Nová funkce Upozornění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10538
20.3.12 20:07

super :potlesk: ! Moc jsem se na tuto funkci těšila, je to bezva, zvlášť v tématech, kde se hodně povídá a člověk nemá šanci vše pořádně pročíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
20.3.12 20:59

Ježíš mi z toho hrabe, pořád na mně řve červená,já to tam nechci :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
20.3.12 21:00
berry4 píše:
Ježíš mi z toho hrabe, pořád na mně řve červená,já to tam nechci :cert:

tak si v nastavení odškrtej oblíbené diskuze a SZ, ty stejně vidíš očičkem nebo se červenají vedle - a navíc v každém upozornění můžeš jednu určitou diskuzi zakázat a pak už se ti hlásit nebude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
20.3.12 21:08

přimlouvám se za upozornění pouze v případě, že tě někdo výslovně zmíní v textu (nick). Jinak to mám pořád červené a štve mne to. Co je nového v diskusích vidím v „oblíbené téma“.
Nejde nastavit, že to ukáže na základě jen nicku bez @????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
20.3.12 21:10

Hned jsem si všecko vypla, až budu mít někdy náladu studovat novinky .. ale pracujte si, pracujte:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
20.3.12 21:15

Mě to teda nervuje :think: pořád mě to láká, tam klikat, i když mám rozečtenou nějakou záživnou diskuzi, mohla bych to někde vypnout? :mrgreen:

Ale třeba si za pár let zvyknu :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit
4181
20.3.12 21:16

Pro me je to nanic, funguju tak, ze jdu na svuj profil, a tam na me v diskusich, do kterych nekdo neco pripsal, blikaji ocicka (ne vzdy teda, nekdy diskuse jen poskoci nahoru a je bez ocicka, ale to nevadi, vsimnu si ji i tak).
Takze ta upozorneni dneska porad rozklikavam, aby neblikala :)

Ale ja jinak nic nevyuzivam, zadne fotky, alba, denicky apod, tak to zas tak neposoudim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
20.3.12 21:18

Už jsem to zrušila :potlesk: jsem geniální :palec: :lol:

no tak ne, nejde to :zed:

• Citovat
  • Upravit
13141
20.3.12 21:20

Mě se to líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
20.3.12 21:47

Tak mně to vyhovuje :palec: nastavila jsem si, co chci a paráda, jsem ráda za upozornění např. na příspěvek ve starších mnou založených tématech :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
20.3.12 21:49

Ta funkce není špatná, jen by to chtělo nějakou jinou barvu banneru než tu řvavou červenou… Co třeba světle (hodně světle) oranžová? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
20.3.12 21:52

už to mám ve staré formě ;)

• Citovat
  • Upravit
16416
20.3.12 22:00

abych pravdu řekla to upozornění mě nijak nenadchlo jen mi to tu vadí jak mi to pořád upozornuje že někdo přispěl
:nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
20.3.12 22:01

Paráda :pankac: nemějte obavy, jak se jednou naučíte používat funkci ,,zmínka o mně", už bez ní nemůžete žít :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
20.3.12 22:06
novalgi píše:
abych pravdu řekla to upozornění mě nijak nenadchlo jen mi to tu vadí jak mi to pořád upozornuje že někdo přispěl :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

@novalgi Pokud na něco být upozorňována nechceš, jednoduše si to v Nastavení Upozornění odškrtni.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová