Nĕkdy si říkám, že sem mĕla mí dítĕ s nĕkým jiným

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36009
14.11.15 22:34
@Anonymní píše:
Hlidal max hodinu, kdyz sem sla k doktoru, proste nekam, kde sem dite brat nemohla. A rikal, ze je to v pohode.Pry by klidne byl s deckem na rodicaku. 8o Jenze on by nepriznal, ze to je narocne.

Tak bez pryč na půl dne, na celej? Oznámit dopředu, bez nakoupit hadry, do kina, ke kadernikovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.15 22:34
@Šarlota4 píše:
Odchazet kvuli tomu, ze je lenoch mi tajy prijde malicherny. Motivace sexem? Nebo dortikem na konci prochazky? Nebo nema rad treba vlacky, ze by jste sli na vystavu?? Proste ho nejak dostan ven, vymysli program a kdyz uvidi jak je malej stastnej tak pujde treba casteji.

Na sex je uz taky linej. :roll: Takze to by nebyla motivace. A ja uz vlastne ani na sex s nim nemam pomysleni.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.15 22:36
@pikola píše:
Tak bez pryč na půl dne, na celej? Oznámit dopředu, bez nakoupit hadry, do kina, ke kadernikovi.

To mi kamosky taky radi.Ale ja nevim, co bych cely den delala. Porad bych myslenkama byla u ditete.

• Citovat
  • Upravit
14335
14.11.15 22:36

Anonymní.. já bych si vyšla na půl dne.. Ne ze trucu, ale.. Ty si vyrazíš, odpočineš si, a chlap, když tvrdí, že je to brnkačka, tak tím lepší, máš možnost si odpočinout..
Možná pak změní názor, že i ty potřebuješ chvilku vypnout a nebo když jdeš ven, tak je lepší ve dvou, ne se pořád sama točit kolem dítěte
Tak můžeš ke kamarádce, k rodičům a nebo prostě kadeřník, nákup, a máš hned dvě hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
14.11.15 22:39
@Anonymní píše:
To mi kamosky taky radi.Ale ja nevim, co bych cely den delala. Porad bych myslenkama byla u ditete.

No a kdy ho má teda hlídat, když ty nechces jít pryč? Chceš aby šel ven, ale dítě mu nedas, radši jdeš sama.. Neumyje nádobí, tak ho umyjes sama. Proc by to příště dělal, když nemusí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
@Anonymní píše:
Na sex je uz taky linej. :roll: Takze to by nebyla motivace. A ja uz vlastne ani na sex s nim nemam pomysleni.

Tyyy jo to je skoda. Me pripada, ze jste vyhoreli oba dva. Vis on znudenej tim zivotem a ty zklamana. Chtelo by to nejak nastartovat. Mozna mas pocit, ze uz jsi se si snazila dost, ale zkus to jeste. Nehazej flintu do zita, co hezky pradlo a fakt ho navnadit? Neco, aby byl fakt nadsenej a tesil se na cokoliv co ma tad i kdyby to mel byt kulecnik a sipky jen vy dva atd… Treba jednou fakt zjistis, ze ti bude s nekym jinym lip nicmene najit stejne smyslejiciho cloveka je nekdy tezky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
@Anonymní píše:

A není tohle mnohem větší problém než to, že jde na jedno s kámošema? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.15 22:40

@Michaela111 Ano bohuzel, mam o 12let starsiho chlapa. Bohuzel rikam az ted, jelikoz vidim, ze dedkovati.Taky rikal, ze cely zivot chtel dite. Nevim na co teda. :roll: Hlavne, ze v pripade rozchodu, chce stridavku. :pocitac: Nevim proc, kdyz stejne nema potrebu se start o dite jinak nez materialne. Nechapu ho.

• Citovat
  • Upravit
36009
14.11.15 22:40

A co bys dělala? Co chceš! Klidně nic, jako on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
14.11.15 22:41

@Ivettk Tak jsem si ani já nikdy partnerský vztah nepředstavovala.. Ale hold pozdě bycha honit :(.
Tím co jsem předtím napsala, jsem chtěla říct, že tady tyto důvody nejsou (alespoň pro mě) důvodem k rozchodu. Ale že když to hold nejde, tak to člověk musí nějak zkousnout - a že je podle mě dobré zaměřit se na to hezké a to horší dát trošičku víc dozadu, aby ho to neužíralo.. Já jsem dospěla do fáze, kdy jsem vlastně už i víceméně spokojená - s kamarádkou a dětma podnikáme výlety, nejrůznější akce, nemusím se ohlížet jestli to chlapa baví.. Vím, je to blbé. Ale je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39943
14.11.15 22:42
@pikola píše:
Asi jsi ho měla zapřáhnout rovnou od narození. Povolila jsi jednou, teď se akorát výmluvía má pokoj.. Ale tak někam asi někdy jezdite ne? Nebo co pořad děláte, když je doma?Příspěvek upraven 14.11.15 v 22:32

No přesně tak. To je snad jasný, že dítě na čas převrátí těm dvěma život naruby a že se dost času a věcí točí okolo něj, propána. :roll:
Dítě dát do kočáru a NEPTAT SE, prostě tady ho máš a já si buď konečně taky na chvíli dáchnu nebo něco udělám (dvouleťák už chodí a s visícím dítkem na noze fakt skoro nic neuděláš)a Ty se jím můžeš jít chlubit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.15 22:43
@Malaga píše:
A není tohle mnohem větší problém než to, že jde na jedno s kámošema? :think: :think:

Zklamal me v zasadni veci, takze nemam potrebu s nim to.

• Citovat
  • Upravit
29350
14.11.15 22:43
@Anonymní píše:

no tak to je pak těžké… ty mu tu příležitost nedáš a pak si stěžuješ, že s dítětem nechce být…

Jinak život je dost často o tom, že naše představy věcí před a po jsou někdy až velmi rozdílné… a zkoušela jsi vymyslet na víkend nějaký program, třeba výlet do ZOO nebo někam, kam jste jezdili předtím? Odmítl to pokaždé? Nebo žiješ v představách, že program musí vymyslet chlap a že kočárek musí nutně taky vozit chlap, aby všichni viděli, jaká jste šťastná rodinka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
14.11.15 22:44

Anonymní, já třeba mám chlapa, na kteréhé se v tomto ohledu můžu spolehnout.. S8m by zařídil i lékaře s dětmi, postaral by se.. Taky občas mě zastoupí nemá problém..
ALe třeba jsem si taky všimla, že třeba víkendy a nebo Váncoe je to tak, že si prostě zasedne a jako co.. já vařím, děti, ještě s níma jdu ven a on klideček doma u televize..
Taky jsem mu už o Vánocích řekla minulý rok, že jako takto ne, že já nebudu uhnatá jak něco vařit, s dětmi a on se bude dívat na pohádky.. Tak říkám, jdu na boby s dětmi a nebo naklepu a obalím řízky.. budeš doma a nebo jdeš s nima ty? A bylo..
Jako takto běžně si svoji práci udělám, ale když jeden běhá jak něco a druhý si sleduje v lidu televizi.. tak mě taky naštvalo..
Myslím si, že sis to nějak nastavila a on podle toho jede..

Příspěvek upraven 14.11.15 v 22:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.15 22:44
@pikola píše:
A co bys dělala? Co chceš! Klidně nic, jako on.

Nepotrebuju nikam chodit, chci aby on mel potrebu jit ven se svym vlastnim ditetem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky