Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1257
28.7.16 23:47
@Ja.JJu. píše:
@tlustyhrosik jj to je muj bachorek :mrgreen: no celkem často to mam. Ale snad je to tim ze mam polezenou nizko delohu a proste vsude tlaci… :nevim:

Ja ho nemam tak nahoře, ten vrchol dělohy mam asi niž, taky to zkusím vyfotit nekdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
29.7.16 07:13
@tlustyhrosik píše:
Jo, je to fakt neprijemny. Pres den nemam žádný problem, ale ani v noci, az nad ránem je to zážitek

Zkus mořskou vodu nebo Vincentku, třeba zabere ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
29.7.16 09:23

@tlustyhrosik

Měla bych podle kalkulačky být na konci 6 týdne, na kontrolu jsem chtěla jít hned tento týden v srpnu - tlačí mě to i kvůli práci(fyzicky náročná)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
29.7.16 11:18

@tlustyhrosik no vis co, to je focene uz dyl a myslim.ze jsem. byla. necim docela dost napraskana :-D. Ted mam brisko takove jakoby spis dole a mensi. :-D asi tim ze min jim :-D no jinak krucifix mi porad tuhne to brisko. Me uz z toho svihne. Ja se tim zkusim proste nestresovat a pockam do toho 11.8 a pujdi ke sve gynekolozce. Porad litam jak dezo na pohotovost a uz jsou tam na me dost neprijemni. Zitra jedem na tyden do Alp. Moc si to neuziju, lehka prochazka a dost. A pak hned k doktorceeee. Boze jak ja se tesim. Uz se mi o tom i zdalo :-D a ty furt nesopli ty soplaku :-D bo budes jak tintitko :-D :mrgreen: :* :mrgreen: a pridavam foto bruska focene vceeera. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
29.7.16 11:22

Ahoj holky, chci se Vás zeptat dnes jsem 7tt a na první kontrolu jdu v pondělí 1.8.. Včera odpoledne mě začalo pobolívat na pravé straně podbřišku. Myslela jsem že je to třeba nějaký „zaražený prd“ :-D tak jsem se to snažila rozchodit…dnes to ale spíše vypadá na bolest v tříslech s mírně zduřelými uzlinami. Někde na netu sem se dočetla že je to také možný příznak těhotenství, ale nevím no :-D nemáme také některá bolest v třísle?? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
29.7.16 11:22

@DajaDi dalsi tehulka? :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :kytka: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
29.7.16 11:26

@Nalla ahojky. Ja teda nemela bolesti v trislech ale za to jsem trpela silnyma bolestma v bosbrisku a zadech na zacatku tehu. Ja myslim ze pokud te neboli vylozene v podbrisku a nekrvacis bude to v poradku. Ale tezko rict, zkus treba jen vylozene odpocivat do prvni kontroly a tam ti rekne :-) uz to mas zachvilku :kytka: drzim vsecky palecky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
29.7.16 11:26

Jojo bude to naše první miminko, moc se na něj těšíme :srdce: ale taky jsem hned ze všeho „po..laná“.. mám strach aby bylo vše ok a furt se pozoruju :-D Dnes jsem se dokonce chtěla doktorovi vnutit na ultrazvuk, kvůli těm pichlavým bolestem..ale prý neordinuje..prostě páteček :-D NO už aby mi řekl že miminko je tam kde má být a že mu tluče :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
29.7.16 11:41

@Nalla jejda no uplne ti rozumim. Myslim ze vsechny tady :mrgreen: ja jsem taky prvotehule a od zacatku tehu jsem krvacela..u dr.jsem byvala kazdy tyden i nekolikrat. A to nebylo spineni ale vylozene krvaveni jak pri menstruaci. A miminko bylo vzdy v poradku. Zakazala mi pohl.styk vcetne orgasmu :mrgreen: a to mam do ted :mrgreen: uz Nekrvacim ale pro zmenu mi tvrde brisko. A taky nevim jestli je to spatne a v jakých mezich je to jeste normalni. Ja myslim ze strach a nejistota nas bude provazet az do porodu protoze nevime co a jak no. Ale neboj, vsecko bude v pohode. Me bylo receno kdyz na nekrvacis tak by melo byt vse ok. Tak se zkus uklidnit a tesit se na prvni potvrzeni od dr. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
29.7.16 11:54

Jé děkuji za uklidnění :-) mě dnes sestřička po telefonu taky připadala jako kdybych ji obtěžovala nějakou banalitou..no ale asi to k tomu těhotenství patří. Já teda nekrvácím (ťuk, ťuk), ale samozřejmě jednostranná bolest v podbřišku (třísel?) je nepříjemná a nahání strach. Člověku se v hlavě honí spousta nepěkných myšlenek…místo aby si užíval radosti z //. No já věřím že to bude všechno v pořádku. Jsem docela mladá, je mi 23 let, tak doufám že se mi nějaké větší problémy vyhnou. Asi to těhotenství budu prožívat od kontroly ke kontrole :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
29.7.16 12:01

@Nalla urcite ho budes prozivat od kontroly ke kontrole :) a uvidis jak se ti silene ulevi kdyz uvidis miminko ze je v poradku a bije srdicko a pozdeji jak ti tema minirucickama zamava :lol: nejkrasnejsi pocit na svete. Ja sem se ze zacatku pokazde pri ultrazvuku rozbulela :mrgreen: a nekdy i ted kdyz si treba sahne na pusinku a ja to vidim. tehotenstvi je uzasne ale taky plne strachu o miminko. Ale tim si prochazime kazda. ;) ja jsem ted v 19tt. A porad jsem v nejistotě. Urcite o sobe dej vedet jak si dopadla. ;-) letos my tehulky ovladneme svet mam pocit. :mrgreen: je nas jako much :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
29.7.16 12:07

Jo tak to bude v porodnicích asi dost veselo :-D snad se tam pro nás najde místečko :-) určitě dám v pondělí vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
29.7.16 12:27

@Nalla :mrgreen: porodime na chodbe no :mrgreen: :mrgreen: drzim palec a v pondeli hod info ;) hezky patecni den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
29.7.16 15:01
@Ja.JJu. píše:
@DajaDi dalsi tehulka? :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :kytka: :dance: :dance: :dance:

Anooooo :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
29.7.16 15:15

@DajaDi :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí