Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14552
20.5.12 19:11

No starším dětem při spaní pak ty nožičky visí právě dolů. Ale taky mě to zajímá :lol: Neb mám dítko 7,5 měsíců a vypadá v nuně nějak takto:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
20.5.12 20:11

@Vivii90 mě se tam v poho vyspí můj skoro dvouletý syn, má zhruba nějak kolem 87cm. I jsem sem dávala fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
20.5.12 20:19

vratik se tamy vyspi taky dobre. Je fakt ze nema rad uplne dolehu. Rozepinam jeen jeden zip. A na sedaku ma zadek niz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.5.12 21:03

tak dík moc holky, 87cm jo? Tak to snad bude nějaký rok ještě v klídečku :), pokud nedosáhneme váhový limit :D ne, snad ne, snad ty faldíčky vylítáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
20.5.12 21:35
@Denino píše:
Kdyby mi ten odkaz fungoval, tak bych s neptala…nefunguje, hodí mě to na hlavní stránku :/

Mně to tay nejde otevřít :think: a nemůžu si vzpomenout jak se paní jmenuje, takže jsem to na mmb nenašla :,( jak zjistím dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
20.5.12 21:49

Tak asi objednám tu barvu Emerald, jen se chci ještě zeptat, myslíte že mám objednávat ten originální fusak, když mám tenhle? http://www.detskyraj.cz/…s-collection

Ten lodger je samozřejmě promokavej, tak sem myslela hodit přes něj ještě ten originální, ale nevim jestli to má cenu, aby mi pak ten originální neležel ve skříni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
20.5.12 21:49
@ZZuziK píše:
Mně to tay nejde otevřít :think: a nemůžu si vzpomenout jak se paní jmenuje, takže jsem to na mmb nenašla :,( jak zjistím dám vědět.

ok, to budeš hodná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
21.5.12 10:40
@Denino píše:
ok, to budeš hodná :)

Tak holky potahy už nebudou, paní je stáhla z nabídky a psala, že jí došla taktak poslední várka, že výrobce už náhradní potahy odmítá prodávat :roll: , takže jsem ráda, že jsem to ještě stihla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
21.5.12 14:40

tak jsem se konecne dostala k vyfoceni svy nuny s 19m klukem min 87cm a 11,2kg. Mista na sirku jeste hafo a na dylku taky. Je tam na zkousku videt skok na nohy u verze 2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
21.5.12 15:19

A pak že malej kočárek :pankac: Jak se krásně vejde :dance:
Mám objednanou pláštěnku z mimibazaru, udajně univerzálku na sportáky a golfky…tak uvidíme,co dorazí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.12 12:03

Zdravím maminky !
Mám dotaz..Mám doma také svého nuňánka/bisque 2012/a ještě jsem ho nezkoušela složit:-)jukla jsem na yutube na instruktážní video ále..To jak sklopíte boudičku směrem dopředu k tomu opěradlu to mám jako silou?Nic nemačkám???Lehce to totiž nejde..
Taky vkládám fotečku-my máme teprve 4,5 měsíce tak zatím jen rychlý přesun a obchodáky jinak drandíme pohodlně v Jané..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
23.5.12 12:27

No mně ta boudička jde tak jako snadno…musíš ji mít teda složenou, jakože bouda ne, a pak by to mělo jít tak nějak po lehkém zatlačení až do toho místa, co se láme podsedák a zádová opěrka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.12 12:49

Tak jsem to zkoušela prostě složit tu budku směrem dolů jde ztuha..Ovšem navrácení je zpět nahoru už jde v pohodě :nevim:
Kurňa já to polámu a bude po boudě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
23.5.12 15:09

Ahojky Tak se K Vám taky holky přidávám dneska jsem objednala Nunu Rasberry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.12 15:20

Taj jak jsem si dočetla tuto diskusi tak koukám že vede převaha červených nuňáků :dance:
Jooo taky bych ráda kupovala čebrenej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4