Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj dnes mam 21 DC mam porad bolesti bradavek to jsem nemela, vzdy cela prsa, poboliva podrisek jinak vcera malicko svetle spineni holky mate s tim nejaka zkusenosti co to muze byt? jestli PMS nebo mozne tehu jsem asi 7 DPO, prijde mi to na tehu priznaky brzy ale presto mela jste nekdo podobne priznaky tak brzy?
wochy79 píše:
ahoj dnes mam 21 DC mam porad bolesti bradavek to jsem nemela, vzdy cela prsa, poboliva podrisek jinak vcera malicko svetle spineni holky mate s tim nejaka zkusenosti co to muze byt? jestli PMS nebo mozne tehu jsem asi 7 DPO, prijde mi to na tehu priznaky brzy ale presto mela jste nekdo podobne priznaky tak brzy?
cauky, nikdy jsem tak brzy priznaky tehu nemela, treba budes mit dvoj nebo trojcata ![]()
Ahoj holky,chtela bych predevsim privitat nove snazilky
jinak jsem vubec nejak nestihala posledni dobou napsat.tak to hned musim napravit
jinak ted mam takovej bordel v ovu,ze ani uz nevin kdy jsem ji mela..to neva,bud a nebo…
aloe kazdopadne jsem si dneska delala tehu testik,ale nic,zatim..menstruaci bych mela dostat 21.dubna,ale nejsem si tim moc jista,jelikoz to mam nejak rozhazene
a jak pak se mate snazilky??
jinak vam preji hezky vecer… ![]()
AjaPol píše:
Ahoj holky,chtela bych predevsim privitat nove snazilkyjinak jsem vubec nejak nestihala posledni dobou napsat.tak to hned musim napravit
jinak ted mam takovej bordel v ovu,ze ani uz nevin kdy jsem ji mela..to neva,bud a nebo…
aloe kazdopadne jsem si dneska delala tehu testik,ale nic,zatim..menstruaci bych mela dostat 21.dubna,ale nejsem si tim moc jista,jelikoz to mam nejak rozhazene
![]()
jinak vam preji hezky vecer…
ahojik
tak ms cekame stejne, zatim jsem si test nedelala, dnes pisu hodne prispevku, lezim, toci se mi hlava a snedla jsem pul sklenice okurek
tak se tomu tise usmivam
hezky vecer vsem ![]()
monitom píše:AjaPol píše:ahojik
Ahoj holky,chtela bych predevsim privitat nove snazilkyjinak jsem vubec nejak nestihala posledni dobou napsat.tak to hned musim napravit
![]()
jinak vam preji hezky vecer…
tak ms cekame stejne, zatim jsem si test nedelala, dnes pisu hodne prispevku, lezim, toci se mi hlava a snedla jsem pul sklenice okurek
tak se tomu tise usmivam
hezky vecer vsem
ze by tehu priznaky??
![]()
Taky se k vám přidám
a jestli můžu tak vás hned poprosím o váš názor. Snažíme se s přítelem dva a půl roku. Pořád jsem jen testovala. Minulý měíc jsem si řekla dost. ALE
nejde to. Mám ještě 7 dní do MS a už čtvrtý den se mi strašně motá hlava,dvakrát už jsem málem omdlela(což jsem nikdy neměla, takový divný pocit) a mám strašně těžké nohy(spíš tak nějak celé tělo) připadám si jak po opici. Takový strašný tlak v celém těle. Tak jsem samo běžela pro test
jelikož jsem se takhle nikdy necítila. Dva testy negativní ranní i odpolední. Myslíte že mám ještě šanci?
Tyterka píše:
Taky se k vám přidáma jestli můžu tak vás hned poprosím o váš názor. Snažíme se s přítelem dva a půl roku. Pořád jsem jen testovala. Minulý měíc jsem si řekla dost. ALE
nejde to. Mám ještě 7 dní do MS a už čtvrtý den se mi strašně motá hlava,dvakrát už jsem málem omdlela(což jsem nikdy neměla, takový divný pocit) a mám strašně těžké nohy(spíš tak nějak celé tělo) připadám si jak po opici. Takový strašný tlak v celém těle. Tak jsem samo běžela pro test
jelikož jsem se takhle nikdy necítila. Dva testy negativní ranní i odpolední. Myslíte že mám ještě šanci?
Ahojky:) tak takovyhlke priznaky jsem mela taky a myslela jsem si,ze jsem tehu,ale nakonec jsem nebyla:( ale doufam,ze tobe to vyjde
myslim,ze sance mas
jinak preji,aby ti to vyslo
![]()
Tyterka píše:
Taky se k vám přidáma jestli můžu tak vás hned poprosím o váš názor. Snažíme se s přítelem dva a půl roku. Pořád jsem jen testovala. Minulý měíc jsem si řekla dost. ALE
Tyterko, sance je vzdycky, dyt mas jeste do ms cas
priznaky tehu to urcite mohou byt, ale taky zalezi na tom, jaky mas tlak, na pocasi jake je bio a tak… ale urcite nezoufej ![]()
Ajapol, Monitom děkuji, já nevím mě to tak vždy potěší
když mi někdo řekne že ta šance tam je, ted budu testovat zase každej měsíc, jak se znám. A taky chci. Je asi na tom nějaká závislost či co
Právě že moje tělo nikdy změnu počasí a tlak nevnímalo. Uvidíme. A vy jste taky snažilky?
Tyterka píše:
Ajapol, Monitom děkuji, já nevím mě to tak vždy potěšíkdyž mi někdo řekne že ta šance tam je, ted budu testovat zase každej měsíc, jak se znám. A taky chci. Je asi na tom nějaká závislost či co
Právě že moje tělo nikdy změnu počasí a tlak nevnímalo. Uvidíme. A vy jste taky snažilky?
my se snazime tento mesic poprve
ale testovani ti schvaluji, kdyz tu moznost mame, proc ji nevyuzit, ze
a do te doby, nez ta cervena mrcha dorazi, muzeme porad verit v // ![]()
Tyterka píše:
Ajapol, Monitom děkuji, já nevím mě to tak vždy potěšíkdyž mi někdo řekne že ta šance tam je, ted budu testovat zase každej měsíc, jak se znám. A taky chci. Je asi na tom nějaká závislost či co
nu my s manzelem se snazime teprve druhy mesic,jinak uz mame doma syna Daniela,kteremu je 3a pul rocku…a ted by jsme chtely Viktorii nebo Sebastiana ![]()
monitom píše:Tyterka píše:my se snazime tento mesic poprve
ale testovani ti schvaluji, kdyz tu moznost mame, proc ji nevyuzit, ze
a do te doby, nez ta cervena mrcha dorazi, muzeme porad verit v //
Svata pravda …:D
Jo jo, zase mě to začíná bavit
jsem moc ráda že si tu s vámi mohu psát ![]()
Tyterka píše:
Jo jo, zase mě to začíná bavitjsem moc ráda že si tu s vámi mohu psát
ja jsem tez rada,ze tady muzu byt,manzel mi jezdi na kamionu,tak se nemam komu vypovidat…a hlavne cist rady a tipy…
Tak přeji brzké // .. a vlastně všem snažilkám..
zatím se mějte