Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14856
1.12.11 19:39

rybko: aha, díky, to jsem zkoušela, ale přišlo mi že se to tam nevejde…no ještě to zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
2.12.11 00:30

je to tam takové pomačkané, zrovna včera jsem špačkovala kterej „chytrák“ to vymyslel :roll: :lol: ale zase to vypadá pěkně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
2.12.11 08:24

taky vám príjde ze nuna není uplne do sedu? i kdyz mám oba zipy zaplé tak mi príjde ze mi tam malá pořád jako by tak polosedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
2.12.11 09:04
neli23 píše:
taky vám príjde ze nuna není uplne do sedu? i kdyz mám oba zipy zaplé tak mi príjde ze mi tam malá pořád jako by tak polosedí.

je to tak,alespoň nepřepadne,když tam není madlo :lol: Mě teda spíš vytáčí rachtání koleček :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
2.12.11 09:10

tak já ji mam porad pripoutanou takze by mi neprepadla, ale trochu me to stve. kolecka mám v pohode, neprijde mi ze by nejak moc rachtaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
2.12.11 09:47
neli23 píše:
tak já ji mam porad pripoutanou takze by mi neprepadla, ale trochu me to stve. kolecka mám v pohode, neprijde mi ze by nejak moc rachtaly.

ja myslim, ze maloktery kocar je uplne do sedu… presne na tohle si treba stezuji u cybexu…

ja jsem spokojena, na to, ze je polohovaci zipama, ty polohy mi vyhovuji.

• Citovat
  • Upravit
14856
3.12.11 11:43

mě rachtání nevadí…dcera když chce sedět, tak si sedí sama, ty ramenní popruhy vůbec nedávám, ale co mě neuvěřitelně točí, je brzda, jsou chvíle kdy ji skoro neodbrzdím, jak to jde ztuha. Když je kočár v lehu, tak to nohou neodbrzdím vůbec. A když potřebuju vystoupit z MHD, tak je to fakt mnohdy problém :-(. Se bojím, aby se mi to jednou nezaseklo navždy.

no a taky ty očka na horní sucháče pláštěnky by taky mohly být větší, včera jsem to tam štelovala čtvrt hodiny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
3.12.11 13:21

počkej až začne lejt až budeš někde venku bez přístřešku, to je pak fofr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
5.12.11 14:20
rybkabezvody píše:
počkej až začne lejt až budeš někde venku bez přístřešku, to je pak fofr :mrgreen:

:palec: Přesně tak! :mrgreen: Dneska jsem si to přesně takto prožila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
5.12.11 21:33
denvoj píše:
rybkabezvody píše:
počkej až začne lejt až budeš někde venku bez přístřešku, to je pak fofr :mrgreen:
:palec: Přesně tak! :mrgreen: Dneska jsem si to přesně takto prožila :mrgreen:
:lol: hnus, až aby bylo jaro :?
Denvoj, koukám na tu tvojí fotečku s malou, prosím tě jak je vysoká? Mě malá už drhne čepicí o boudičku :zed: bojím se že do léta nevydržíme :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
6.12.11 09:07

Moje dcerka měří 105cm a váží 19kg(v únoru jí budou 4roky) a ještě se mi do Nuny vejde-tedá spát by v ní už nemohla,ale na sezení v poho.Kočárek se jí strašně líbí a často do něj doma leze.Ještě,že je Nuna pevná,mám doma ještě Inglesiny Trip a na ně bych jí nepustila-by se rozškvrkli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
6.12.11 11:27
chvaldici píše:
Moje dcerka měří 105cm a váží 19kg(v únoru jí budou 4roky) a ještě se mi do Nuny vejde-tedá spát by v ní už nemohla,ale na sezení v poho.Kočárek se jí strašně líbí a často do něj doma leze.Ještě,že je Nuna pevná,mám doma ještě Inglesiny Trip a na ně bych jí nepustila-by se rozškvrkli :lol:

a to ti nedře hlavou o boudu? Já jsem asi fakt přecitlivělá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
6.12.11 11:36
rybkabezvody píše:
denvoj píše:
rybkabezvody píše:
Denvoj, koukám na tu tvojí fotečku s malou, prosím tě jak je vysoká? Mě malá už drhne čepicí o boudičku :zed: bojím se že do léta nevydržíme :(

To jo, kdyby bylo na mě, tak zavedu jen jaro a léto :mrgreen:
No, malé taky začíná být Nuna malá :? Taky mám obavy, abychom ji ještě využili přes jaro a léto. Malá má 91 cm a 12,5 kg. Zatím se do ní vleze, ale jak je navlečená v zimním oblečení a fusaku, tak je tam už docela nacpaná. Nebojím se toho, že by se do ní malá nevešla co se šířky kočáru týče, ale na tu výšku, no nevím, nevím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
6.12.11 11:37

Jo a zapomněla jsem napsat, že má 2 roky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
6.12.11 11:39
denvoj píše:
rybkabezvody píše:
denvoj píše:
rybkabezvody píše:
Denvoj, koukám na tu tvojí fotečku s malou, prosím tě jak je vysoká? Mě malá už drhne čepicí o boudičku :zed: bojím se že do léta nevydržíme :(
To jo, kdyby bylo na mě, tak zavedu jen jaro a léto :mrgreen:
No, malé taky začíná být Nuna malá :? Taky mám obavy, abychom ji ještě využili přes jaro a léto. Malá má 91 cm a 12,5 kg. Zatím se do ní vleze, ale jak je navlečená v zimním oblečení a fusaku, tak je tam už docela nacpaná. Nebojím se toho, že by se do ní malá nevešla co se šířky kočáru týče, ale na tu výšku, no nevím, nevím. :think:

A já bych zase brala tu pravou zimu od 20.12. do tří králů a pak hned jaro :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí