Od // čekání na první návštěvu gynekologa

• Fotoalbum (67)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1257
6.10.16 09:08

@IvePr no, ja jsem to uz vykoumala, vsechny vajicka jdou pouzit jako autosedacka. Nektery maji tu zakladnu, ale I bez ni se pripouta pasama a jede se.
Tak to mas dobry, ze mate uz koupeny. Ja krome veci, vetsina velikost 62, nemam jeste nic takhle s tech vetsich polozek. Postylku, kocarek jeste nemam.
A ty lehatka, to jsou ty vibrujici? Kdyz ja se v tom vubec nevyznam. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
6.10.16 15:17

Ahojky tehulky :-) ja toho ted mela tolik ze se divim ze mam. jeste hlavu na svem. miste…
my jsme poridili kocarek babydesing husky 2016. Dvojku. Vajicko uz jsme meli od segry takze trojku jsme nechteli zbytecne :-).no a uz nam dosel a je boziii. Betelnej a kraaasnej. :dance: tak je u tchána schovanej :-).jinak dneska kontrola a zkracuje se mi cipek mam.ho 3cm a mala.na nej naleha hodne hlavickou takze doufam ze to bude ok.. kdyz se za 10dni jete zkrati tak jdu lezet az do porodu do spitalu. :-( tak tak u nas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
6.10.16 17:53

@Ja.JJu. Tak to doufám, ze se zkracovat nebude, do porodu be špitálu? Pres 2 mesice? To je jako dost.

No muj je zase otočený hlavičkou nahoru, tak doufám, ze se sám otočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
6.10.16 18:52

@tlustyhrosik no vsak prave. 2 mesice. Bych se zvencla. Ale.kdyz to bude nutne nenadelam nic hlavne aby Ellinka byla v. poradku.
To tvoje drobatko dela asi rado salta :-D neboj, jeste ma cas se otocit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
6.10.16 22:52

@Ja.JJu. On se strašne hejbe, kdyz nezim mírně na boku, neopiram se břichem o postel, tak se mele tak, ze me tema pohybama převáží a mam pocit, ze se hejbe cela postel. Naštěstí to nedela cely den. :mrgreen:

Jo tak to je jasny, aby bylo zdravý hlavne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
7.10.16 17:24

@tlustyhrosik chi chi :-) bud rada ze se tak teteli. Jaky jsi tyden? Uz se mi to plete. My ted 29. Moje beruska se hybe hlavne vnoci, dneska me kopla do pupiku tak az sem vyjekla. Ale jinak to neni uplne intenzivni :-) je celkem klidna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
8.10.16 13:50

@Ja.JJu.
Ahojky, tak nám už se to pomalu krátí. Dneska začínám 34.tt, ale podle posledního utz jsme o dva týdny větší. Malá už měla přes 2 kilíčka. Tak už mám radši i sbalenou tašku :D člověk nikdy neví. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
8.10.16 13:58

@IvePr ahojik. Ty brdkoooo. Ja ti tak zavidim :-) ze uz jen par tydnu. Vis ten pocit ze vis ze uz se snad nic neprihodi a do porodu to utece a zachvilku budete kompletni. Me to ted vubec neutika, jsem ve strachu ze porodim driv nebo ze se neco pokandi behem tech 10 tydnu co nas jeste cekaji. Kdybych byla aspon tak ja ty tak jsem klidnejsi. Ale takhle… no snad to bude dobre. A tasku uz bych si urco sbalila :-) ja budu pro sichr balit uz příští tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
8.10.16 14:00

@IvePr co je vlastně vse potřeba sbalit? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
8.10.16 14:11

@Ja.JJu.
To najdeš na stránkách tvojí porodnice. Já mám sbalenenej balík plínek, balík vlhčených ubrousků, bepanthen, pilník na nehtíky, kartáček na vlásky, ponožky, hygienu pro sebe, poporodní vložky, vložky do podprdy, kojící podprdu, župan, kalhotky… No prostě takový ty bězný věci pro sebe co by sis vzala do nemocnice a těch pár věcí pro mimčo. Když něco bude chybět, tak mi to někdo doveze :)
Pak mám druhou menší tašku a tam mám sbalený věci pro mimčo na odjezd domů. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
15.10.16 20:16

Ja jsem ted zacla 31 tyden dle MS. Jinak v CR mi rekli na 4D ze porod odhaduji driv a tady zase pozdeji. No necham se prekvapit.

Jinak od doby co jsem se vratila z CR, a privezla si virozu, tak se z toho nemuzu vyhrabat. Prvne atb na anginu, pak zde se mi rozjel zanet prudusek, takze dalsi atb, a kdyz uz se zdalo, ze konecne dobry, tak pred dvema dny jsem myslela, ze mam infarkt a ze to nedam. Najednou strasny tlak v zadech a hrudi, prisaham, ze jsem myslela, ze se jedna o muj konec, do toho zimnice, horecka a zvraceni. Takze do nemocnice, tam neprisli na to co mi je, protoze srdce v poradku, tak jsem dostala neco na bolest a pak jeste nejakou kapacku, no pak jsem sla domu a do rana zvracela, a az v poledne se to uklidnilo. Ja jsem pak prisla na to, ze to mam od zad, ja jsem totiz ten den sedela dost blbe zkroucena, dost dlouhou dobu a bricho taky jsem asi stlacovala, z toho to zvraceni.

Jo, zjistili mi z krve infekci a selest na plici (asi jeste z tech prudusek), takze mam 3ti atb v rade. Do toho se mi z te zimnice a horecky a zvraceni oslabil krk (dost trpim na krk a prudusky, vse co lita kolem me polozi), takze me ted jeste boli v krku, takze kloktam a modlim se at se to nezhorsi, ja uz dalsi lecbu atb nepreziju, a bohuzel me od detstvi na dychaci potize davali atb, anginy, 4× do roka taky atb, takze moje telo si nedokaze uz samo poradit.

Jinak nastesti mimco se ma asi dobre, pohyby stale stejny, furt kope o sto sest a vypada, ze moje stavy na nej nejmaji vliv. Takze alespon jedna pozitivni zprava, prijde mi spokojeny, jak se furt mota.

Takze tolik z meho neuteseneho stavu.

@Ja.JJu. a co ty a ta nemocnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
16.10.16 10:01

@tlustyhrosik ahojky..jezisi mamino co se to s tebou deje. To je celkem mazec ze se to na tebe sesypalo zrovna tedka. No hlavne se dej co nejdriv doporadku. A jasne, hlavne ze se to nedotyka prcka, ale i tak musis byt ok i ty co nejdriv. Tak drzim palecky. Ja jdu na kontrolu az ve stredu, ale volala mi vysledky steru a mam nejakou bakterii takze taky ve stredu nasazuju antibiotika. A snad cipek nebude jete mensi nez minule no. Porad verim ze to odlezim doma. Ja jsem podle posledni ms 30+3 ale podle ultrazvuku jsem 29+5. Ale porad to skace podle toho ultrazvuku. Jednou jsme o tyden vetsi jednou zas akorat. Orientuju se podle terminu porodu a ten je podle screeningu 27.12. Podle ms 21.12. Uvidime kdy to prijde. Ale nehorazne se těšíme. :-) no a merili vam panev? Me minulou poradnu a podle namerenych hodnot jsem nadprumer, takze by to melo jit jako po masle :-) coz me dost uklidnilo. Tesim.se na to o to vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
16.10.16 11:06

Ahoj holk. zacinam v utery 33tt ale posledni dny skoro nemuzu dychat hruzaaa jako by mi neco sedelo na hrudi oteviram onba vecer atd hruzaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
16.10.16 11:12

@sukynecka01 ahojky. Ja mam to same. Cetla jsem ze pry deloha muze tlacit na plice a ze se muze tezko dychat. Ja v noci kolikrat popadam dech. Asi bezny problemek :-) vsak uz se nam to krátí to uz vydrzime :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
16.10.16 11:48

@sukynecka01 jojo, ted je to horsi, snažím se nepolehavat na zadech, spím na boku. Jinak bohužel i chůze me nekdy skolí. :D

@Ja.JJu. No tak zatim se drzis, to je dobre a ta panev to je zajimavy, to jsem nevedela, ze se meri :mrgreen: tak to mas dobrou zpravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí