Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nějak tomu nevěřím. Ale pokud je to pravda, tak je to tvá chyba a začni se jí věnovat.
@Janli píše:
Na tu bych málem zapoměla, taky dobrá!
no to je faaaakt. Nezapomenutelne bylo, jak nam v diskuzi davala lekce o dumpsterdivingu. Pry to ted delaji i renomovani profesori v USA.
Anonym rodina.Mam takovou neter. A sestry mam uz plne zuby. Neter ma 10 let a ma snad vetsi vahu jak ta tvoje. Omezuje ji to hrozne.Je zalezla jen doma
Sestre muzu rikat jak chci at ji to nekupuje a je to marny. Holka mi prijde zamindrakovana. Je protivna, neprijemna, nemluvi, nikam nechodi. Kdyby ji sestra nenakoupila tak by unich asi taky byli sceny.To dite je na tom sladkym a slanym zavisle! a kdyz mu to nekde vezme tak je jasny, ze scena bude.Dite bych nedavala babicce a nekupovala to i za cenu pekla co by doma nastalo.Se setrou sme to resili v soukromi nekolikrat a uz se snazim to nevidet je to marny ![]()
@Nikiu píše:
Ahoj, mám 11 letou dceru měří 145 a váží 62,89 kg vim je to moc ale nevím co s ní jdeme do obchodu a ona si dá do kosiku 5 pytliku bonbónů a když jí řeknu ne tak začne řvát a pištět válet se po zemi chytne mi nohu a nepustí mi jikdyž jdeme z babičkou nakupovat kupuje ji milion sladkosti když je u babičky ji jenom KFC a McDonald nic jinýho když jsme byli u doktora řekl mi že by sem sní měla něco dělat
děti se jí posmívají a v tělocviku nosí samé 3-4
na půl roku jedu příč a ona bude u babičky ( kvůli práci) byli jsme u psychiatra dneska a tam mi řekli že ji mám dát ovoce a chodit sní ven ale ona má jen v ruce mobil a když řeknu ať jdeme ven začne řvát že ne a že ji tyran ale ja se o ni bojím
je líná na kole neumí
pomocné co sní? s babičkou sem o tom mluvila ale ona nic
každý den sní 3 balíčky chipsů. dnes mela: snídaně u babičky - palačinky s nutelou, čokoládové muffiny a čokoládové mléko Oběd u babičky-rajiska, špagety s cukrem a skořicí Večeře u babicky-cokoladova buchta a čokoládové mléko Po veceri u babičky-same sladkosti
žiju sama nevím co dál
![]()
A ty jsi taky obézní?
A ty jíš také samé sladkosti?
Tohle MUSI byt troll! Prece neni mozne, ze se 11ti leta slecna vali v obchode po zemi, protoze ji mama nedovoli koupit sest pytliku bonbonu??!!To uz nedelaji ani deti o polovinu mladsi…Ad strava, to uz je zcela.no comment
@admin?
Lidem jako vy bych odebrala dítě z péče a dala ho náhradní rodině. V Norsku by se tak už davno stalo. Tam detem clovek nemúže dat sladkosti jiny den než v sobotu a za croisant ve skole si vas pozvou na koberecek. POSKOZUJETE JI NEJEN FYZICKY, ale i PSYCHICKY. Pokud si chovaním vynutí vse, co chce, jste špatna matka. Pardon, ale je to tak. Naprosto jste selhala a Vaše dítě bude mít lls velkou pravděpodobností trvalé následky. Studovala jsem výživu 5 let na vysoké škole a dcera bude mit s jídlem a váhou už pravděpodobně problém i v dospělosti. Moje rada zní, i když příliš nevěřím, že se u vás něco zmení je, návstěva odbornika na výživu, dbat striktně jeho rad. A pod vedením psychologa začít s dcerou pracovat. Přečtěte si něco o výchově. Dcera musí začít sportovat, získat správné stravovací návyky a především jí musíte stanovit hranice ve vychově a neustupovat a dokázat k tomu být láskyplnná.
Jezisi chudak holka. Babicka ji vykrmuje a hlavne - nici zdravi. Nikam nejezdi a venuj se ji! Jak jako ze sni 3 balicky chipsu? Sama si je v krame asi nekoupi a nezaplati ne? A jestli to delas abys od ni mela klid a ticho v dome…NEMUZES ji nechavat babicce. Ten jidelnicek co ma, to je snad vtip. Bude tlusta a pak ti to v dospelosti vycte. Ty za ni mas ted zodpovednost a ty ji mas vest k normalnimu stravovani (zamerne nepisu zdravemu protoze ta zmena jen tak nepujde). A ruku na srdce? Toto se asi nestalo ze dne na den
@warita píše:
no to je faaaakt. Nezapomenutelne bylo, jak nam v diskuzi davala lekce o dumpsterdivingu. Pry to ted delaji i renomovani profesori v USA.
Chtěla bych vidět jak se tak velká holka válí po zemi
. Tak jí to nekupuj a babi jasně vysvětli že jí ničí zdraví
Je závislá na sacharidech
Pokud babi neposlechne holku bych jí tam nenechala. Za 6m to bude něco ![]()
Oběd u babičky…rajská a pak špagety s cukrem a skořice…To by musela být ta ženská nepricetna a holka by se musela po.blit …nevěřím ani slovo
@35ja píše:
Oběd u babičky…rajská a pak špagety s cukrem a skořice…To by musela být ta ženská nepricetna a holka by se musela po.blit …nevěřím ani slovo
Já kolikrát sežeru horší kombinace
![]()
A pak že lidi nemají peníze. Když si vezmu, kolik se ta tyto hnusárny dá nechat každý den v obchodě - 3 x chipsy, několikrát balíček bonbonů, tak jsme na minimálně 150,– Kč jenom za pochutiny pro dceru a žádné jídlo se vlastně nenakoupilo. To dítě má spotřebu jako kuřák a ještě nejedlo. Já bych za to neměla chuť utrácet, stejně jako nemám chuť utrácet cigarety nebo chlast.
@jarmilk píše:
V 11 letech se válí v obchodě na zemi a řve??? Sorry jako, nevěřím…
Presne. Na „Ona dnes“ zase chystaji clanek.
@35ja píše:
Divné, že? U dcery v jídelně je v jídelníčku zelná polévka a rýžový nákyp.
Když jsem se ptala jaká ta kombinace je, tak prý hnus. Což chápu.
Pokud dělá, já v to doufám, jídelníček někdo kdo tomu rozumí, nechápu tuto kombinaci. Na druhou stranu mě různé jiné šílenosti nepřekvapí.