Kočárek Nuna Buggy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
83
20.3.12 22:16

ja mám objednanú emerald, tak keď ju budem mať…dúfam, že vo štvrtok, tak ju sem dám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
20.3.12 22:45
bodlasek píše:
Tak tady je. barva scarlet.Ono to teda vypadá jako do růžova, ale je to tmavší červená.Není tak zářivá jako na fotkách,moc se mi ale líbí.

Krásnáááá, ta se povedla :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
20.3.12 23:48

Vis co me ani nejde o to ze tam neni to vylepsenijako o cenu tento kocarek se jeste nedavno prodaval za 3tis novej…tak jde spise o cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
21.3.12 08:23
Reennccaa píše:
Ajla píše:
Reennccaa píše:
Ajla píše:
ta podlozka je z MMB od LENMAR, ma spoustu krasnych podozek a ja si vymyslel specifickou se jmenem priplatek byl 100…a krasne tam sedi je slaba takze nezabira zadny misto…

Jmeno je tam Nataniel, jemnuje se tak muj syn :) kupovala jsem si ji se segrou a ta ma Denise a napis tam vypada moc dobre a je to hlavne original jedinej kterej nikod nema :-)
stala 500 ale diky prirazce za napis tady je odkaz

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

A kolik jste za ní davala? A jmeno tam mate jake?? :) to je super napad :-) a na MMB jsem ji nenasla podle prezdivky :-((
Já jsem četla Nataniel,ale toto jméno neznám (asi nebude moc obvyklé) ,tak jsem si nebyla jista jestli ctu spravne :-) A ten odkaz to je přímo ta podložka která sedí do NUUNY ? četla jsem tam do jakých kočaru je ,ale Nunu jsem nenašla :-))

ne ne pani sila na nunu poprve a ja ji posialla rozmery takze ted uz je ma jen do kazde objednavky napises tip kocarku…jinak si muzes vybrat jakou barvu chces a dela ruzny veci k tomu treba deky stejny atd…
jj jmeno neni moc obvykle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
21.3.12 09:30

pozrite sa na tie rozdiely. Ponúkajú aj starú kolekciu aj novú.Nová je lacnejšia :-) http://www.predeti.sk/mainform.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.3.12 11:21

tu staru nunu tam ani nemaju. A to zlacnenie je vdaka ich zlavovej karte, ktoru si tam mozes hned vybavit a mas zlavu na vsetko, teda aj na staru nunu ak bby ju mali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
21.3.12 11:35

Tady www.detskydum.cz nabízejí tu starší variantu aspoň s 10% slevou oproti té nové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slanina81
21.3.12 12:15

Bumbibka, ja tam zadnou slevu nenasla, Nuna 2011 stejna cena jako 2012
http://www.detskydum.cz/…pepp-612001/
Jak sem ale psala, ja -diky tomu,ze mam Nunu z Delfinka s akcnim setem plastenka a moskytiera za 4590-jsem docela spokojena, rozdil tam je opravdu jen minimalni a mezi nama, co jsem videla, to jejich „polohovani“ nozicek je uplne o nicem.
Je teda fak, te kdybych to nemela s tim setem, tak bych ji asi nevzala, ale takhle se mi to docela vyplatilo.
Tu zlutou uz stejne za 3990 nikde nemaji.

• Citovat
  • Upravit
408
21.3.12 12:35
Stavros píše:
Jusinka prosím tě jak máš tu sponu na tom madle,tak to máš ten druhý díl té spony na konstrukci přidělaný nebo všechno našité na tom madle místo toho suchého zipu?Děkuji :kytka:

Jeden konec mám našitý na madle a ten druhý na suchém zipu a ten mám obmotaný kolem konstrukce. Chceš to nějak lépe vyfotit? Není problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
21.3.12 12:39

Muzete mi nekdo potom vyfotit to pogumovani operky nouhou? Tj pry novinka, tak jsem na to zvedava.

• Citovat
  • Upravit
5468
21.3.12 13:00
slanina81 píše:
Bumbibka, ja tam zadnou slevu nenasla, Nuna 2011 stejna cena jako 2012
http://www.detskydum.cz/…pepp-612001/

Já ho tam dneska koupila, Sand, s pláštěnkou a moskytiérou za 4131,– Kč :dance:

Anielkha píše:
Muzete mi nekdo potom vyfotit to pogumovani operky nouhou? Tj pry novinka, tak jsem na to zvedava.

Je to pogumované, bude se to dobře otírat, ale ten materiál, že kterého je ta nevylepšená verze, mi přijde taky dobrý… na fotce to asi moc vidět nebude, škoda, kdybych to věděla dřív, byla bych ti to zkusila vyfotit v obchodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
21.3.12 13:05
no neviem či ju tam majú alebo nie aj fyzicky, ale ponúkajú ju. Tá zľava neplatí na to čo už zlavnené je. teda tak mi to hovorili :nevim:
eda28 píše:
tu staru nunu tam ani nemaju. A to zlacnenie je vdaka ich zlavovej karte, ktoru si tam mozes hned vybavit a mas zlavu na vsetko, teda aj na staru nunu ak bby ju mali.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
21.3.12 14:20

Tak slíbená Nuna bisque, není bílá, ale opravdu krémová a stříška a boky jsou béžové, je moooc pěkná a myslím že na ní tolik špína vidět nebude, ten materiál vypadá, že se bude fajn udržovat, no uvidíme při užívání :mrgreen: jinak to polohování nožiček, jak jsme se shodly s paní v Delfínku je naprosto naprd, takže kdo máte starou verzi nelitujte, výhoda je jen když to polohování je jakoby zastrčené, tak je tam více místa pro nožky, ale vytrčené je na nic, nedrží to moc tvar a nevypadá to jako na fotkách, to asi měli upravené graficky, no ale je pogumované, takže na údržbu asi ok. Paní říkala, že nejvíc frčí emerald a už docházejí, ale zase přiobjednají. Ale jinak Nunička nezklamala, už se těším na vyjížďku. Omlouvám se za náhražku, ale modelka mi momentálně spinká a já už vás chtěla potěšit fotkama :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
21.3.12 14:33

A ještě bez kšiltu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
21.3.12 14:39

krásna je, jej mne sa hneď páčila keď som o nej ako o nune len uvažovala. Ja mám objednanú emerald,ale rozmýšľam nad doplnkami k tejto keksíkovej sa hodí asi všetko. Krásna je, síce asi budeš častejšie prať, ale zase aspoň bude čistučká voňavučká a budeš mať fajn pocit, že máš kočík hygienicky čistý :potlesk:

Sofika píše:
Tak slíbená Nuna bisque, není bílá, ale opravdu krémová a stříška a boky jsou béžové, je moooc pěkná a myslím že na ní tolik špína vidět nebude, ten materiál vypadá, že se bude fajn udržovat, no uvidíme při užívání :mrgreen: jinak to polohování nožiček, jak jsme se shodly s paní v Delfínku je naprosto naprd, takže kdo máte starou verzi nelitujte, výhoda je jen když to polohování je jakoby zastrčené, tak je tam více místa pro nožky, ale vytrčené je na nic, nedrží to moc tvar a nevypadá to jako na fotkách, to asi měli upravené graficky, no ale je pogumované, takže na údržbu asi ok. Paní říkala, že nejvíc frčí emerald a už docházejí, ale zase přiobjednají. Ale jinak Nunička nezklamala, už se těším na vyjížďku. Omlouvám se za náhražku, ale modelka mi momentálně spinká a já už vás chtěla potěšit fotkama :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí