Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Z čeho usuzujete, že dítě není tatínka??? Cítím ze zakladatelky obrovskou bezmoc a depresi. Bohužel je anonymní, takže nevím odkud je.. Každý z nás řeší problémy a trápení. Posílám hodně energie a sil, určitě to zvládnete vyřešit ![]()
@kve-tinka píše:![]()
ještě že ti co jsou spolu Xlet a pak dítě jsou za vodou…
Nemyslíš, že je větší pravděpodobnost, že to krachne, když se ti dva prakticky neznají, nic o sobě nevědí, nejsou sžití, neužijí si ani chvíli partnerský vztah, rovnou lítají kolem dítěte? Já myslím, že je mnohem větší šance, že to vyjde, když partnera znám, vím, jaký je a co od něj čekat.
@Krasavicaa píše:
To já právě jsem sluníčková dnes.Psala jsem ať to nebere zle
![]()
![]()
![]()
![]()
Ajo
![]()
No já si taky nemyslím, že to bude tak černobílé jak zakladatelka popisuje. Něco tomu všemu muselo předcházet. Takovou reakci předchází nějaká akce ![]()
@radkka píše:
Nemyslíš, že je větší pravděpodobnost, že to krachne, když se ti dva prakticky neznají, nic o sobě nevědí, nejsou sžití, neužijí si ani chvíli partnerský vztah, rovnou lítají kolem dítěte? Já myslím, že je mnohem větší šance, že to vyjde, když partnera znám, vím, jaký je a co od něj čekat.
Přesně tímto směrem se u toho dotazu ubíralo i moje myšlení
![]()
No já teda nevím, ale nebylo by divnější, aby byli spolu pět let a čtyřletá dcera nebyla jeho ![]()
@Krasavicaa píše:
Přesně tímto směrem se u toho dotazu ubíralo i moje myšlení![]()
ježišmarjá holka nejsi ty nemocná? ![]()
Jinak taky tě ráda vidím ![]()
@Moise píše:
No já teda nevím, ale nebylo by divnější, aby byli spolu pět let a čtyřletá dcera nebyla jeho
Nad tím jsem taky přemýšlela
Ale víš jak
V životě je spousta všelijakých situací ![]()
@Moise píše:
No já teda nevím, ale nebylo by divnější, aby byli spolu pět let a čtyřletá dcera nebyla jeho
@berry4 píše:
ježišmarjá holka nejsi ty nemocná?
Jinak taky tě ráda vidím
Jsem
O víkendu na ferratech jsem si natáhla svaly na noze
Ale už je mi dnes líp
Díky za optání ![]()
@Krasavicaa Jsem tu na miminu docela nova, ale ty se me moooc libis…
![]()
@kve-tinka píše:![]()
ještě že ti co jsou spolu Xlet a pak dítě jsou za vodou…
Potrefená…? ![]()
@Terka1603 píše:
@Krasavicaa Jsem tu na miminu docela nova, ale ty se me moooc libis…![]()
![]()
Čím jsem si to zasloužila
Už vím, to bude tím krásným obličejem a plastikou nosu
![]()
@Krasavicaa píše:
Nad tím jsem taky přemýšlelaAle víš jak
V životě je spousta všelijakých situací
A proč by dítě nemělo být jeho? Zakladatelka přece nic nepíše o tom, kdo je nebo není otcem. Ale ptá se na úplně jiné věci.. A ikdyby holčička nebyla jeho, tak nám do toho nic není a není to předmětem diskuze ![]()