Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
351
18.9.11 21:44
neli23 píše:
tak jsme se bavili s manzelem a prý pokud se mu bude nová nuna líbit tak bychom ji vymenili :mrgreen: tak to je super, s tou co mám jsem spokojená ale to polohování by nebylo spatné.jeste by mohli tady prodlouzit tu zádovou operku a byl by to idealni kocarek.ale to treba az v 2013 :mrgreen:
no vidís pořídíte si dalšího prcka a je to :mrgreen:

Jojo, ta krátká zádová opěrka mě s… :oops: Příští jaro nám bude 2,5 a to se tam nevejde. Teď to máme jen tak tak a když ho položím, tak už má hlavu úplně vyboulenou ven :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
18.9.11 21:56

tak to jsem zvedava to polohovani nozicek se hodi, ikdyz my nemame polohovani ani u sportaku :-/ coz je blby ale no co…uz v nem jezdi a nozicky mu trosku trci do vzduchu…tak nevim jeslit na golfkach se ot bude tak hodit ale snad jooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
18.9.11 22:05

no já bych spíš oželela to polohování a mela radši delší tu zádovou operku. malá to má tak akorát a to je jeste prcek, nevím jak to bude mít třeba za rok to už se tam asi nevyspí protože hlavu bude mít kdoví kde.ale jinak se s ním jezdí moc dobře. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
18.9.11 22:11

hmm to je na prd malej je uz ted desne dluhej je mu pul roku a ma pres 74cm tak sice mam jeste cas ale musim ho fakt omrknout jaky bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
18.9.11 22:20

tak to más teda dlouhána :mrgreen: malá má nejak 71-72cm nevím přesne a kočárek je akorát.když sedí tak :-) má nad hlavickou jeste nejaké 2-3cm takze príští rok už to bude mít teda tak tak. ale treba uz tak nebude zase spát takže na sezení to bude v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
18.9.11 22:27

ahaa no tak ja chci kocarek az na jaro a to malymu bderok, tak nevim kam poroste :-) ale on uz mi ted toho moc nenaspi tak pokud to na sezeni bude Ok tak uvidime no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
18.9.11 22:27

ahaa no tak ja chci kocarek az na jaro a to malymu bderok, tak nevim kam poroste :-) ale on uz mi ted toho moc nenaspi tak pokud to na sezeni bude Ok tak uvidime no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
18.9.11 22:33

tak rocni se tam určite vyspí, pokud tam nebude spát kazdý den ale jen obcas tak se to určtě dá i když bude větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
18.9.11 22:35

když jsem se dívala na jiné golfky tak vetšina má tu zádovou operku mnohem delší, nevím proc ji nuna má tak krátkou, tuším nejakých 43cm pouze. a prý je to kočárek az do 3let. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
19.9.11 06:52
Izabelle píše:
No… to polohovani by mi taky bodlo, ale vzhledem ze mame skoro 17 mesicu, tak uz mi ta nova nebude k nicemu :lol: :lol: A nebo si poridit dalsiho raracha :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
19.9.11 06:57

Opravdu má problém vejít se tam 2-leté dítě??? Kvůli té zádové opěrce? I při sezení to vadí? Potom už sedí hlavou v té boudičce nebo ji už pak nepoužíváte? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
19.9.11 08:30
Sofika píše:
Opravdu má problém vejít se tam 2-leté dítě??? Kvůli té zádové opěrce? I při sezení to vadí? Potom už sedí hlavou v té boudičce nebo ji už pak nepoužíváte? :roll:

Tak na sezení to problém není, ale už má půl hlavy přes opěrku, takže za chvíli (na jaře) si hlavičku neopře ani v sedě. Je to fakt extrémně krátký. Moc mě to mrzí, protože jinak je to fakt jednička. O víkendu jsem to šla s metrem v ruce měřit, abych měla porovnání a nejmenší rozdíl mezi opěrkama byl 10 cm!!!!! Je prostě krátká, pro starší jak dvouleté dítě to odepisuji… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
19.9.11 08:40
lilida píše:
Sofika píše:
Opravdu má problém vejít se tam 2-leté dítě??? Kvůli té zádové opěrce? I při sezení to vadí? Potom už sedí hlavou v té boudičce nebo ji už pak nepoužíváte? :roll:
Tak na sezení to problém není, ale už má půl hlavy přes opěrku, takže za chvíli (na jaře) si hlavičku neopře ani v sedě. Je to fakt extrémně krátký. Moc mě to mrzí, protože jinak je to fakt jednička. O víkendu jsem to šla s metrem v ruce měřit, abych měla porovnání a nejmenší rozdíl mezi opěrkama byl 10 cm!!!!! Je prostě krátká, pro starší jak dvouleté dítě to odepisuji… :pocitac:

Asi taky záleží na tom, jak je dítě veliké. Náš 19 měs.syn se tam vejde v pohodě a má tam ještě místo, měří 85 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.9.11 08:53
MUFICE píše:
lilida píše:
Sofika píše:
Tak na sezení to problém není, ale už má půl hlavy přes opěrku, takže za chvíli (na jaře) si hlavičku neopře ani v sedě. Je to fakt extrémně krátký. Moc mě to mrzí, protože jinak je to fakt jednička. O víkendu jsem to šla s metrem v ruce měřit, abych měla porovnání a nejmenší rozdíl mezi opěrkama byl 10 cm!!!!! Je prostě krátká, pro starší jak dvouleté dítě to odepisuji… :pocitac:
Asi taky záleží na tom, jak je dítě veliké. Náš 19 měs.syn se tam vejde v pohodě a má tam ještě místo, měří 85 cm.

My jsme taky prcci. Ma 17 mes a 79 cm.. ;-) Nema po kom byt dlouhan, tak doufam, ze nam to jeste dlouho vydrzi. Ale mam pocit, ze nekde na MMB jsem nasla pani, co dela takove placate polstarky, co se daj na nunu upevnit ale aby ditko nemelo hlavu v te boudicce… no, je rano a moc se vyjadrovat neumim… ale snad chapete (aspon trochu :lol: ) co myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.9.11 15:08

nuna peep 2011

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s novou verzí nuny-nuna peep 2011. Četla jsem diskuze a některé mě odradili od koupě.Hlavně to polohování a vrzání a taky velikost kočárku. Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí