 17:11

Já nechápu, co je nehygienickeho na tom chovat kočku vevnitř. Máte ji jen doma. Nikde venku nechodí, nevrtá se v cizím smetí, výkalech, nešlape po znečištěném povrchu. Na záchod chodí na vyhrazené místo. Tedy jako člověk. Přítelkyně je, jak sám říkáš, velmi čistotná a udržuje pořádek. Ta kočka nemá být z čeho nehygienická. Řekla bych, že bude čistší nez lecjaký člověk. Řekla bych, že takto drahá kočka bude mít i různá očkování nebo nevím, co se kočkám dává.

Píšeš, že děti nechceš, což respektuji, je to každého věc. Ale domácnost, kde je male dítě, je méně hygienická než ta vaše. Protože to dítě rozpatlá kdeco, klidně i ty výkaly pokadí se, počůrá, navíc chodí ven, kde sahá na kdeco, do pusy bere kdeco. Na botech domů přinese kdeco. Takže dle tvé logiky je většina lidstva nehygienická, protože mají děti?

Co chápu, jsou chlupy. To by mi vadilo taky. Ale rozhodně ne hygiena u kočky takto vyšlechěné… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
10.2.26 17:14
@Venetia píše: Více

Jo holky, kdybyste to nenosily domů svým partnerum, přestože to nechtějí, tak by to nechtěli nakopnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
10.2.26 17:15
@Kousavysvetr píše: Více

Domácí násilí. Manžel neměl rád kočky, ale postupně jsi ho donutila. Dívej zakladateli, co tě čeká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
10.2.26 17:17
@Klávesa289 píše: Více

Domácí násilí, neměl rád králíky, ale žena ho donutila. Dívej zakladateli, co tě čeká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
10.2.26 17:19
@Snopy123 píše: Více

Spousta osobních útoků, schopnost vysvětlit, proč je OK terorizovat lidi v bytě domácím zvířetem, žádná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
10.2.26 17:20

Tohle je povahově úžasné plemeno. Zkus si o něm něco vyhledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
10.2.26 17:20
@Apolena05 píše: Více

Ad hominem argument, pochopení žádné pro lidi včetně dětí, kteří jsou terorizovani ve svém domově zvířaty, včetně koupelny, záchoda a vlastní postele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
10.2.26 17:25
@PavelChytry píše: Více

Hele, jdi si hejtovat zase do jiné diskuse. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7709
10.2.26 19:36
@PavelChytry píše: Více

No jo, ale on jí neřekl, že kočku nechce. Prakticky souhlasil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
10.2.26 20:00
@Fazulina píše: Více

Ale ale…takhle vyšlechtěna kočka je záruka hygieny? :D vážně? Takže ona nesere a nechcije do kočičího záchodu kde v tom stojí nohama a s těmi dlouhými chlupy se v tom hrabe…?jen tak mimo téma mě tohle zaujalo převelice… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí