Odejít či zůstat? ;-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.9.13 13:36

Aleno, jasně strašně se tím bavím!!! co je na tom zábavného? kdybych si chtela vymýšlet tak sem napíšu že žiju na Mauritsiu…

• Citovat
  • Upravit
8877
10.9.13 13:45
@Anonymní píše:
Clairisek: presne tak to mam a mela jsem v tehotenstvi, tak si predstav co se mnou udelalo, kdyz jsem zjistila, ze mi skryva tu jeho bejvelku v nasem budoucim byte :-/ dlouho jsem se z toho nemohla probrat. jeste jak na sebe ty lzi nabaloval, hnus. od ty doby jsem uplne jina, podrazdena, ubrecena. a taky mi porad opakoval, co porad dela spatne a mebylo navic zle z toho, ze si nemuze priznat svoji chybu..

u nás taky vyplavalo na povrch „něco“ a to jsme měli už i po svatbě, hold myslel, že se to vyřeší dřív, než bude muset přiznat barvu, nebyla to teda exka schovaná v bytě, ale stejně mě to trošku mrzelo, ale neřešila jsem a už je to v pohodě :) a teď - zdá se ti, že ti v něčem lže dál? nevím kolik toho bylo krom té baby, ale co to zkusít nějak přejít? Není to lehké, vím, sama taky těžko odpouštím, nejsem jak se říká „splachovací“, ale dá se to potlačit, jinak bych takhle třeba nevycházela s tchýní po tom, co se tu dělo minulý rok :-/ občas když jdu s malou sama na procházku se psem po trase kam jsem se chodívala uklidňovat, tak mě přepadne vztek, ale vydejchám to a jsem zase v pohodě :) Zkus si s ním nějak promluvit a třeba navrhnout nějakou tu poradnu, pokud to tam tedy máte samozřejmě, lítat někam na pevninu by asi nebylo zrovna zábavný, i když kdyby to zachránilo vztah, kterýho se evidentně nechceš vzdát, jinak bys nepotřebovala radu, sbalila se a šla pryč, ať už by to byl návrat do ČR nebo někam jinam ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
10.9.13 13:46
@Anonymní píše:
Jitka: kdo se tady lituje? laskavě se uklidni a vyjadřuj se lépe! Navíc jsi mi jen napsala, co vím sama!
jen potřebuji názory, jsem zmatená.Pobláznily se ve mě hormony, chtěla jsem moc miminko a myslela jsem, že on je ten pravý :-/ achjo měla jsem počkat, co se z něj vyklube.
Peníze našetřené naštestí mám a nejsme díky bohu manželé. Vrátila bych se, ale vím, že malá by měla lepší život tady.
Kdo za to může bych potřebovala vědět, abych se buď přestala obviňovat a utápět v depresích a nebo se uklidnila tím, že vina není jen na mojí straně.
Díky za názory.

Né holka, ty se líp vyjadřuj..Naprosto nechápu, co chceš slyšet? Ty s ním být nechceš, ale víš, že pro malou by to bylo lepší.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
10.9.13 13:54

Opravdu nerozumím zakladatelce..
Proč jsi proboha tak výbušná a urážlivá.?Jako absolutně nechápu, cos jako čekala, že se tu dozvíš..
Jsi holka, která měla růžové brýle a podle mě i trochu vychcaná, protože kdyby to bylo tak hrozné, jak to tady popisuješ, tak se sbalíš a mažeš zpátky do čech.. :nevim:

Nečetla jsem celou diskusi, ale těch pár příspěvků mi stačilo.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.9.13 14:00

Clairisek: presne!! koukam, ze jsem tu našla aspon jednu soul mate. snazila jsem se taky o takovehle uklidnovaci kury, ale bohuzel name to nezabiralo. nevim, zda tu neco takoveho je. ale mozna by to bylo reseni. on podle me potrebuje slyset od nekoho jineh ze je chyba ina jeho strane, aby se zacal chovat lepe,… mozna?

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
10.9.13 14:01

@Silwinka87 Já jsem přečetla diskuzi celou a stačilo by mi těch příspěvků pár. Názor stejný :mrgreen:

Ženyyy, tohle nemá cenu. Nikde nerostou pomeranče tak dobré jako na Mauriciu..

• Citovat
  • Upravit
8877
10.9.13 14:57

Mozne je vse, nebo spolu zkuste sami vic mluvit, samozrejme v klidu, bez vyhranenych emoci. Sice jak holky rikaji mela jsi ruzovy brejle, vzali jste to hopem, ale to podle me neznamena, ze vztah nemuze i po krizi klapat, ale zaklad je ta komunikace, at uz sami doma nebo nekde v poradne ;) Kazda asi zna, ze pokud je ona podrazdena a treba usteka na chlapa, tak on za chvili taky nebude jak milius :) kazdy vztah projde nejakou tou krizi, ale vse se musi resit a to co nejdriv, kor kdyz jsou deti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.13 15:55

Clari, diky moc za pozvednuti nalady.. budu s nim o tom mluvit. kuli damam, ktere se tu snazi utocit tuto diskuzi smazu, je mi z toho spatne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.9.13 15:59

Ani nevim, jak se to dělá, tak sem už nepište a děkuji za názory

• Citovat
  • Upravit
8877
10.9.13 16:05

Nemas za co, kdyby nekdy neco napis klidne do osobky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
10.9.13 16:17

Miluji diskuze, které do kterých pak zakladatelky zakazují přispívat, případně je hned mažou, když názory v nich nejsou podle jejich představ. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
10.9.13 17:15
@Anonymní píše:
Clari, diky moc za pozvednuti nalady.. budu s nim o tom mluvit. kuli damam, ktere se tu snazi utocit tuto diskuzi smazu, je mi z toho spatne

V životě je to tak, že vždycky bude někdo, kdo s tebou nebude souhlasit a poskytne ti názor z druhé strany. Znakem dospělosti je, že tu druhou stranu vyslechneš a buď si z toho něco vezmeš a nebo ne. To, že budeš poslouchat jen to, co se ti bude líbit, to je právě znakem tvé nedospělosti. A na to už nemáš nárok, protože jsi matka a ty už nemůžeš být dítě. Dospěj a nevztekej se. V životě tě čeká ještě mnoho zádrhelů a budeš je muset nějak řešit. Nemyslím to s tebou špatně a zkus o tom přemýšlet. Přeju ti hezký život. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
106
10.9.13 17:17

Na jednu stranu, když někdo založí diskusi musí počítat s tím, že se tam objeví i názory, které se mu nebudou líbit, na druhou stranu ale nechápu, proč se do zakladatelky hned tak obouváte, když nechce všeho nechat a partnera opustit. Radily byste jí totéž kdyby neměla za partnera cizince „z nějakého ostrova“ ale Čecha? Podle mě je teda velký rozdíl, jestli mají nebo nemají dítě a na jednu stranu mi přijde obdivuhodné, že se snaží o ten vztah bojovat, právě proto, že se znali tak krátce a mají to teď o to těžší. Opravdu mi přijde, že půl roku na to zvyknout si v úplně odlišné zemi není moc, učíš se jazyk, máš kamarádku, pravděpodobně taky cizinku. Já bych to ještě nevzdávala…A tvůj partner by si měl uvědomit, že to není zrovna málo odstěhovat se za ním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1514
10.9.13 17:35
@Kobliha51 píše:
V životě je to tak, že vždycky bude někdo, kdo s tebou nebude souhlasit a poskytne ti názor z druhé strany. Znakem dospělosti je, že tu druhou stranu vyslechneš a buď si z toho něco vezmeš a nebo ne. To, že budeš poslouchat jen to, co se ti bude líbit, to je právě znakem tvé nedospělosti. A na to už nemáš nárok, protože jsi matka a ty už nemůžeš být dítě. Dospěj a nevztekej se. V životě tě čeká ještě mnoho zádrhelů a budeš je muset nějak řešit. Nemyslím to s tebou špatně a zkus o tom přemýšlet. Přeju ti hezký život. :mavam:

Nenapsala bych to lépe :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria