Nosíte legíny?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
29.9.12 13:41
@sigip píše:
@KPKristy taky nemam rada velbloudi palce :lol:
jinak nejake takove osoby chodi i u nas takto postrojene. nejhorsi je, kdyz maji velkou nadvahu a narvou se presne do toho, co jsi popisovala a nesou se jako princezny. vzdycky na ne koukam a rikam si:a ja si budu delat naky nasili :cert:

Fakt, člověk má nerva, když mu přes rifle přeleze kousek břicha, ale když tohle vidím, tak si říkám, že na tom nejsem tak zle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
29.9.12 13:50
@KPKristy píše:
Hned vám to běžím napsat! Asi tak před hodinou jsem potkala holku, cca 23, nemám moc odhad, ale byla mladá. Ovšééém, krasavice - nebyla tlustá ani hubená, ale našponované průsvitné legíny jí pranic nelichotily, stehna se jí dost otřásala. Triko do půli zadku, tudíž byl vidět velbloudí palec, prdel i spoďáry. K tomu měla plátěné tenisky, naprosto se to nehodilo. Ale nesla se jako hvězda :nevim:Otáčím se za ženskýma, když jim to sluší, abych zkoukla, co mají hezkýho na sobě. Za touhle jsem se otočila, protože jsem nemohla uvěřit, že tohohle je někdo schopný… :roll:

Ou jé, tak tohohle jsem se přesně obávala že se nám naskytne s rozšířením legín :roll: :mrgreen: No zlatý vylezlý tangáče z džínů :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.9.12 13:52

@Gina108, nebýt téhle diskuse, tak si toho snad ani nevšimnu, ale teď vejrám na všechny legínářky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.9.12 13:53
@Gina108 píše:
Ou jé, tak tohohle jsem se přesně obávala že se nám naskytne s rozšířením legín :roll: :mrgreen: No zlatý vylezlý tangáče z džínů :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nebo prdelní rýha z džínů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
29.9.12 13:55

@KPKristy presne,jak me leze kousek speku, tak hned zapinam mikinu nebo davam na to misto kabelku…proste nektery holky fakt nechapu.ty museji mit sebevedomi snad deseti zenskejch :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
29.9.12 13:55
@KPKristy píše:
Nebo prdelní rýha z džínů :roll:

my tomu s manzelem rikame"pokladnicka" :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.9.12 13:58
@sigip píše:
my tomu s manzelem rikame"pokladnicka" :lol:

Ty jo, tam bych minci nehodila. Možná nějakýho štípacího brouka, aby si to příště rozmyslely :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
29.9.12 14:03

@KPKristy :lol: :palec:
hele, taky se me stane, ze me vyleze zadek, ale kdyz to zjistim tak tam rvu tricko nebo si dam kolem pasu mikinu a az vstanu, tak mikinu sundam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
29.9.12 14:09

Legíny se mi líbí, vypadá to mladistvě z nějakou hezkou volnou tunikou nebo polo šatama, ale nenosím to, protože si to na své postavě nemůžu dovolit, měla bych pocit, že furt na mě někdo kouká, že se prase narvalo do uplých tepláků :pankac: takže se mi o legínách může jen zdát.
Navíc mě odradila rodinná známá, je trošku víc silnější ona je nosí a říká, že je nosí černé, protože černá zužuje, no tak jsem ji jednou vyfotila a ukázala jí to, tak řekla sama, že vypadá, jak jelito v legínách sice v černých a stejně to nosí dál :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
29.9.12 14:10

@sigip já je koupila na aukru - myslím, že to byl tenhle prodejce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
29.9.12 14:14

Ahoj, termoleginy jsem koupila loni v KIKu a jsou uzasny. Maji vic barev, ja mam fialove. Mam teda vel. 42, ale nosim je k sukni a ke kozackam jako puncochace a vypada to hezky. Nikde mi nic neleze :) A musim rict, ze mi je v nich v zime vetsi teplicko, nez v riflich nebo v jinych kalhotech. Ikdyz k nim mam sukni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
29.9.12 14:20

Legíny nosím pořád. Jsem hodně štíhlá, takže si v létě klidně vezmu i krátké tílko a vypadá to ok. V zimě nosím termo legíny k úpletovým šatům, nebo dlouhým svetrům a nemůžu si to vynachválit. Co ale nesnáším jsou krátké legíny, barevné ( já nosím jen fádní černou ), a legíny na někom, kdo má pár kil navíc a nechce si to přiznat. A pak ještě, když si někdo splete punčochové legíny a vezme si je ke kratšímu triku a jde vidět úplně vše - to mi hlava nebere. A taky legíny pod sukni, ještě to beru, když jsou kozačky a nejde vidět ten spodní lem, ale např. k balerínkám to je docela síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
29.9.12 14:38

@IvkaH ja si myslim, ze to muzou nosit i silnejsi lidi.jen to dobre sladit s otatnina vrskama obleceni.ale tohle asi jen tak nekdo neumi.sama mam co delat, abych se tak nejak normalne doladila, aby to vypadalo normalne..a to mam normalni postavu.jen trosku silnejsi stehna a zadek..nemluvim jen o leginach, ale i rifle, atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16795
29.9.12 14:43

@analoja dekuju :kytka: a nebudes prodavat ty tvoje 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
29.9.12 14:53

Mě se líbí leginy na všech i na silnějších, ale právě mě se líbí, když to žena má dobře zkombinované..
Včera jsme byli na oslavě, kde si polovina měla leginy a co jsem se dívala, tak nejlepe to slušelo těm, kdo to měli v polokozačkách a třeba delší vypasovanou tuniku - svetr..
Takže za mě ano, ale ne ke krátkým uplým tričkám 8o.. Švagrová má vel snad 36 a měla leginy tělové, dlouho a k tomu uplé tričko k pupku a opravdu to hezky nebylo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat