Přítelkyně si pořídila kotě a já kočky moc nemusím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vodnář-u-Topolu
12.2.26 10:29
@PavelChytry píše: Více

S jakou lehkostí se toto dá převést ze zvířat na lidi…

• Citovat
  • Upravit
1246
12.2.26 12:38
@Silverine247 píše: Více
:mrgreen: :pankac: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1246
12.2.26 12:46
@Vodnář-u-Topolu píše: Více

Ale to on právě vůbec nechce. Rád bydlí zadáčo v cizím bytě a má rád full servis od partnerky.
Doufá, že se mu podaří se nějak elegantně kočky zbavit. Ten se nehne dokud to holčině nesepne a nekopne ho z rozběhem do… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
12.2.26 13:41

Trol nebo deb. l, ono je to jedno. Těžko říct co je horší. Protože i ten trol musí být deb. l aby ho takový hlouposti bavili. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
12.2.26 16:17

Troll nebo ne. Je zajímavé vidět různé pohledy na danou věc. Ať je to kotě, výchova dětí nebo řízení SUV blondýnou na podpatcích. Nevkládám do diskuze velkou energii a jen se bavím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
12.2.26 17:18
@Ruxas píše: Více
***ilní je pořizovat si zvíře, které obtěžuje ostatní lidi a používat ho k domácímu násilí, jak většina diskutujicich činí a obhajuje
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
12.2.26 17:51

Proč myslíš, že každý majitele zvířete se dopouští násilí? Protože podle tvých komentářů to vypadá, že normální chovatel neexistuje :think: Ty zdejší diskutující znáš, že víš, že se dopouštějí a obhajují násilí? Podle tebe stačí vlastnit zvíře a z toho automaticky plyne násilí a obtěžování :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
12.2.26 18:17
@syslomil píše: Více

Několik diskutujících se chlubilo, že si pořídili zvíře, přestože partner nechtěl, dalším přijdou chlupy a smradlavé kočičí záchody doma v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
12.2.26 18:41

Nemám kočky ráda, nikdy jsem kočku doma nechtěla a i já vím že kočičí záchod s kočkolitem nesmrdí když ho majitel kočky pravidelně čistí. A že se tam nedává písek. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cest0vatelka
12.2.26 18:48

U nás tedy kočičí záchod cítit nijak není. Máme automatický a nejdůležitější je správná péče o něj a i správná strava kočky. A chlupy jsou normální, ty je máš taky a taky je ztrácíš v průběhu dne.

• Citovat
  • Upravit
9305
12.2.26 19:06
@Cest0vatelka píše: Více

Viď, taky mám kočičku a měla jsem i před ní další. WC nikdy nesmrdělo, doma vůbec není cítit, že kočičku mám. Chlupy samozřejmě občas upustí, ale upřímně, daleko nechutnější mi přijdou na zemi lidské vlasy, které prostě taky padají, nebo zamotané v hřebeni, pokud je někdo po každém použití nečistí, nebo po fénování si vlasů.

Když nad tím tak přemýšlím a i nad zakladatelem, tak lidé jsou podle mě celkově daleko „nechutnější“ než roztomilá chlupatá koťátka. Kočičky se třeba nedloubou v nose, nesmrkají, neprdí (alespoň jsem si toho u kočičky nikdy nevšimla), nechrápou tolik, jako někteří lidé… a je toho daleko víc, co nedělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3705
12.2.26 21:19

Ty jsi výkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
12.2.26 22:11

Pokud kočičí záchod smrdí, je to vina člověka, který to nečistí, ne zvířete. Moje tchyně má kočku a nesmrdí tam absolutně nic. Přestaň už prosím házet všechny do jednoho pytle, je to únavné. Kolik smradlavých kočičích záchodů jsi osobně poznal? Z tebe zase padají vlasy a šupinky kůže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
12.2.26 22:57
@Apolena05 píše: Více

Aha, takže to bude takový malý sobeček, co se chová jako blbeček?

• Citovat
  • Upravit
496
13.2.26 07:55
@Proto02 píše: Více

Podobně odpovídají pejskaři, když se ohradím, že nechci, aby pes skákal na mě nebo na dítě. Prostě slušnost a ohleduplnost sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí