Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
17.6.13 22:04
@monamikmik píše:
@Libza je to krásné já tašku objednala ale přemýšlím právě o tom vnitřku do nuny :-) pak je to samej drobek :-(
@smurfka já na MMB neumím hledat :-(
jinak máte to madlo dokoupený??

objednala jsem tohle..tak uvidíme..nahoru mi ještě přišije poutko aby se to dalo zapnout i na horní madlo a nesjíždělo to dolů jako taška na nunu. Madlo jsem ještě nekoupila..zatím nám nechybí - možná až bude větší a nebude se chtít poutat.. :think:

• Citovat
  • Upravit
9658
17.6.13 22:36

Jé super :-) jsem objednala tašku tuto http://www.pinkie.cz/…-monkey.html no tak uvidím :-) když tak prodám…
holky ale normálně se mě páře jeden zip tak ji budu muset jít reklamovat ale po dovči protože by jsme to bez ní nedali jsem s ní ale moc spokojená… jen brzda jde hůř odbrzdit.. jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
17.6.13 22:37
@monamikmik píše:
Jé super :-) jsem objednala tašku tuto http://www.pinkie.cz/…-monkey.html no tak uvidím :-) když tak prodám…
holky ale normálně se mě páře jeden zip tak ji budu muset jít reklamovat ale po dovči protože by jsme to bez ní nedali jsem s ní ale moc spokojená… jen brzda jde hůř odbrzdit.. jak jste na tom vy?

přesně tu tašku mám taky..ale žlutou..štve mě jak sjíždí dolů, nedá se za nic uchytnout:o((

• Citovat
  • Upravit
9658
17.6.13 22:55

Jako fakt? @smurfka nestraš :-( no uvidím vzala jsem menší… jen ještě ten vnitřek skrz drobky chci někde domluvit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
17.6.13 23:49

@monamikmik To jo, drobky v kočárku, to mi mluv :cert: vložka jde alespoň vyklepat :mrgreen: Mají nám přijít během dvou dnů další látky, tak hned nafotím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
18.6.13 10:28

@Libza ok děkuji pak když tak písni sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
18.6.13 10:37

@Libza já chci taky vidět pak látky ať vím z čeho vybírat :-) a šlo by ušít i něco takového jako tady nahoře dávala fotku @smurfka? to je super místo tašky.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
18.6.13 14:17

@monamikmik @Barusatko ozvu se :palec: Hm, ta kapsička je pěkná a šikovná, ale tohle není náš šálek kávy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
18.6.13 14:53

Ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
18.6.13 23:09

@monamikmik @Barusatko Posílám vzory látek holky:
Nebo si můžete vybrat v obchodě bavlněný svět, posílám odkaz na metráž dětskou a pak metráž se vzory:
Vzory: http://www.bavlneny-svet.cz/…na-patchwork
Dětské motivy: http://www.bavlneny-svet.cz/5-detske-latky

Budeme tady teď objednávat kuličky do sedacích pytlů, tak bych to objednala zároveň, kdybyste si vybraly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
19.6.13 07:55

@Libza tak jsem koukala a potřebovala bych něco do petrolejové nuny aby jsme nejezdili jsko cirkus a něco takovýho jsem tam nenašla :-( nebo máte něco takového na skladě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
19.6.13 10:25

@Libza ahoj tak já jsem taky koukala a nenašla jsem to co potřebujeme - já bych potřebovala teda nějakou kávovou nebo béžovou nebo tak něco.. vzor by mi stačil klidně z jedné strany :-) není něco takového prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
19.6.13 13:25

@monamikmik @Barusatko A na těch odkazech co jsem dávala, jste si nic nevybraly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
19.6.13 13:51

@Libza právě že ne :-( do té petrolejové by tam vše bylo fakt moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
19.6.13 16:12

@Libza ani já jsem bohužel nevybrala :-(