Odešel mi partner, jsem na dně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13331
28.7.15 13:26

Z čeho usuzujete, že dítě není tatínka??? Cítím ze zakladatelky obrovskou bezmoc a depresi. Bohužel je anonymní, takže nevím odkud je.. Každý z nás řeší problémy a trápení. Posílám hodně energie a sil, určitě to zvládnete vyřešit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@kve-tinka píše: :roll: :roll: ještě že ti co jsou spolu Xlet a pak dítě jsou za vodou…

Nemyslíš, že je větší pravděpodobnost, že to krachne, když se ti dva prakticky neznají, nic o sobě nevědí, nejsou sžití, neužijí si ani chvíli partnerský vztah, rovnou lítají kolem dítěte? Já myslím, že je mnohem větší šance, že to vyjde, když partnera znám, vím, jaký je a co od něj čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@Krasavicaa píše:
To já právě jsem sluníčková dnes. :-) Psala jsem ať to nebere zle :-) :hug: :hug: :hug: :hug:

Ajo :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
28.7.15 13:28

No já si taky nemyslím, že to bude tak černobílé jak zakladatelka popisuje. Něco tomu všemu muselo předcházet. Takovou reakci předchází nějaká akce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
28.7.15 13:28
@radkka píše:
Nemyslíš, že je větší pravděpodobnost, že to krachne, když se ti dva prakticky neznají, nic o sobě nevědí, nejsou sžití, neužijí si ani chvíli partnerský vztah, rovnou lítají kolem dítěte? Já myslím, že je mnohem větší šance, že to vyjde, když partnera znám, vím, jaký je a co od něj čekat.

Přesně tímto směrem se u toho dotazu ubíralo i moje myšlení :-) :hug:

• Citovat
  • Upravit
2874
28.7.15 13:29

Jen tak se sbalil a odešel? Co předtím řekl? Jste manželé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
28.7.15 13:29

No já teda nevím, ale nebylo by divnější, aby byli spolu pět let a čtyřletá dcera nebyla jeho 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
28.7.15 13:30
@Krasavicaa píše:
Přesně tímto směrem se u toho dotazu ubíralo i moje myšlení :-) :hug:

ježišmarjá holka nejsi ty nemocná? :think:
Jinak taky tě ráda vidím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
28.7.15 13:31
@Moise píše:
No já teda nevím, ale nebylo by divnější, aby byli spolu pět let a čtyřletá dcera nebyla jeho 8o

Nad tím jsem taky přemýšlela :-) Ale víš jak :-) V životě je spousta všelijakých situací :-)

• Citovat
  • Upravit
Luca10
28.7.15 13:31
@Moise píše:
No já teda nevím, ale nebylo by divnější, aby byli spolu pět let a čtyřletá dcera nebyla jeho 8o
:palec: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
28.7.15 13:32
@berry4 píše:
ježišmarjá holka nejsi ty nemocná? :think:
Jinak taky tě ráda vidím :kytka:

Jsem :,( :,( :,( :,( O víkendu na ferratech jsem si natáhla svaly na noze :zed: :zed: :zed: Ale už je mi dnes líp :hug: Díky za optání :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
519

@Krasavicaa Jsem tu na miminu docela nova, ale ty se me moooc libis… :mrgreen: :mrgreen: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
@kve-tinka píše: :roll: :roll: ještě že ti co jsou spolu Xlet a pak dítě jsou za vodou…

Potrefená…? :D

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
28.7.15 13:33
@Terka1603 píše:
@Krasavicaa Jsem tu na miminu docela nova, ale ty se me moooc libis… :mrgreen: :mrgreen: 8)

Čím jsem si to zasloužila 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Už vím, to bude tím krásným obličejem a plastikou nosu :* :* :*

• Citovat
  • Upravit
13331
28.7.15 13:33
@Krasavicaa píše:
Nad tím jsem taky přemýšlela :-) Ale víš jak :-) V životě je spousta všelijakých situací :-)

A proč by dítě nemělo být jeho? Zakladatelka přece nic nepíše o tom, kdo je nebo není otcem. Ale ptá se na úplně jiné věci.. A ikdyby holčička nebyla jeho, tak nám do toho nic není a není to předmětem diskuze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí