Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50124
3.2.12 16:34
HappyBirds píše:
Zamilovala jsem do nuna emerald, mimčo se mi narodí přelom červen červenec, mám ještě sporťák, takže nunu budu vozit s autosedačkou a pak až po 6.měsíci, jen mě děsí, jestli se tam mimčo vejde i třeba po 2. roce......ale asi mě to neodradí :oops: je úžasná :srdce:
rybkabezvody píše:
jj, oni jak vidí foťák tak se předvádějí :mrgreen: narozdíl od malé :lol: měla před měsícem 87cm

Náš kluk se tam stále vejde, příští týden mu budou 2 roky a měří 89 cm a má 12,5kg :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
3.2.12 16:36

x-lady teda já nevím, ale všechny ty barvy mají tento vzorek… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
3.2.12 16:37

My máme taky Sand a nepřijde mi, že by to bylo špatné pro oči 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
3.2.12 16:43

licorice

edit.: tak není stejný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
3.2.12 16:54

A ja ho mam na ceste v utery je doma :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
3.2.12 18:06

Pro Ajlu...

Chci se zeptat,pár stánek nazpátky jsi psala,že jsi jela s Nunou k rodičům a bylo tě slyšet skoro po celé vesnici,vážně je to takový rachot :,( ???Uvažuji o Nuně z nové kolekce,ale ten rachot mě trošku děsí :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
3.2.12 18:07
Mufice, nemůžeš vložit aktuální foto?? Kuju :kytka:
MUFICE píše:
HappyBirds píše:
Zamilovala jsem do nuna emerald, mimčo se mi narodí přelom červen červenec, mám ještě sporťák, takže nunu budu vozit s autosedačkou a pak až po 6.měsíci, jen mě děsí, jestli se tam mimčo vejde i třeba po 2. roce......ale asi mě to neodradí :oops: je úžasná :srdce:
rybkabezvody píše:
jj, oni jak vidí foťák tak se předvádějí :mrgreen: narozdíl od malé :lol: měla před měsícem 87cm
Náš kluk se tam stále vejde, příští týden mu budou 2 roky a měří 89 cm a má 12,5kg :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
3.2.12 19:13
HappyBirds píše:
Mufice, nemůžeš vložit aktuální foto?? Kuju :kytka:
MUFICE píše:
HappyBirds píše:
rybkabezvody píše:
Náš kluk se tam stále vejde, příští týden mu budou 2 roky a měří 89 cm a má 12,5kg :palec:

Momentálně ne, kočár mám v autě a auto v garáži :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
3.2.12 19:27

Tak znami vozi 3letou holcicku a neprijde mi ho mela maly ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
x.lady
3.2.12 21:01
takacek píše:
A ja ho mam na ceste v utery je doma :dance: :dance: :dance: :dance:

Super, to gratuluju! Já jsem se ještě pídila, kde ty 2011 mají a už moc nejsou, tak si počkám na novou kolekci.

• Citovat
  • Upravit
x.lady
3.2.12 21:02
rybkabezvody píše:
x-lady teda já nevím, ale všechny ty barvy mají tento vzorek… :think:

vzorek možná jo, ale ty dvě střídající barvy nejsou tak moc kontrastní. Prostě mi to vadí, neovlivním to. Viděla jsem licorice a ta byla prostě tmavě hnědá/černá a v poho.

• Citovat
  • Upravit
danielka2010
3.2.12 21:04

A jakou barvicku?;-)

• Citovat
  • Upravit
8384
3.2.12 21:08
suchoš píše:
Chci se zeptat,pár stánek nazpátky jsi psala,že jsi jela s Nunou k rodičům a bylo tě slyšet skoro po celé vesnici,vážně je to takový rachot :,( ???Uvažuji o Nuně z nové kolekce,ale ten rachot mě trošku děsí :? .

tak jako oproti sprotaku jo ale jinak v pohode, proste jsou to golfky a ty slyset jdou…ale jizda perfektni uplne lehounce a to ma malej 10kga jako bych nevezla nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7338
3.2.12 21:10
danielka2010 píše:
A jakou barvicku?;-)

Ted nevim, jestli je to na me :-) ale sand, vlastne jsem prevzala tu objednavku od x.lady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
danielka2010
3.2.12 22:06

Sand se mi taky libi,uvazovala jsem nad ni taky:-) a z te nove kolekce se mi libi ta uplne svetla,jen nevim,jestli je to dobry napad s takovou svetlou barvickou:-D;-);-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4