Odejít či zůstat? ;-(

Anonymní
8.9.13 12:24

odejít či zůstat? ;,-(

Ahoj předem se omlouvám za anonimitu.
Mám 13 měsíční holčičku, a s přítelem-cizinec jsme měli 2.výročí. Znali jsme se pouhé dva měsíce a on mi pobláznil hlavu. Myslela jsem si, že je to nejužasnější člověk a světě. Choval se ke mě jako k princezně. Jednou jsem mu řekla, že jestli mě opravdu miluje ať mi udělá miminko. Nečekali jsme že to půjde hned na poprvé a byli jsme moc štastní. On ale pochází z naprosto jiné kultury a naboženství. Oznámil to svým rodičům, kteří mě v životě neviděli a ti se strašně zlobili. Přítel ve svých 30ti bydlel ve velkém bytě u rodičů, podotýkám jiná kultura! a tvrdil mi že má byt. Když jsem asi tři měsíce před porodem naléhala, aby mi byt ukázal, dozvěděla jsem se, že nájemníci byla jeho ex. Hnus, lež, podvod. Byla jsem z toho uplně zničená a od té doby se to s námi veze. Ještě mi zatajil co doopravdy dělá za práci, že se prý styděl.
Nastal den D a ne svět přišlo to nejužasnější :). Byl to velmi komplikovaný porod a přítel mi byl velkou oporou, jenže já už ho bohužel neviděla tak jako dřív. Další pozn. odpoustet se musí, ale já trpím depresemi, jsem velmi citlivý člověk s poruchou osobnosti, takže kdo ví, musí vědět jaké to bylo.
S malou jsem letadlem přepravila asi 10 kufrů věcí a letěli jsme začít nový život. Všechno bylo strašné, já denně brečela, nerozuměla jsem nikomu, neměla jsem vůbec žádné kamarádky, hroutila jsem se. Takhle to trvalo pul roku, kdy jemu došla trpělivost a úplně se změnil, je na měhnusnej, mluví sprostě, já pořád brečí-ted už je to lepší, beru nové prášky a když jsem bez něj, je mi skvěle. Místo kde bydlím je opravdu nádherné, takže si to s malou užíváme, jenzě pak příjde on, mě se zrychlí krevní oběh jen při pohledu na něj a je zkaženej zbytek dne. Začínám ho nesnášet.
Nechci, aby mě malá viděla brečet :( a taky jí nechci připravit o tátu, btw. jako táta rozhodně nezklamal. Ale je mi vedle ně zle. Nechci slyšet, že mám začít sama u sebe, už se stalo, on se mi sám přiznal, že ví že je hnusnej, ale že za to můžu já. Kdo za to tedy může? Co mám dělat? Poraďte mi…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3168
8.9.13 12:31

Takže ty ses po porodu přestěhovala do zahraničí k jeho rodičům?
Všechno záleží na tobě a je to velké rozhodnutí, ale když to čtu jako nezúčastněná osoba, tak bych ti poradila, ať valíš zpátky domů do čech… máš normálně přístup k penězům a dokladům, předpokládám. Doufám, že není muslim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
8.9.13 12:33

Uf, není jedno, kdo za to může? Co z toho? Nejspíš oba můžete za to, jaký máte vztah, nemyslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
8.9.13 12:35

Tak pokud nechceš, aby Tě malá viděla brečet, tak odejdi, pokud se máš ještě ráda a jí miluješ, nemáš co řešit, takoví chlapi si nezaslouží mít rodinu :-/. Má Tě tam, kam chtěl, lepší už to nebude :idea:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
8.9.13 12:40

Na mě je to trochu moc zmateně napsaný…vůbec se v tom neorientuju…
Máš dítě…chtěla jsi ho…přítel je cizinec s jinou mentalitou(předpokládám, že muslim)…věděla jsi do čeho jdeš a jestli ne…tak jsi husa a máš co si zasloužíš, promiň…
Tak začni hezky poslouchat manžela…buď mu oporou…věrně čekej doma a nepruď…a nebo se seber, profackuj se a upaluj domů…budeš samoživitelka jako jiný holky tady a zvládneš to, protože musíš…
A nelituj se…to ti fakt nepomůže…seber se a jednej…tak nebo tak…ale jednej…

• Citovat
  • Upravit
4823
8.9.13 12:40

Nevím proč ale tvůj příběh mi připomíná film Bez dcerky neodejdu.. v jaké zemi žijete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
8.9.13 12:42
@Jitka1976 píše:
Máš dítě…chtěla jsi ho…přítel je cizinec s jinou mentalitou(předpokládám, že muslim)…věděla jsi do čeho jdeš a jestli ne…tak jsi husa a máš co si zasloužíš, promiň…
Tak začni hezky poslouchat manžela…buď mu oporou…věrně čekej doma a nepruď…a nebo se seber, profackuj se a upaluj domů…budeš samoživitelka jako jiný holky tady a zvládneš to, protože musíš…
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
8.9.13 12:50

Rozepiš se víc, moc se v tom nevyznám
Zatím to zní zoufale :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
8.9.13 12:51
@Jitka1976 píše:
:pankac: Skvělě napsané
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
8.9.13 12:58

To je těžký radit, já to asi nepochopila a čím on je tak hnusnej (jak píšeš)? A proč jste odjeli do cizí země, když jste žili tady (jestli dobře chápu)? Jinak to že měl nějaký nedořešenej vztah s ex a že zapřel svoje povolání… byli jste spolu teprve dva měsíce, to je ten vztah takovej všelijakej, to toho člověka ještě neznáš, spoustu lidí jde ze vztahu do vztahu, se není co divit, že má ještě nějaký nedořešený věci s ex :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
8.9.13 13:01

Tak pravdu slyšet nechceš - co tedy chceš slyšet? Po dvouměsíčním vztahu si chtěla dítě s neznámým člověkem jiné kultury - stalo se. Skutečně si za své problémy můžeš sama.Rada?Rychle dospět, vrátit se domů a víc přemýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.13 13:06

Jitka: kdo se tady lituje? laskavě se uklidni a vyjadřuj se lépe! Navíc jsi mi jen napsala, co vím sama!
jen potřebuji názory, jsem zmatená.

Pobláznily se ve mě hormony, chtěla jsem moc miminko a myslela jsem, že on je ten pravý :-/ achjo měla jsem počkat, co se z něj vyklube.
Peníze našetřené naštestí mám a nejsme díky bohu manželé. Vrátila bych se, ale vím, že malá by měla lepší život tady.
Kdo za to může bych potřebovala vědět, abych se buď přestala obviňovat a utápět v depresích a nebo se uklidnila tím, že vina není jen na mojí straně.
Díky za názory.

• Citovat
  • Upravit
17310
8.9.13 13:07

Ono toho bylo na toto téma napsáno málo viď? Chceš slyšet pravdu? Jsi hloupá! Co tě to napadlo? Teď už je pozdě litovat, nemiluješ ho, nikoho tam neznáš, neumíš jejich jazyk…tak co tě tam drží? Zbal se vypadni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.13 13:08

Přemýšlet bych měla, ale nemůžu si zachovat chladnou hlavu, jsem pořád vyklepaná. no já vím, jenže jsem byla mladá a hloupá.

• Citovat
  • Upravit
17310
8.9.13 13:08

Ale co se stalo tak zásadního??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat