Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Neloš
2.3.11 12:18

www.baby-ch.cz já tady nic o nové kolekci nevidím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1387
2.3.11 12:23

Neloš: Paní mi psala, že to info zveřejní dnes a ne že už je zveřejněné :lol: :-D Nezbývá než jim věřít, že se tam info o nové Nuně opravdu dnes objeví :mrgreen:

„Dobrý den,
dnes zveřejníme info na našich stránkách ohledně nové kolekce. Ceny budou stejné :-) “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
2.3.11 12:28
denvoj píše:
KvetaAdelka: Tak tak, moje řeč :lol: Taky bych chtěla žlutý a čím dřív, tím líp :-PCetinka: Psala jsem do UK na nuna.eu a přišla mi odpověď od www.baby-ch.cz :-)

Mockrat dekuji za odkaz,uz jsem jim psala ohledne par informaci o Nune tak az prijdou tak se o ne svama podelim :-D snad budou pozitivni :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
2.3.11 12:32

denvoj díky, mě to stačí napsat dvakrát :lol: :-D to je tím těšením

• Citovat
  • Upravit
1387
2.3.11 12:52

Neloš v poho :lol: Já tomu rozumím, má to stejně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.11 13:13

Holky díky za tuhle diskusi, nuna se mi mooooc líbí a půjdu asi do béžové. Pěkná je černá, ale ta bude na sluníčku rozpálená a v šatičkách nebo kraťáskách by to bylo špatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
2.3.11 13:35

HOLKY MĚ TO PŘIJDE JAK komoušů, když se schánělo ovoce :lol: . Kde bude za kolik :lol: D :lol: dnes si člověk může vybírat a když si vybere tak stejně čeká. Aby nám na tu novou nunu nedali pořadníky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.3.11 14:01

holky videle ste na strankach nuna.eu v accessories bude vložka do kočarku :dance: , ja už jsem vybrala od imetexu a oni maji original ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
2.3.11 14:27

starší lepší

Tak se mi asi taky víc zamlouvá stará nuna, vymýšlí nánožník a spíš by měli vylepšit upínání pláštěnky.
Je fakt, ale že ta černá by byla můj favorit. Z černou máme zkušenosti hlavně v létě a neměli jsme se zahříváním problém.
Stejně nunu miluju. jsem zvědavá na podzim na ty kočárkogolfky. To tu bude smršt reakcí.

Jinak asi zkusím vyfotit našeho přesmetrovýho skoročtyřleťáka s 15ti kily. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
2.3.11 14:42
blondina píše:
holky videle ste na strankach nuna.eu v accessories bude vložka do kočarku :dance: , ja už jsem vybrala od imetexu a oni maji original ted.

no koukala jsem ale ta vypadá jako vložky pro malý mimi ;) mě zajíma pláštěna, fusak protože mám k tomu starýmu a ne přece jen tam dobře sedí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
2.3.11 14:53

jo holky nemáte někdo fb odkaz na nunu?
díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
2.3.11 15:06

Tak mně se líbí stará i nová verze nuny :palec: Mám doma starou, ale už ji měnit nebudu :mrgreen: A barvičky jsou taky fajn, bych zase nevěděla, kterou vybrat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
2.3.11 15:08

souhlasím nevidím rozdíl jenom na to spinkání :palec:

• Citovat
  • Upravit
1556
2.3.11 15:16
vydra01 píše:
jo holky nemáte někdo fb odkaz na nunu?
díky

http://www.facebook.com/…471550699118

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
2.3.11 16:07

Tak u nás to vyhrála béžová. :dance: Černá je krásná, ale mám casualplay s4 ta je černá a můžu říct že ani černá moc praktická není. Hold nesmí se v kočárku papat a bude čisté i světlé :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4