Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nikiu to že rve a chce brambůrky.. a co jako? Ty přece nakupujes. Existuje i dovoz potravin, čímž se vyhnes scénám venku. Babičce bych v tomto případě klidně lhala, že doktor říkal že je to vazne a hrozí jí infarkt (a tímhle stylem asi fakt brzy a nemusí se dožít třiceti), hraniční cukrovka s tím že by si musela pichat inzulín… Nevím, na něco přijdeš… Soused z chalupy zemřel na prasklou cevu v mozku prave z obezity v 25. Tělo ten nápor prostě nevydrželo… A navíc je blbost nechat dceru půl roku s babickou, když ti zabíjí dítě. Holka bude za pár let nešťastná a už s tím tuplem nic neuděláš
Aaa prazdniny jsou tady… troll jak vysity… teda pokud neni dcera mentalne retardovana, coz bych usuzovala i z tveho diskusniho prispevku, ze snedla Slime…
Omezit pobyt u babicky. Pro zacatek zkusit pobyt v lecebne - pozri na nete - antiobezitologicky pobyt olivova lecebna Ricany u Prahy, je to na 30 dni, zadost vypise detsky lekar.
@Nikiu tomuhle moc nevěřím, ale dejme tomu. Začnui se věnovat svému dítěti a nestrkej ho k babičce. Měla jsem kamarádku, co byla obézní v dětství a její matka ji cpala cipsama, colou až ty holce ruply kyčle a byla rok na vozíku a další roky se dávala do kupy. Jestli se tedy nevzpamatujes ty jako matka, tak by si se mohla saka divit, jak to dopadne!!!
@Tiger-lily hele já co občas potkám za lidi, tak se tomuhle vůbec nedivím. Třeba to co se mnou bylo v porodnici… Jenom doufat, ze to dítě bude taky retardovany a nebude si uvědomovat v jakých srac.ach žije. Nemyslím to zle, ale paní fakt měla dost nízké IQ a její manzel ještě o bod míň. Babičky žijící na kachnách stále existují… Já mám takovou tchýni a kdybych ji nebrzdila, tak do malého za odpoledne nacpe banán, pribinaka, zmrzlinu, meloun, zapít limonádou a zakončit Brumikem…a to je malému čerstvě rok.
V takovem podani pribehu neverim. Ktere 11r. dite se vali po zemi a pisti?
My jsme letos byli na vylete v zabavnim parku. To je raj pro deti. Byla tam holka cca 11-12r. a viditelne chudak dite, protoze temer nemohla chodit. To uz byla opravdu detska obezita. Vsichni spoluzaci litali, skakali, jezdili na skluzavkach a ona nemohla.
@pikola píše:
Ty trollové nemají žádnou úroveň poslední dobou..
No, viď! Kde jsou ty doby, co byli aspoň vtipný. Úplně je mi smutno po slečně Kopdokoulí ![]()
@Regina Hero píše:
to jako fakt nebo si z nás tady děláš srandu?
Jestli si srandu neděláš, tak nechápu, co se divíš, když sis dceru tak vychovala a cpeš jí sladké horem dolem, chipsy a podobně… ale věřím, že jsi jen troll… aby se jedenáctiletá dcera začala válet po zemi a sápat se matce na nohu, když jí nechce koupit bonbony, tomu se fakt nechce věřit… a ty jsi teda matka na baterky… a napadá mě ještě jiné, co bych k tomu napsala, ale nevěřím, že je to pravda…
Mimo to by předpokládám u psychiatra na zhubnutí nedoporučovali ovoce. ![]()
Troll.
@markytka3 píše:
Aaa prazdniny jsou tady… troll jak vysity… teda pokud neni dcera mentalne retardovana, coz bych usuzovala i z tveho diskusniho prispevku, ze snedla Slime…
@katyna1984 píše:
Tak v 11 letech už snad nemusí být u babičky, obzvlášť, když ji tak škodí. Holt se asi budeš muset začít starat Ty a ne babička.
ale kdyz ona musi „příč“, tak to holt jinak nejde.
Tohle je podle mne troll. Fuj, uz i ja jsem to rekla v diskuzi.
@Janli píše:
No, viď! Kde jsou ty doby, co byli aspoň vtipný. Úplně je mi smutno po slečně Kopdokoulí
Nebo Lucinkapardubice!!
![]()
Ta měla styl! ![]()
@sirikit píše:
Nebo Lucinkapardubice!!![]()
![]()
Ta měla styl!
Na tu bych málem zapoměla
, taky dobrá!
@jarmilk píše:
V 11 letech se válí v obchodě na zemi a řve??? Sorry jako, nevěřím…
Ani ja ![]()