Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Neloš: Paní mi psala, že to info zveřejní dnes a ne že už je zveřejněné
Nezbývá než jim věřít, že se tam info o nové Nuně opravdu dnes objeví ![]()
„Dobrý den,
dnes zveřejníme info na našich stránkách ohledně nové kolekce. Ceny budou stejné
“
denvoj píše:
KvetaAdelka: Tak tak, moje řečTaky bych chtěla žlutý a čím dřív, tím líp
Cetinka: Psala jsem do UK na nuna.eu a přišla mi odpověď od www.baby-ch.cz
Mockrat dekuji za odkaz,uz jsem jim psala ohledne par informaci o Nune tak az prijdou tak se o ne svama podelim
snad budou pozitivni ![]()
Holky díky za tuhle diskusi, nuna se mi mooooc líbí a půjdu asi do béžové. Pěkná je černá, ale ta bude na sluníčku rozpálená a v šatičkách nebo kraťáskách by to bylo špatný.
HOLKY MĚ TO PŘIJDE JAK komoušů, když se schánělo ovoce
. Kde bude za kolik
D
dnes si člověk může vybírat a když si vybere tak stejně čeká. Aby nám na tu novou nunu nedali pořadníky ![]()
holky videle ste na strankach nuna.eu v accessories bude vložka do kočarku
, ja už jsem vybrala od imetexu a oni maji original ted.
Tak se mi asi taky víc zamlouvá stará nuna, vymýšlí nánožník a spíš by měli vylepšit upínání pláštěnky.
Je fakt, ale že ta černá by byla můj favorit. Z černou máme zkušenosti hlavně v létě a neměli jsme se zahříváním problém.
Stejně nunu miluju. jsem zvědavá na podzim na ty kočárkogolfky. To tu bude smršt reakcí.
Jinak asi zkusím vyfotit našeho přesmetrovýho skoročtyřleťáka s 15ti kily. ![]()
blondina píše:
holky videle ste na strankach nuna.eu v accessories bude vložka do kočarku, ja už jsem vybrala od imetexu a oni maji original ted.
no koukala jsem ale ta vypadá jako vložky pro malý mimi
mě zajíma pláštěna, fusak protože mám k tomu starýmu a ne přece jen tam dobře sedí ![]()
Tak mně se líbí stará i nová verze nuny
Mám doma starou, ale už ji měnit nebudu
A barvičky jsou taky fajn, bych zase nevěděla, kterou vybrat ![]()
Tak u nás to vyhrála béžová.
Černá je krásná, ale mám casualplay s4 ta je černá a můžu říct že ani černá moc praktická není. Hold nesmí se v kočárku papat a bude čisté i světlé ![]()
www.baby-ch.cz já tady nic o nové kolekci nevidím