Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
grace1
S kolečkama jsem taky měla problém, ale u modelu 2010. Tak jsem napsala dovozci a ti mi poslali na základě fotek náhradní kolečka navíc. Teď skoro rok jezdíme s modelem 2011 a tam se mi to nestalo, ikdyž po kamínkách jezdím. Takže možná bych to reklamovala, protože u té starší verze jsem měla kolečka propíchaný jak síto.
tak ja mam taky propichany kolecka tak to schvalne zitra vyfotim
grace1: jezis ja jsem blba samozrejme ze jsem si dneska uspinila strisku o kolecka pri skladani…no tak sjem azs o neco chytrejsi takze nejdriv slozit boudicku do kocarku a pak kocarek
![]()
@ansi911 firma Lilinka, predáva na mimibazaru, ale ja som si cez slovenskú takže nemám link. Možno ak dáš do googlu lilinka, tak to nájdeš. ![]()
tak som to našla tu: http://www.lilinka.com/katalog.php?…
Příspěvek upraven 28.03.12 v 13:20
@majkakoc uvidíme čo mi napíše, včera som bola v noci na maily a zatial nič. Možno sa dnes ozvú. díky ![]()
@Ajla ano, najskôr zložiť boudičku do kočárku a potom kočárek samotný. Hi, no ja som sa to dočítala tu, tiež si dievčatá hovorili, že majú stále ušpinenú striešku a tiež sa dopracovali k tomu najprv to až potom hento. Takže som to aj manžela učila, že najprv striešku. ![]()
Holky, asi tyden mam ruzovou nunu, je bezvadna. Uvazuji o koupi madla, uz jste si ho nektera poridila. Jak madlo na kocarku vypada a jde dobre slozit i s madlem? diky moc
@lolinka99 tu som ho konečne našla, nie je to originám madlo,nuna totiž nemá madlo, toto je molitanové, máš tam aj popis, nie je také tvrdé ako bežné ale je, a drží. Vyrába sa už aj so sponou,ktorá uľahčuje odopínanie. http://www.lilinka.com/katalog.php?…
ahoj,diky moc za odkaz. O tomhle madle prave vim, ale chtela bych nejdriv zkusenosti nekoho, kdo ho uz ma doma.
@HCOBafik píše:
jusinka- můžu poprosit o tu fotku pláštěnky nebo o jaký typ se jedná, na MMB někdo prodává Pláštěnka na golfky Chicco Ponnee XS - originál nevím jestli by mi to na to pasovala? jestli tě teda můžu poprosit, pokud se v tom vyznáš já vůbec :+( Dík
Určitě vyfotím, není problém
. Ale chicco Ponnee xs to není, ta je maličká. Jsem koukala na MMb a bohužel tam nikdo zrovna tuhle pláštěnku neprodává. Mám pláštěnku z golfek Chicco MultiWay.
Ještě jsem slíbila foto toho uchycení madla
.. Slibuju že dnes vyfotím a vložím fotečky..
Kočárek nemám doma, mám ho ve sklepě, který o 4 patra (bez výtahu) než bydlíme, tak to mm složitější..
@lolinka99 no ja na neho čakám, teda skúsenosť nemám, ale vo fotoalbe k tématu sú fotky s madlom a tak sa spýtaj nejakej maminky čo tam tú fotku dala. ![]()
@Reennccaa @Ajla a tie holky čo chceli vedieť vyjadrenie. Takže som skopírovala text z mailu čo mi dnes poslali. Ale volala som aj na predajňu odkiaľ kočík mám a tam mi povedali, že kočík si nechájú a posielajú dodávateľovi aj keď sa už vyjadril. No a reklamačná doba je 30 dní a čakať 30dní na kočík, to sa mi nechce. To je v perdeli, a písala @majkakoc že na základe fotiek jej poslali kolieska, tak prosím Majka kde si to vybavovala. dakujem ![]()
Dobrý deň,
poslala som Váš mail ohľadne koliesok aj s fotkami dodávateľovi a prikladám jeho vyjadrenie :
Dobrý den,
Kolečka podléhají běžnému opotřebení, stejně jako u jiných kočárků nebo automobilů.
Je nutno počítat s tím, že pokud zákaznice bude jezdit do terénu nebo po kamíncích, bude třeba po jisté době vyměnit kola. Náhradní kola stojí od 2 do 4 EUR.
Kola vydrží minimálně rok.
Pokiaľ to chcete reklamovať, určite môžete v predajni v ktorej ste kočík zakúpila ( samozrejme musíte mať doklad o kúpe.)
jusinka- díky moc já si myslela, že ta pláštěnka nebude ona a spíš to bude ten MultiWay, ale chtěla jsem jistotu, ale stále uvažuji že si koupím originál, je to opravdu tak špatné s tím nasazováním a co sítka je lepší mít od nuny, nebo emitex? Abych to pak po koupi hned neprodávala :+)
No zatím jsem ani jedno nepoužila, ale myslím, že ty originály pláštěnky a síťky jsou naprosto super, vypadá to moc hezky, prostě to k tomu kočárku patří, no a nasazování je asi napoprvé složité, ale když pak člověk zjistí jak na to a bude mít cvik, tak to myslím takový problém nebude. Za mě určitě originál ![]()
@grace1 tak uz jsem to tak dnska skladala
strisku ma mtrochu spinavou z minule ale to vycistim a uz se to nestane, diky moc ![]()
@Ajla aj ja dakujem. Čítala som si to tu v disk. aj som sa asi 100krát pozerala na video o nune, keď som sa rozhodovala či áno kúpiť alebo nie… ![]()