Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
HappyBirds píše:
Zamilovala jsem do nuna emerald, mimčo se mi narodí přelom červen červenec, mám ještě sporťák, takže nunu budu vozit s autosedačkou a pak až po 6.měsíci, jen mě děsí, jestli se tam mimčo vejde i třeba po 2. roce......ale asi mě to neodradíje úžasná
rybkabezvody píše:
jj, oni jak vidí foťák tak se předvádějínarozdíl od malé
měla před měsícem 87cm
Náš kluk se tam stále vejde, příští týden mu budou 2 roky a měří 89 cm a má 12,5kg ![]()
x-lady teda já nevím, ale všechny ty barvy mají tento vzorek… ![]()
My máme taky Sand a nepřijde mi, že by to bylo špatné pro oči ![]()
Chci se zeptat,pár stánek nazpátky jsi psala,že jsi jela s Nunou k rodičům a bylo tě slyšet skoro po celé vesnici,vážně je to takový rachot
???Uvažuji o Nuně z nové kolekce,ale ten rachot mě trošku děsí
.
MUFICE píše:HappyBirds píše:Náš kluk se tam stále vejde, příští týden mu budou 2 roky a měří 89 cm a má 12,5kg
Zamilovala jsem do nuna emerald, mimčo se mi narodí přelom červen červenec, mám ještě sporťák, takže nunu budu vozit s autosedačkou a pak až po 6.měsíci, jen mě děsí, jestli se tam mimčo vejde i třeba po 2. roce......ale asi mě to neodradíje úžasná
rybkabezvody píše:
měla před měsícem 87cm
HappyBirds píše:
Mufice, nemůžeš vložit aktuální foto?? Kuju
MUFICE píše:HappyBirds píše:Náš kluk se tam stále vejde, příští týden mu budou 2 roky a měří 89 cm a má 12,5kg
rybkabezvody píše:
měla před měsícem 87cm
Momentálně ne, kočár mám v autě a auto v garáži ![]()
takacek píše:
A ja ho mam na ceste v utery je doma![]()
![]()
![]()
Super, to gratuluju! Já jsem se ještě pídila, kde ty 2011 mají a už moc nejsou, tak si počkám na novou kolekci.
rybkabezvody píše:
x-lady teda já nevím, ale všechny ty barvy mají tento vzorek…
vzorek možná jo, ale ty dvě střídající barvy nejsou tak moc kontrastní. Prostě mi to vadí, neovlivním to. Viděla jsem licorice a ta byla prostě tmavě hnědá/černá a v poho.
suchoš píše:
Chci se zeptat,pár stánek nazpátky jsi psala,že jsi jela s Nunou k rodičům a bylo tě slyšet skoro po celé vesnici,vážně je to takový rachot???Uvažuji o Nuně z nové kolekce,ale ten rachot mě trošku děsí
.
tak jako oproti sprotaku jo ale jinak v pohode, proste jsou to golfky a ty slyset jdou…ale jizda perfektni uplne lehounce a to ma malej 10kga jako bych nevezla nic
danielka2010 píše:
A jakou barvicku?;-)
Ted nevim, jestli je to na me
ale sand, vlastne jsem prevzala tu objednavku od x.lady ![]()
Sand se mi taky libi,uvazovala jsem nad ni taky:-) a z te nove kolekce se mi libi ta uplne svetla,jen nevim,jestli je to dobry napad s takovou svetlou barvickou:-D;-);-)