Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
648
28.5.13 23:16

Ahoj holky, ráda bych si přečetla tady celou vaší diskuzi ale asi bych tady byla do rána :D
Takže bych vás zkušené maminky, které už doma nuna pepp máte ráda oslovila s otázkou: Jak velké děti v nich vozíte?

• já už jsem vlastně rozhodnutá, že ho pro dceku koupíme ovšem co jsem všude možně četla tak prý má krátkou zádovou opěrku, nebo je úzký, nebo je v něm málo místa, nebo má krátký sed. Na druhou stranu jsem četla jak nějaká mamka psala, že je to blbost a že tohle píšou mamky, které na vlastní kůži nezkusily :mrgreen:
  • a tak hledám odpověď na to kde je pravda o těchto kočárkách :)

Děkuji za jakékoliv názory :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
28.5.13 23:26

Je pravda, že zádová opěrka je kratší, ale nám to nevyhovuje. Koupila jsem ho dceři v 18 měsících, a to i přesto, že když by se opřela, tak tu opěrku má tak do půl hlavičky. Je v něm ale moc spokojená, v žádném jiném kočárku se tak ráda nevozila. Na spaní to ale moc není, ale to mi nespala už ani ve sporťáku. My jsme s Nunou spokojení a neměnila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
28.5.13 23:42

@Jenye tak to je super.. doufám že aji my budeme spokojeni.. máme pro něj jet ve čt.
no dcerka má zatím teda 10m tak asi jí to bude ještě dobré ale zase bych nerada aby mi za pár měsíců z něj vyrostla :-)

• a jak je to s tím skřípáním, je to pravda že se za chvilečku rozvrže?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
28.5.13 23:46

Tak s tím vrzáním nevím, zatím nám nevrže, ale máme ho jen asi dva měsíce.

A pokud je malé 10 měsíců, tak to bych se vůbec nebála, to jí vydrží hodně dlouho. Viděla jsem v něm i čtyř leté děti a taky to zvlládly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
28.5.13 23:50

@Jenye no tak teď mám radost jak na vánoce  :mrgreen:

• to je paráda.. teď musím ještě vyřešit dilema - v ten čt máme jet pokukat do obchodu, posadit do něj malou a tak.. a popř. hned koupit a nebo objednat pak na netu - kde k nim dávají i dárky jako třeba tašku na rukojeť a pláštěnku a tak.. za stejné peníze.. ale trochu se bojím ho objednat už jen kvůli případným reklamacím.

Jak jste to řešila vy? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
29.5.13 10:47

@Barusatko Ahojky, my si tenhle kočárek koupili asi před měsícem a musím říct, že jsem byla v šoku, jak je maličký.. Znám ho od kámošky, která v něm má poměrně velkýho chlapečka 1,5 roku, tak jsem ho brala jako v pohodě.. Pak jsem se vyděsila, když nám přišel, ale jsem s ním maximálně spokojená.. Možná v něm nebude do 3 let, ale zas předpokládám, že pak už bude kočár jen jako pojízdná židle, když už vážně nebude moc ťapkat.. Je opravdu nízká opěrka, nechala jsem si udělat o kus delší podložku, abych měla pocit, že je to delší :mrgreen: :mrgreen: a je celkově mělký a úzký.. Přesto všechno je tam malej spokojenej, je mu 1 rok a já ten kočár miluju pro jeho skladnost, design, je super :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
29.5.13 11:21

Mám Nunu už více jak rok a jsem spokojená a nemám potřebu měnit. Teď už víceméně čeká na dcerku a tudíž jsem ráda za skladnost že nezabere tolik místa, ale v sobotu jsme ho vytáhli, měli jsme víc chodit a měla jsem strach zda to syn všechno uťape. Vezl si do nich a byl naprosto v pohodě a to mu budou za týden tři roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
29.5.13 14:05

No tak to je perfektní :-) a můžu se zeptat jak je syn ve třech letech velký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
29.5.13 15:32

@Barusatko jéžiš..ani nevím tříletá prohlídka nás teprve čeká, ale je to prcek nejspíš bude mít tak okolo 95cm a 15kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
29.5.13 19:27

@bodlasek no i tak je to kus chlapa na takový kočárek :-) takže nám musí být zaručeně :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
29.5.13 19:59

@Barusatko jako fakt bych neměnila jsem moc spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
13.6.13 21:09

Holky měla jste některá na nuně držák na pití? jaký typ?

• Citovat
  • Upravit
3950
14.6.13 11:28

Jo já jsem do včerejška měla okiedog ale včera spadl na zem ani nevím jak se to babičce povedlo je fakt že tam moc dobře nedržel no a rozbil se tak bych taky uvítala nšjaký tip zatím vozím láhev v termoobali tomi teeppe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
14.6.13 14:30

Holky já mám toto:

http://www.malvik.cz/…-Cups-N-Cool

a jsem maximálně spokojená. Dám tam peněženku, klíče, křupky, pití pro sebe i malou, mobil atd. a pak zbytek do košíku. Tašku přes rameno ani nenosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
14.6.13 14:33

@Jenye no tak ten ovšem vypadá velmi dobře, já si pořád lámu hlavu jakou tašku na něj pořídím ať to není moc velké a nepřevažuje se mi to a tohle vypadá velmi dobře.. jen by mohl byt trochu levnější :-)

• a když už jsme u těch doplňků - holky jakou vložku jste do nuny zvolily? díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí