Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
4.6.12 22:24

Jo tááák. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
4.6.12 22:28
@Miriska píše:
vivi, však jo, nuna v lehu a přesto jsem do košíku dala, coj sem potřebovala, i když s obtížemi. Ale pořád na ni nedám dopustit. .....jo a ten „velký“ nákup, je pořád v normě, jen to, co pobere košík ve sportáku. Prostě nunynku na dovolenou, na přítelovy závody, na písek, na případné srazy s jinými maminkami, na poštu, na čumendu do práce…krásný kočárek na tyto učely.

přesně tááák :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
4.6.12 22:31

No tak teď už to všechno úplně chápu!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
4.6.12 22:33

Ale stejně mi ten Graco Quattro leží v hlavě a asi ho budu muset vidět na vlastní oči a osahat si ho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
4.6.12 23:26
@B.irča píše:
Ale stejně mi ten Graco Quattro leží v hlavě a asi ho budu muset vidět na vlastní oči a osahat si ho :think:

TAkhle nějak mi ležela v hlavě nunynka…zašly jsme s malou do obchodu, dala jsem jí do kočárku poležet, pojezdily jsme po prodejně a láska na první pohled…doma jsme snad ještě ten den objednávali :lol: Chudák prodavačka si myslela, že uděláme kšeft. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
4.6.12 23:40

No já pro něj letěla tenkrát do obchodu, museli mi na něj dát reservačku a než jsem pro PEPPinu přišla už na ni stály frontu další 3 maminky a čekaly, jestli si jí vezmu.A to fakt nekecam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.12 07:28
@B.irča píše:
No já pro něj letěla tenkrát do obchodu, museli mi na něj dát reservačku a než jsem pro PEPPinu přišla už na ni stály frontu další 3 maminky a čekaly, jestli si jí vezmu.A to fakt nekecam :lol:

Tak jsem jukla na ten tvůj nebo váš vysněný kočárek :mrgreen:
Pěkný:-)
A využijete to ještě?Mě se malej třeba vleze do vajíčka už jen taktak a o vložné tašce nemluvím 8o Nebo to jde koupit jen jako sportáček?
Vypadá super stabilní.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
5.6.12 07:50

ted me tak napadlo kdyz resite velikost, prosot a delku zadove operky, do kdy chcete dite vozit v kocarku??
Ja to mam opravdu jako golfky, kocar po ruce kdyz malej uz nemuze nebo jdem na nakup do OC.
Porad lepsi nuninka nez klasicky golfky, pomalu tri tcky a natazena latka, zada mac ke krku a zadny polohovani.
Kdyz chci konfort, horskou turu a velkej kos, vytahnu sportak, klasickej sportak ne to za par tis z kramu jako chicco, babypoin atd. Ale proste kvalitku jako treba muj bebe confort.
Nunu mam uz taky patek a moucha jedina co mi snad vadi je zapinany, strasne s nim bojuju.
A kosik? Piti, svacina,, muj svetrik, malyho mikca, vlhceny ubrousky a klidne jestee neco. A to bohate staci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
5.6.12 09:01
@zizinka píše:
ted me tak napadlo kdyz resite velikost, prosot a delku zadove operky, do kdy chcete dite vozit v kocarku??
Ja to mam opravdu jako golfky, kocar po ruce kdyz malej uz nemuze nebo jdem na nakup do OC.
Porad lepsi nuninka nez klasicky golfky, pomalu tri tcky a natazena latka, zada mac ke krku a zadny polohovani.
Kdyz chci konfort, horskou turu a velkej kos, vytahnu sportak, klasickej sportak ne to za par tis z kramu jako chicco, babypoin atd. Ale proste kvalitku jako treba muj bebe confort.
Nunu mam uz taky patek a moucha jedina co mi snad vadi je zapinany, strasne s nim bojuju.
A kosik? Piti, svacina,, muj svetrik, malyho mikca, vlhceny ubrousky a klidne jestee neco. A to bohate staci

já mám Zizinko taky Bebe Confort High Tracka a Eleu, i autosedačku a cestovní postýlku máme od té značky a jsem strašně spokojená, jen teda High Track a nemám nového, ale bazárkového, protože ho využíváme sem tam do přírody, tak se mi nechtěl kupovat nový. A přesně jak píšeš, Nuna je do jakéhokoli obchodu skvělá, protože když jsem ji neměl a jela jsem jiným kočárkem po hračkárně a chtěla se dostat k hračkám pro nejmenší nebo v HMku k dupačkám, jsou tam tak úzké regály, že co jsem vešla, už jsem nadávala a bylo mi úplně jedno, že jsem shodila ramínka, jsou to kreténi! Já mít dvojčata, tak nevjedu nikde! U nás ve Shleckeru se nemůžu dostat přes úzkou uličku s kočárkem k plenám ani k příkrmům, tak kde to sakra jsme! S Nunou si ušetřím kupu nervů, protože prostě projede všude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
5.6.12 09:46

vivii mam taky bebe confort ht a taky z druhe ruky, celou kombinaci s luzkem i sedackou, vte dobe cca 25tis. A ze je z druhe za 8 mi vubec nevadi. Stale funkcni, nechavam na dalsi dite s tim ze ho budu muset nechat seridit. Taky skvele ovladatelnej kocar ale ty ulicky v krame jsou fakt uzky zizinka23.rajce.idnes.cz/Janske_Lazne25-27.7/#26072011294.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
5.6.12 09:47

No právě přemýšlím, jestli ho využijem,ted nuna stačí a na zimu asi budou už lepší sáňky.Do sněhu se s nunou nepouštím.A malé už budou 2 roky a kousek.Tak asi Graco komplet koupíme až na druhého prcka(ovšem jeslti bude :) ).To je hrozný, jak ty děti rychle rostou, člověk věnoval takové úsilí v hledání kočárů a pak s ním odjede půl roku, rok a hotovo. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
5.6.12 09:54

já vím že jsem se s kočárkem sekla, měla jsem mít od začátku Patron terix buď 3 nebo 4 s hlubokou korbou a sporťákem a s maxi cosi pebble autosedačkou, první kočár jsem měla peg perego skate, už nikdy! Hrůza! Tak pěkný a naprosto k ničemu, teď je u babičky místo jídelní židle, pak jsem si vymodlila Eleu a na ni koupila hluboké lůžko Windoo, na zimu skvělé a dokoupila High tracka, at mámepodvozky na každý terén a teď naposledy Nuna. S tou jsem jako s Eleou nejspokojenější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
5.6.12 10:16

Když mě se prostě trojkolky nelíbí, doteď jsem jim nepřišla :nevim: .Elea je zajímavá,já zvolila Bebecar Stylo AT, je odpružený a super do terénu.Taky krásně houpe :palec: .Ale je to fakt o tom, do kterého terénu denně vyjíždíte a jaký kdo má vkus ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
5.6.12 10:17

Na chuť jsem jim nepřišla, kdyby to někdo nepochopil. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
5.6.12 12:03

Fotecka ted z patku :palec: