Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petruszka píše:
Nevím proč ale tvůj příběh mi připomíná film Bez dcerky neodejdu.. v jaké zemi žijete?
@anonymoussss píše:
Anonymní: tak k tvému dotazu, je jasné, že za to můžeš ty. Udělat si dítě s někým koho pořádně neznáš…nesnáším ženské, co chtějí dítě jen proto, aby ho prostě měly a nepřemýšlejí nad následky a nad tím, jak se to mimino bude mít. Pokud mě máš rád, dokaž mi to a udělej mi dítěKolik ti bylo, 15? U mě pochopení teda rozhodně nenajdeš, chudák tvoje dítě. A to s tím ovocem, wtf? Už asi nevíš jak by sis to obhájila
to je i můj názor, taky nechápu ženské co chtějí mermo mocí děcko a je jim jedno s kým… základem je mít kvalitního a dobře poznaného partnera… dítě až potom co je partner prověřený mnoha životními situacemi (dobrými i zlými)
@Anonymní píše:
Tarinka: děkuju moc za pochpení a za názor
jitka: tím jsem pouze objasňovala situaci. brečím, prože je mi to líto.
poustevnice: na skype mám svoje kontakty a údaje, ale děkuji, když bude nejhůř určitě se ozvu..
kobliha: ty jsi to nejspis vubec nepobrala, dítě nechat tátovi?no to je opravdu vtipný. a ano "bohužel jsem se zachovala jako puberťačka. a jako hodně velký faktor považuji prostredi ve kterem bude me dite vyrustat a tady je to opravdu idealni
jo a tohle jsem si z prstu fakt nevycucala. urcite si budu jen tak vymyslet a psat tak dlouhy texty na ipadu. penize mam, protoze jsem hodne pracovala a neutracela za kraviny.
Díky všem
Tak mě napadá ještě další řešení. Pokud máš peníze a nechceš se odstěhovat domů, tak si zařiď existenci tam, kde jsi. Určitě se i tam lidé rozcházejí a nějak to snad řeší, ne? Protože si tě otec dítěte zatím nevzal, tak to asi taky nemyslí tak, že se od něj nemůžeš hnout, ne? Malá nepřijde o zdravou výživu, bude ve styku s tátou a jeho rodinou a ty se postavíš na vlastní nohy. Pokud těm lidem tam nevadí, že žijete spolu bez sňatku, tak jim asi nebude vadit ani to, když budeš žít sama. V některých kulturách je to problém, ale pokud to není muslim, tak by to mělo být jedno.
Můžu se zeptat co je to za argumment,,čerstvé ovoce´´? To jako to mám chápat, že tady jíme z popelnice? Zde jsou také farmářské trhy…
Toto není argument
Přečetla jsem celou diskuzi. Zakl. podle mě není momentálně moc pomoci, protože zatím to nevidí reálně. Poustevnice jí tady podává ruku s pomocí a zakl. napíše až bude nejhůř. Snaží se tady (zakl.) získat nějaké názory, ale jakmile někdo napíše co tedy, zakl. má na to vždy nějakou odpověd, proč ne..
Ráda bch napsala co ještě nebylo psáno, ale už bylo psáno vše. Ale podle mě, to má ted zakl. v sobě asi moc živé a ještě neuvažuje tak, jak je to potřeba pro razantní řez.. At už odchod nebo vážná promluva…
Přeju vyřešení celé situace ku prospěchu malé dcerky..
Anonymous: chudak moje dítě? tosi vyprošuji! dávám jí celý svůj život, miluju jí, je to nejlepší dítě na světě.
existuje spousta paru ktere spolu zustali jen kuli diteti a znali se velmi kratce.. prosím už se tu nevyjadřuj!
kobliha: no to bybylo moc fajn, ale uz bych byla na porad sama, ostrov je velmi maly a vsichni se tu znaji… a me by tu meli za nejvetsi odpad odejit od nekoho jako je on..
brooucinda: ne to rozhodne ne, ale je to velky rozdil pomeranc v cr a pomeranc utrhnuty ze stromu tady. btw. to neni zadny argument, jim totizjenom ovoce a zeleninu, dcera samozrejme vsechno co by mela jako miminko.
řeč už skoro umím a je to právětak, že jeden den fajn, dva dny se nebavime..
@Anonymní píše:
Anonymous: chudak moje dítě? tosi vyprošuji! dávám jí celý svůj život, miluju jí, je to nejlepší dítě na světě.
existuje spousta paru ktere spolu zustali jen kuli diteti a znali se velmi kratce.. prosím už se tu nevyjadřuj!
kobliha: no to bybylo moc fajn, ale uz bych byla na porad sama, ostrov je velmi maly a vsichni se tu znaji… a me by tu meli za nejvetsi odpad odejit od nekoho jako je on..brooucinda: ne to rozhodne ne, ale je to velky rozdil pomeranc v cr a pomeranc utrhnuty ze stromu tady. btw. to neni zadny argument, jim totizjenom ovoce a zeleninu, dcera samozrejme vsechno co by mela jako miminko.
řeč už skoro umím a je to právětak, že jeden den fajn, dva dny se nebavime..
v tom případě ROZHODNĚ ZŮSTAŇ ![]()
@Anonymní píše:
brooucinda: ne to rozhodne ne, ale je to velky rozdil pomeranc v cr a pomeranc utrhnuty ze stromu tady. btw. to neni zadny argument, jim totizjenom ovoce a zeleninu, dcera samozrejme vsechno co by mela jako miminko.
Nezlob se na mě, ale tohle je ještě no zajímavější
Když zůstaneme tedy u pomerančů, fajn. Dostala jsi mě. V pomerančích asi Česká Republika nemůže konkurovat. Ale co ti brání jíst nám blížší například jablka, hrušky a podobné pochutiny přímo utrhńuté ze stromu?
Tobě se prostě nechce, tak to nesváděj na stravu..Kdybys se svou situací udělat něco chtěla, tak to prostě uděláš… Strava kvalitní je v moderním světě dostupná všude…
Toto je zajímavé téma. Já bych zakladatelku neodsuzovala a ani se jí nevysmívala, protože je ještě hodně mladá a já sama jsem nezapomněla na své mládí a na svou blbost, takže to beru s rezervou. Ale zakladatelko - ten ostrov asi není sám o sobě stát, ne? Takže náleží k nějaké pevnině, kde by se třeba dalo žít? Co myslíš. A na té pevnině bys třeba mohla žít a měla i výhody potravin ze stejného zeměpisného pásma.
No..já jsem teda šla do mimina po půl roce..no..ani ne
Ale je fakt, že přítel není cizinec, má normální práci, od začátku jsem věděla : kdo je, kde a jak bydlí, znala jeho rodiče a že vzhledem k tomu, že jsem viděla, co si sám za vlastní peníze a z velké části i vlastní ma rukama vytvořil za podmínky k životu, jsem usoudila, že se nemám čeho bát..Miminko strašně chtěl, protože měl zázemí a vše, co rodina potřebuje..Tím chci říct…Ano, chápu, hormony jsou pěkný svině, o tom žádná. Ale vždy by člověk měl aspon na chvíli pouvažovat a něco si zjistit.To miminko by klidně půl roku počkalo, nic by se nestalo. A má rada? Val domů!!!Tohle se nezlepší.. ![]()
Holky, kdybyste znali muj zivotni styl, tak dostupnost potravin berete jinak a nevysmivate se mi
jedine co je vcr lepsi nez tu jsou jablka..
a jestli se to zlepší… nevim :-/ ted za mnou prijede rodina z cr, celou situaci uvidi a reknou mi i jejich nazor…
Hele, tak třeba ti jednou poděkuje, že se sice musela dívat na to, jak doma vládne napětí, hnusí se ti otec, jsi nešťastná, ale jedla zdravé ovoce, uvidíš… ![]()
@dani24687 píše:
Hele, tak třeba ti jednou poděkuje, že se sice musela dívat na to, jak doma vládne napětí, hnusí se ti otec, jsi nešťastná, ale jedla zdravé ovoce, uvidíš…
ty prášky na depresi si ještě zapomněla, ale jinak to vidím podobně ![]()
@Anonymní píše:
Holky, kdybyste znali muj zivotni styl, tak dostupnost potravin berete jinak a nevysmivate se mijedine co je vcr lepsi nez tu jsou jablka..
a jestli se to zlepší… nevim :-/ ted za mnou prijede rodina z cr, celou situaci uvidi a reknou mi i jejich nazor…
já jsem jenom zvědavá k čemu ti bude tvůj modes robes životní styl, když budeš psychicky zničená a dcera totéž..
Ale hlavně že máte kvalitní pomeranče rovnou ze stromu
Nevysmívám se, jsem udivená
![]()
Anonymní: tak k tvému dotazu, je jasné, že za to můžeš ty. Udělat si dítě s někým koho pořádně neznáš…nesnáším ženské, co chtějí dítě jen proto, aby ho prostě měly a nepřemýšlejí nad následky a nad tím, jak se to mimino bude mít. Pokud mě máš rád, dokaž mi to a udělej mi dítě
Kolik ti bylo, 15? U mě pochopení teda rozhodně nenajdeš, chudák tvoje dítě. A to s tím ovocem, wtf? Už asi nevíš jak by sis to obhájila