Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tady přes den není zase tak hrozně. Po ránu sice bylo 13 stupňů, ale co bychom chtěli ve 4 ráno, že jo. ![]()
Já mám běžně triko a lehounkou mikču. Ale už se nám den ode dne počasí kazí.
![]()
No já plně homeopatii důvěřuju, takže u mě není problém ![]()
To já mám ještě zhruba 17 dní do MS, to je dlouhá doba. ![]()
Já při těhu měla taky šílené a živé sny. Bylo to trochu na palici. Normálně se mi zdají capiny, ale to, co se mi zdálo v těhu, to hraničilo s normálností. Jen jedou se mi ale zdálo o těhotenství nebo spíše těhotenském testu. Myslím, že to bylo způsobeno spíše ale testománií. Spusta snů souvisí s tím, co se děje a co zrovna prožíváme. ![]()
no já nechápu proč se mi zdálo tohle ale,assi protože se chci vdávat a až otěhotnim doufám,že se ještě narychlo vezmeme.jinak včera se mi zdálo a doktorech a rehabilitacích a masážích,přitom už sem ted měsíc nikde se zády nebyla.a pak o lidech z práce prostě žádný kraviny.kdybych aspon věděla na čem jsem ale neboplí mě břicho nic tak asi začíná PMS ![]()
hele zrovna sem si tady vcera psala s jednou o tech snech, psala jak se ji zdalo, ze ma mimi ve tvaru chodidla
ja teda fakt zatim nic, ani jeden takovej sen (ze rodim, nebo cekam).. asi to bude tim, ze porad jeste nic necekam..
uz chci taky takovy pekny blaznivy sny..
jaks psala o te kartarce, tak ja tomu trochu verim a hlavne me to bavi poslouchat.. Ja si zkousela zase u kamaradky kyvadlo a to me reklo ze otehotnim za 4 mesice.. ted to byly 2, takze bych ted jeste nemela a pak uz ano.. no sem na to zvedava, jak to dopadne.. s takovou moznosti bych byla uplne spokojena ![]()
Nechci potvrzovat nebo vyvracet, jestli přijde MS, ale já to měla s PMS přesně naopak při těhu.
Normál mám PMS tak dva dny před tím, než dostanu MS.
Najednou jsem měla PMS už asi týden před MS a dva dny před očekávanou MS to přestalo a nebylo mi nic. Jen chvilkama mě trochu bolelo břicho a zůstala mi trochu večerní nevolnost. Takže jsem to měla obráceně. PMS jsem měla, když být neměl a až měl nastat, tak zmizel.
A bylo to tam. ![]()
Marcii, to nevadi, ze te neboli bricho, to nemusi nic znamenat.. Me zase bolelo bricho porad a stejne z toho nic nebylo.. Bud rada ze neboli.. ![]()
Já taky věřím na kyvadla, kartářky apod., ale musí ten člověk být opravdu ten vyvolený, který to „umí“ a má k tomu ty správné vlohy. ![]()
Já byla u kartářky a ta se teda sekla jak sviňa.
řekla mi 2 roky dopředu. prve do měsíce, do půl roku atd, co se stane… a byla úplně mimo. A to jsem tomu nechávala volný průběh. ![]()
Ale ta kamarádčina kartářka je dobrá. ![]()
Jen s tou kartářkou… Nevím, jak omezit to lpění, v čem to vězí…
Bych přestala, kdybych věděla, co tím je myšleno.
![]()
Přestat měřit? přestat ovu testy? Přestat sex?
třeba otěhotním na WC. ![]()
Holky já se koukám na kočárky abych měla trošku představu co to stojí a je to teda síla ![]()
Tak to já ještě vůbec neřeším. Možná budeme mít kočárek po synovci, takže ani po ničem nekoukám. A když nebudeme mít po něm, tak se prostě holt něco koupí… ![]()
no já chtěl jen tak vidět pro představu jaký se vůbec v této době kočárky dělaj vůbec nemám přehled.včera jsem koukala jak je to s porodnym a zjistla že dostanu uplný víte co
mohli by to ještě změnit tohle mi nepřijde rozumný.
No s tím porodným je to na hovno. taky jsem počítala, že když už, tak za to koupíme kočár. .. Ale holt tím, že teď máme docela dorbé výplaty (ale pak tolik nebude), tak prostě se můžeme jít klouzat. Já nevím, jak ti lidi, co to schvalují žijí… No jo, žijou si líp, platí jim ošatný, dopravu mají zdarma, na byty příspěvky. Takže jejich výplatu mají jen za žrádlo a pak už na cokoli chtějí. My stavíme, takže 8 tisíc jde do hypotéky, dalších 7 tisíc jsou platby na vodu, elektriku, plyn, pojistky a spoření (něco jsem měla už dříve a těším se, až to doplatím a něco jsem musela mít kvůli hypotéce). 5 tisíc projíme, 3 tisíce projedeme a za zbytek se snažíme dodělávat dům. No takže bych těm píííp ve sněmovně nejraději nakopala prdel! člověk dělá jak debil, myslí, že vydělává slušně, třetinu mu seberou, nakonec onemocní, dojdou na něj exekutoři a může jít pod most. Když je třeba rom, tak nikdy nedělal a dělat nebude. Co může nakrade, byt mu přidělí, ten neplatí, dostává dávky a šuká děti. Když náhodou mu někdo odporuje, tak řekne, že je rasista a nebo, že s rodinou (asi 50ti lidí) mu přijde rozbít hubu. Hezká spravedlnost.
tak otehotneni na wc je fakt doobrej napad ![]()
taky moc nevim co mysli tim - se k tomu tolik neupinej.. Dyt normalne pracujeme, chodime ven, jen se proste rano zmerime, koukneme na grafy a tady to probereme.. Myslim, ze sme zatim uplne normalni ![]()
jeste ani nebrecim, kdyz vidim cizi miminko ![]()
No my se jako do 17tisíc nebo kolik to tam je nevejdem.nechápu proč tohle neudělaj až od druhýho dítěte tohle je nesmysl porodný by měla dostat každá prvodrodička si myslím.hodně lidí to dělá tak že neuvedou otce hned ale až pak aby dostali porodný a vyšší mateřskou.na jednu stranu je chápu ono jako těch 13tisíc se hodí
bylo by aspon na ten kočárek.
a jaá která budu na neschopence budu mít pěkný kulový jako a ani porodný nedostanu?je to na palici tohleto ![]()
Ahojky berunky ![]()
mamasku tak to je dobrá zpráva, že je tam „micro“ dušík
tak zkus další testík v sobotu, to už by mělo být vidět líp ![]()
Marcí přesně, takovýhle stavy určo nevyvrací těhu, možná spíš naopak - říká se, že těhu příznaky jsou podobné PMS ![]()
Jé, tak o ruku tě žádali to musel být pěkný sen
…
no s tím (ne)porodným je to síla
… jako nechápu, jak si to mohli dovolit zrušit - stěžujou si na nízkou porodnost a pak dělaj tyhle protipopoulační věci
… nebo, jak snížili tu mateřskou a od příštího roku chtěj srovnat všechny ty varianty 2, 3, 4 letou jako že ve výsledku se dostane všude stejně a žádná nebude výhodnější a budu si moc každý volit jakou chce… má to nějaký +, ale i dost - ![]()