Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
hamma píše:
Díky za odpovědi. Já právě nepotřebuju nic moc terénního, chtěla jsem jenom vědět, jak to vypadá, když se s nunou jede po těch kočičích hlavách…tak uvidíme. Ale stejně jsem už asi rozhodnutá…je to totiž fakt nádhernej kočár
Ahoj,já nunu vybírala 3 měsíce a bála se právě toho drncání na kostkách.
Ale musím říct,že mě mile překvapila
.
Jistě,že drncá,ale není to nic hrozného.
Já jí mám taky do města,trolejbusy a vyřizování městem a žádný problém v nich nevidím
Atak jsem se bála.
Navíc malý 23 měs.uzvednu ůplně v klidu a on je strááášně spokojený v nuně ,sporťák nedával. ![]()
je tedy nekdo z ostravy? nevíte kde všude se prodává? vím o mimistylu a sambaby.je ještě někde jinde k vidění??
Tak v sam baby ji momentálně nemají, byla jsem tam tento týden. .-)
neli23 píše:
je tedy nekdo z ostravy? nevíte kde všude se prodává? vím o mimistylu a sambaby.je ještě někde jinde k vidění??
Já jsem z Ostravy,chtěla jsem Nunu taky nejdříve vidět než si ji pořídím ale neměla jsem štěstí na ni narazit.Chvilku ji sice meli k vidění v mimistylu ale když jsem přijela měli zrovna vždycky zavřeno a to jsem tam byla třikrát,takže nakonec jsem si ji pořídila přes net aniž jsem ji viděla.Mám ji asi 2 měsíce a jsem spokojená,lehký,skladný,s tím drncáním to není vůbec taková hrůza,jezdí skoro sám ale kdo má větší děti tak se mi zdá malý.Já mám dceru maličkou,má 1,5 roku,váží 9,5 kg a asi 77 cm,takže my se vlezem v pohodě.Ale je to jenom můj názor.Jinak jsem spokojená,mohu doporučit,kdo ještě váhá.
A ještě kdo stále nemáte pláštěnku,tak já ji pořídila samotnou na moje-miminko.cz za 350 kč,ale musíte si o ni sami napsat.V nabídce ji nemají.
v sam baby není to vím už jsem tam volala i se ptala když jsme tam byli a nic.chtěla jsem vidět tu žlutou na živo ale to bych se v obchodě asi nikdy nedočkala.takže jsem si ji dneska objednala na netu, za jak dlouho myslíte že by mohla prijít??vim ze pořád byly jen ty 3 barvy a zlutá a černá ne.v srpnu letíme na dovolenou takže bych už kočárek potřebovala mít.myslíte že dorazí??
Prosím prosím poradte mi, Nuna je nádherná ale viete mi povedať, ktorý kočík hrká viac Nuna alebo Quinny zapp xtra? S ktorým sa lepšie ide a je viac polstrovaný a priestranný? Dakujem za všetky rady.
Tak jsem včera viděla v Mostě jezdit černou Nunu.. Já myslela, že ještě nikde nejsou?? A opravdu to byla černá, měla i černou boudičku.. No tak to mi řekněte ![]()
misa_shiny píše:
Tak jsem včera viděla v Mostě jezdit černou Nunu.. Já myslela, že ještě nikde nejsou?? A opravdu to byla černá, měla i černou boudičku.. No tak to mi řekněte
Byla bouda vnitř šedá,nebo černá?
Neboť černá nuna máa šedou a lékořicová má tmavou.
Tak jestli ses nespletla,lékořice je dost tmavá. ![]()
Joo tak to nevím:-) Já to až tak nastudované nemám, já mám objednanou Sand:-) Ale pokud holky čekají na černou a tohle byla lékořice, tak to vyjde na stejno
A to jsem zírala fakt dlouho a přišla mi opravdu černá:-)
Mamičky a máte tento kočík ako jediný aj pre ročné dieťa? Alebo čo by ste doporučili? Velmi dakujem.
Dara29
Ahoj, já mám Nunu jako jedinej kočárek- vlastne mám jeste první trojkombinaci ve sklepe ale ten nepouzivam protoze nuna mi uplne stací. Na dlouhé vyjížďky moc nejezdíme a kdyz uz jo tak se v nem malej i vyspí a to je mu 10mesíců. jedinou nevíhodu kterou má je nepolohování nožiček a mě osobně hodně vadí rachtání koleček.. ale asi mám špatnej typ nebo citlivejší uši protože holkám se to zdá OK. ![]()
ahojky holky potrebovala bych poradit
pristi tyden mi prijde take nuna, mame objednano, malá bude mít 7 měsícu ale budeme ho mit hlavne do obchodnich center a do auta, jinak mame svuj jane na ktere nedame dopustit. Ale ctu ze kolekce 2010 nejde polohovat do lehu a u 2011 to jde , objednala jsem kocarek u nas na prodejne abych neplatila postovne , primo tady http://www.kocarkykarlov.cz/…lov.tpl.html?… ale zda se mi ze to je kolekce 2010 ??? nebo 2011 ? podle barev mi to prijde 2010 ale kdyby to byla starsi kolekce tak by tam nemelo byt nuna 11 ? / to beru jako rok vyroby 2011/ jsem z toho trosku zmatene , nevim jestli je lepsi kolekce 2010 nebo 2011 a ted ani envim co mam objednane, ale podle obrazku mi to prijde kolekce 2010
moc by to envadilo, mala mi odpoledne v kocarku uz skoro nespi a moc ho pouzivat nebudem ale jsem ted na vazkach…
Ahojky, to co sis objednala je kolekce 2010..:) usuzuji tak podle 2 pozicích opěradla.. Jinak já osobně bych 2010 nekupovala ta poloha sed a mezised je téměř stejná.. ale pokud ti malá v kočárku nespí tak to řešit nemusíš
Pokud to bude 2010, tak bych jí vrátila a pokud leh nepotřebuješ, kup jí jinde za levněji.. proč dávat stejné prachy za starou kolekci.. Máš právo do 14ti dnů od nákupu kočárek vrátit.