Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9719
27.9.16 13:33

@Ja.JJu. Děkuji snad je to opravdu kluk :mrgreen:
Ty brdo holky, já ještě nejsem ani v půlce a vy už budete skoro rodit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
27.9.16 13:41

@kopejka uvidis :-D ale myslim ze pokud tam je vyrustek tak ze to pipinka asi nebude :-D me dr.ted naposledy rikala ze vidi kavove zrnko a ze jako je to holcicka a nebo chlapecek s hooodne malickym pindikem :-D snad ne, mam uz vse holcici :-)
taky se dockas :-) ta druha pulka utika rychleji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
27.9.16 13:48

@Ja.JJu.
No já právě nevím, jestli třeba chodíš na ty ultrazvuky někam jinam než ke svýmu gynekologovi, tak to nevím jak to chodí. Já chodím na všechny screeningy, 3D ultrazvuk normálně ke svýmu. Ten první screening jsem platila, ale pak jsem si to nechala proplatit od pojišťovny, druhej už jsem neplatila a teď ten třetí se taky neplatí. Jenom když bych chtěla fotky na dvd, tak akorát za ty fotky. A to jdu teď teda ještě i na krev…Ale to nevím jestli se to bere všem, nebo mi jí budou brát jenom proto že mám RH negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
27.9.16 15:16

@IvePr chodim jinam, do prenatalniho centra. Ma gynekolozka to nedela. Ted chodim na kontroly uz co 14 dni a pokazde mi udela ultrazvuk a kazdy druhy dela jakoby vetsi, meri hlavicku, kouka na vnitrnosti, vazi, premeruje, zmeri frekvenci srdicka, kouka jestli mam dostatek plodovky, ted kontrolovala jestli nema treba rozstep… jinak jen koukajestli bije srdicko. Ale na screeningy jsem jezdila jinam. Ted jsem koukala kdy jdu na dalsi kontrolu a mam to 6.10 uz, takze se ji tam hned zeptam a jsem zvedava. Jako ja bych byla rada protoze jsme chteli 4d videjko a to v to centru kde jsem byla na screenig delaji. Ma gynekolozka to vybaveni na to nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
27.9.16 15:19

@IvePr a na krev jsem byla vcera. 27+0. To brala kvuli krevnimu obrazu a toxoplazmoze rikala myslim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
27.9.16 15:22

Je toho tolik. Ted menim do toho vseho trvale bydliste a nemam uz mozek na tolik informaci :mrgreen: vyridit tam to, poslat tamto, jit na krev na to, tam prijit v takovou dobu, tam zase v makovou dobu, volat na vysledky v tu a tu dobu. Co si nenapisu to nevim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
27.9.16 15:28

Holky cely den sem ležela od dr pak jsem vstala umyla nadobi sla na wc
A mela na intice hnede zaspineni
Myslite ze to. Uze byt z toho rana
Jak do me daval ruku, kameru a ty kleste docel to bolelo… ted uz nic zatim teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
27.9.16 16:21

@sukynecka01 kameru? kleste? Bavime se porad o gynekologii? :mrgreen:
ja myslim ze urcite. Pokud vse bylo v poradku rano tak se tim nestresuj, pokud to neprejde a bude to treba silnejsi tak uz bych zajela pro jistotu na pohotovost.Ale takhe kdyz te rano prohlizel a bylo vse ok.. urcite to nic neni. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
27.9.16 16:25

@Ja.JJu. jp gynekologie haha
Kamera, kleste roztahoval a koukal haha
Prsty hruzaaa bolelo to jako svina
Zatim nic neni…kdyby bylo rano si zajedu na pohotovost :) ted zalehnu a usnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
27.9.16 16:28

@sukynecka01 jo myslis ten roztahovac… :-D ne kleste :-D si rikam coto mas za řezňu doktora :mrgreen: jasne, lehni hod nozky nahoru a bud v klidecku. Jen ti asi neco podrazdil. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.16 19:28

Moc prosím o názor

DObrý den všem, mám už dvě děti, ale i tak bych potřebovala poradit…před 7mi dny jsme měli nechráněný styk, ale bylo to hned první den po menstruaci…vím že ovulace mlže být klidně po menstruaci jak jsem se dočetla…jde o to že mi je už 3 tí den na zvracení, včera průjem často chodím na wc, natahuje mně, bazáoní teplota je 37,7, bolí mě záda, spodek...…Nikdy jsem tolik příznaku neměla a už vůbec ne 7 dní po s…Nevíte jaká je pravděpodobnost že jsem těhu? Ovu testy pořád jen s duchem a těh test je brzy :zed: MÁTE NĚKDO PROSÍM ZKUŠENOST ČI NÁZOR? DOCELA SE VÝSLEDKU BOJÍM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
27.9.16 20:28

@Mamina.1133
nejspíš nějaká chřipka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.16 21:31
@IvePr píše:
@Mamina.1133
nejspíš nějaká chřipka…

Uvidíme, tak mi přesně bylo když jsem čekala dceru, od té doby viroza byla ale ne taková, každopádně je čas, ale chtěla bych to vědět nejlépe hned.-D ale je to 7 mi den PO S, takže mi nic jiného než čekat nezbývá, děkuji za názor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
28.9.16 10:44

Ahoj holky, tak jsem prezila let zpet z CR. Mimco mi pekne kope, obcas az moc, nekdy se jen vlni. Od toho 4D ultrazvuku jsem nebyla u DR a ani se nechystám, nechci ho furt vystavovat UZ zářením.
A to jsem dnes dobrala penicilin, skolila me angina jak blazen. Ted uz snad vse dobry, tak beru probiotika a různý vitaminy.
Jak jsem byla na tom 4D, tak v tom tydnu co jsem byla, tak ma mit prumerne 760g a muj mel skoro kilo, tak nevim, jestli nebudu rodit obrika. Bricho mam jak na konci 8meho! Naštěstí mam jen to bricho. Během dvou tydnu vyrostlo do obřích rozměru. Jinak ted jsem na konci 28.tydne a přírůstek váhy za tehu, krasny 3kg. Tak uz to snad na nějakých 20kg navic nevytahnu.
No většinu oblecku co mam je velikost 62, budu muset pořídit mensi, ale kdyz člověk nevi, jak bude velkej, tak se nenakupuje snadno.
Jinak trpím šílené na reflux jicnu. Jsem se ze stoje zohybala pro neco na zem, a normalne mi zvratky jen tak natekly az do krku, nebo me v noci začne pálit zaha, nebo mam v puse knedlík. Moc pekny to je.
A ted mam otázku, kdyz je kočárek trojkombinace, tak da se vždy to vajíčko použit jako autosedačka? Nebo to jde jen u některých? Ja bych se tu zeptala, ale tady trojkombinace moc nefrci, je tu par obchodu, které maji pouze po jediném kusu a nebudou mi schopni vysvětlit, jestli ano a nebo ne. Tak jestli se nekdo orientujete. Nejradši bych samozřejmě aby to šlo, kvůli financím, ale kdyby nebylo, tak budu muset přikoupit zvlast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
28.9.16 11:11

@tlustyhrosik
Taky jsme pořídili trojkombinaci. Už teda používanou, ale ještě v záruce, kočárek jako novej.
Nikdy mě teda nenapadlo, že by to nebylo do auta…Teď jsi mě tím docela zaskočila, v tomhle se taky moc nevyznám. Ale asi bych spíš řekla, že jo. Asi tam spíš záleží na kvalitě toho vajíčka, ale to si myslím, že jakž takž by měly splňovat všechny, když je prodávají :)
Já třeba teď vybírám lehátko, ty cenově dostupný a co se mi líbí, vždycky hodím do googlu, najdu na to recenze a je jasný, že všechno nemůže vyhovovat všem, ale když jsem si třeba přečetla, že když položíš dítě do toho lehátka, tak se mu hračky mlátí o hlavu, tak mě to celkem zarazilo. Tak to chce spíš hledat a pátrat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí