Obézní dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24800
2.8.21 18:45
@bublinek píše:
K těm botám, dcera je mladší než tvoje, ale geny zapracovaly a má 44, já 41. Boty jsou to nejmenší.
;) jasný, v poho, já přece boty vůbec neřeším (to byl jen takový dovětek, možná jsem to blbě podala :-).. jsou dvojčata (12), já mám 38, jedna má 36/37 a tahle má 39, boty vážně nejsou problém a jak noha roste, tak roste ;) dnes holt děti mají nohy velikosti slonů :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24800
2.8.21 18:49
@Karamba2020 píše:
@Lucy75 Není nějak nešťastně zamilovaná? Svěřuje se někomu? Pokud ne tobě, tak sestře aspoň?

taky jsem na tyhle věci myslela.. svěřuje se kámoškám na instáči, má jednu ze třídy… jinak se furt se spolužačkami štěkaji - bava-nebava, to je úplné psycho, takže i se svým dvojčetem jsem včera zaslechla mezi nimi tajně v noci debatu, že se vlastně nenávidí a nesnáší a že se zrazují s kámoškama a každá vyčítala té druhé co komu kdy řekla :zed: no totální psycho.. takže kluci v tom zatím nejsou (to bych snad byla radši), jsou v tom hormony a holčičí emoce a to je houpačka (jednou mají přespávačku s V. pak s B. pak se zas nebaví ani s V. ani s B. tak co máš dělat.. jen to nechat plout, nehrotit.. jsou i matky, co to hrotí, řeší, volají.. to fakt nechci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová