Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Neloš
16.3.11 19:58

Krásný kočárek :palec: určitě budeš spokojená.

• Citovat
  • Upravit
Neloš
16.3.11 20:03

Bogey můžu se prosím zeptat jak je tvůj prcek velký a starý? Opravdu má v kočárku hodně místa to je super. Podle obrázku jsem si myslela, že bude zapp maličký. Je vidět, že foto klame.Ať se ti dobře jezdí :-)

• Citovat
  • Upravit
51
16.3.11 20:17
Neloš píše:
Bogey můžu se prosím zeptat jak je tvůj prcek velký a starý? Opravdu má v kočárku hodně místa to je super. Podle obrázku jsem si myslela, že bude zapp maličký. Je vidět, že foto klame.Ať se ti dobře jezdí :-)

dneska má 9 měsíců ale on je vysoký a celkově velký (po tatkovi) :-) .. a má 10 kilo a cca 73cm 8-o …jinak děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
16.3.11 21:47

Kočár i malý nádhera. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.3.11 22:11
Bogey píše:
Neloš píše:
Bogey můžu se prosím zeptat jak je tvůj prcek velký a starý? Opravdu má v kočárku hodně místa to je super. Podle obrázku jsem si myslela, že bude zapp maličký. Je vidět, že foto klame.Ať se ti dobře jezdí :-)
dneska má 9 měsíců ale on je vysoký a celkově velký (po tatkovi) :-) .. a má 10 kilo a cca 73cm 8-o …jinak děkuji :palec:

Tak to je teda chlap, ja mam maliho 19 mes, 10 kg a 79 cm, malej narodilsa v 7,5 mes a važil 2110 a 46 cm. Taky jsem na začatku chtela zappa ale když videla jak se skladase tak sem hned odmitla ho. A potom zamylovalase do nuny v lednu jsem potkala v praze v paladiume a bežela podivatse s bliska, rodiče vezly chlapečka ktery mnel kolena pomalu u brady a byl oblečeny v zimne bunde a krasne se vešel tam. A dneska jsem zahlidla pani u nas v malem měste poperve s nunou a bežela za ní zaptat jak se jezdi s nunou, povidala že je velmi spokojena, krasne jezdi, lehce zatači kdyby jelo samo. Jedine co se mne nelibelo pani jezdila na podzim v loni mesec a zadni kolečka vypadají kdyby ten kočarek byl po 2 detech a předni kolečka jsou dobry. Tak že jsem ješte vic tešimse kdy už dorazi k nam nuna domu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
16.3.11 22:50

Ahoj holky,potrebovala bych poradit jestli ma cenu si obednat k nove Nune i fusak?Mam od Emitek cervenocerny,myslite jestli se bude hodit k zlute Nune,nebo si mam objednat original? :nevim: Dekuji vsem predem za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
17.3.11 08:12

Ježiš tak to já mám doma asi obra. Elišce bude zítra 6 měsíců a má 72cm 8-o Taky se mi líbí NUNA, ale porád váhám.Našla jsem i jiné kočáry, které by mi vyhovovaly, ale už se mi tolik nelíbí. Je pravda, že NUNA se mi líbí tolik, že jí lecos odpouštím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
17.3.11 08:21
blondina píše:
Bogey píše:
Neloš píše:
dneska má 9 měsíců ale on je vysoký a celkově velký (po tatkovi) :-) .. a má 10 kilo a cca 73cm 8-o …jinak děkuji :palec:
Tak to je teda chlap, ja mam maliho 19 mes, 10 kg a 79 cm, malej narodilsa v 7,5 mes a važil 2110 a 46 cm. Taky jsem na začatku chtela zappa ale když videla jak se skladase tak sem hned odmitla ho. A potom zamylovalase do nuny v lednu jsem potkala v praze v paladiume a bežela podivatse s bliska, rodiče vezly chlapečka ktery mnel kolena pomalu u brady a byl oblečeny v zimne bunde a krasne se vešel tam. A dneska jsem zahlidla pani u nas v malem měste poperve s nunou a bežela za ní zaptat jak se jezdi s nunou, povidala že je velmi spokojena, krasne jezdi, lehce zatači kdyby jelo samo. Jedine co se mne nelibelo pani jezdila na podzim v loni mesec a zadni kolečka vypadají kdyby ten kočarek byl po 2 detech a předni kolečka jsou dobry. Tak že jsem ješte vic tešimse kdy už dorazi k nam nuna domu :-D

to skládní mě taky mrzelo že to není jak u starého zappa :-? …ale zabere to málo místa tak je to celkem ok …teda teď jsme ho jen dovezli domů ..uvidím jak pojedem na dovču kufry atd. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
17.3.11 08:37

Holky na co řešíte fusak, když píšete, že nuna na zimu rozhodně není :think:

• Citovat
  • Upravit
113
17.3.11 08:40

Neloš: tak pro jakou barvu ses nakonec rozhodla???? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
17.3.11 08:44

Že máte dlouhána, tak můj malej má 14. měsíců 11kg a 84 cm snad se mu ten růst trošičku zarazí :-D :dance:

• Citovat
  • Upravit
Neloš
17.3.11 08:47

Cetinko v úterý dorazí kočárek ten sand. A deky si pořizuji žlutou a druhá oboustraná šedá z jedné strany a tyrkysová z druhé.Ještě univak od emitexu a to je snad všechno :-D :lol:

• Citovat
  • Upravit
1387
17.3.11 08:50
KvetaAdelka píše:
ahoj ty uz mas obednanou novou zlutou nunu a kdy ti prijde ja ji chci take ale vsude rikaji ze bide v pulce dubna dekuji za info predem.Kolik te bude stat?A kde jsi ji obednala uz se ji nemuzu dockat az ji budu mit doma :dance:

Ahoj :-) Nunu mám objednanou ve žluté barvě s WP setem z www.slunatko.cz za 4.289,– (doprava zdarma :-D ) Počítám s tím, že bude až v té půlce dubna. Už abych ji měla doma, to čekání je peklo. Ale stojí za to :mrgreen: Nevím, jak starou máš holčičku, ale nám se rozhodně origoš fusak od nuny nevyplatí. Johanka teď bude mít 16 měsíců a je dost velká. Také mám fusak od Emitexu, v černo-limetkové barvě a rozhodně nebudu kupovat jiný, aby se hodil k nuně. Té zelené tam moc není a myslím, že v zimě stejně budu jezdit se sporťákem, takže toto mě netrápí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
17.3.11 08:53

Holky sem to sice nepatří,ale na veletrhu byl i golfáček NAVINGTON SCOONER, který má i polohovací nožičky a má madlo taky není špatný…To jen pro ty které stále neví který kočárek třeba je to tip :lol:

• Citovat
  • Upravit
113
17.3.11 08:55
Neloš píše:
Cetinko v úterý dorazí kočárek ten sand. A deky si pořizuji žlutou a druhá oboustraná šedá z jedné strany a tyrkysová z druhé.Ještě univak od emitexu a to je snad všechno :-D :lol:

Kde sis objednávala NUnu??? Deku máš od Emitexu?? taky si potřebuji objednat a těch barev tam je spoustá a nevím kterou si vybrat k holčičce a k lekořici. .Jo ten univak taky musím objednat.. dnad to sfouknu vše najednou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí