Odloučení od přítelkyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6819
7.11.18 13:03
@Anonymní píše:
@Kobliha51 V tom stereotypu, když chtěla třeba někam ject na koncert, který má ráda, tak já vždy odmítl, že mě to nebaví, nechtěl jsem jí lhát, že mě to baví a pak tam jen stát a koukat jak puk. Ale za tento týden nebo jak je dlouho pryč, tak jí hlídám na každém kroku, sama mi řekla, že to ještě zhoršuji, jsem idi*t, vím… :,( :,(

Dost důležitá věc, třeba tě tam chtěla mít. Zásadní chyba většiny chlapů. Chcete podporu, aby jsme s váma sdílely vaše zájmy. Aby jsme vypadaly dobře, měly naklizeno a večer, když sme rády, že ještě dýcháme vám udělaly rodeo v posteli :D a co za to dostáváme zpět?? Že chodíte do práce, přinesete nějaký peníze a myslíte si, že jste nepostradatelní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
7.11.18 13:06
@Anonymní píše:
@P4ja Ne ne, to vůbec ne, ne kvůli sexu, nebo „uklizečky“ dělali jsme tyto věci společně, takže jsem uklízel často já, a když ne já, tak ona.. Ale někde nastal zlom, nevím kde, říká že to na ní dolehlo, že 10 let nikam nechodila, že se cítila být ve stresu a bez prostoru.

Nj, tak celou dobu kašleš na to, co chce ona, kam chce jít a teď se pozdě divíš, že pohár přetekl. Já tedy ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.18 13:06

@mobilishky Ne, na úklidu jsme se oba podíleli od začátku vztahu, žehlil jsem, uklízel tak jako normálně, pral, myl nádobí, vždy sem se jí to snažil ulehčit, nikdo není dokonalý, vím, ale nemyslím si, že bych byl až tak špatný chlap. Nehledám tu nikoho aby mě litoval, ale hledám jen porozumění od žen, které toto mají třeba za sebou. Já chci o ní bojovat, nechci rozbít rodinu která byla „asi“ spokojená. Je pravda, že poslední dobou toho na ní bylo hodně, do práce, domu, sotva viděla děti a šlo se spát.

• Citovat
  • Upravit
6819
7.11.18 13:07
@Anonymní píše:
@mobilishky Vždy to bylo tak nějak v pohodě, ale co nastoupila do práce, tak jsem jí tak nějak hlídal, v kolik přijede, s kým si píše…Tak byty máme dva, protože je držíme dětem, nechceme aby každé dítě začalo s „nulou“ myslíme na jejich budoucnost. Nejraději bych řval na celý svět, jak jí miluji, jak mi chybí.. Bojím se i toho, aby se z toho kamaráda nestalo něco víc. Mrzí mě to. Řekla mi, že mě nechce ani měnit, že mám být takový jaký jsem.

Tak buď takový jaký jsi, jen jí dej taky nějaký prostor. Věř, že kdyby ti chtěla zahýbat, dělala by to už dávno, ne s nástupem do práce. Neřeš každou minutu, buď rád, že s tebou tráví čas a dej jí to najevo. Připrav hezký večer, ukaž, že ti záleží na ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.18 13:07

@P4ja Toho jsem si vědom, ale (nechci na ní házet špínu, to vůbec ne, budu si jí vážit do konce života), ale taky když jsem chtěl někam ject, tak nejela, že se jí nechce, že by radši jela jinam..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.18 13:09

@mobilishky Pokusím se, řekla mi, že nechce aby ze mě byl pejsek, kterému řekne aport a já přiběhnu. To ani dělat nechci, ale přísahám bohu a všem svatým, že mě to mrzí, že mi opravdu na ní záleží!! Přestal jsem s ní komunikovat o našem vztahu, maximálně se bavíme o dětech, co v práci apod, nechci na ní tlačit, ale ta NEJISTOTA, šílené. Jsem opravdu zlomený, zklamaný, ne z ní, ale sám ze sebe.

• Citovat
  • Upravit
6819
7.11.18 13:10
@Anonymní píše:
@mobilishky Ne, na úklidu jsme se oba podíleli od začátku vztahu, žehlil jsem, uklízel tak jako normálně, pral, myl nádobí, vždy sem se jí to snažil ulehčit, nikdo není dokonalý, vím, ale nemyslím si, že bych byl až tak špatný chlap. Nehledám tu nikoho aby mě litoval, ale hledám jen porozumění od žen, které toto mají třeba za sebou. Já chci o ní bojovat, nechci rozbít rodinu která byla „asi“ spokojená. Je pravda, že poslední dobou toho na ní bylo hodně, do práce, domu, sotva viděla děti a šlo se spát.

Ano, znám tuhle situaci. Zažívám jí už po druhé a s jiným chlapem. Litovat tě nebudu, protože jste v tomhle opravdu všichni skoro stejní. Ale chápu tě. Ona chce taky někdy cítit, že je pro tebe důležitá. Vyražte na výlet s dětmi, ať máte nějaký společný čas, když kvůli práci jste jinak v jednom kole. A ještě jedna věc, peníze nejsou všechno, udělej si raději více času na ženu a děti. Rostou rychle a ty chvíle už nevrátíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
7.11.18 13:11
@Anonymní píše:
@mobilishky Vždy to bylo tak nějak v pohodě, ale co nastoupila do práce, tak jsem jí tak nějak hlídal, v kolik přijede, s kým si píše…Tak byty máme dva, protože je držíme dětem, nechceme aby každé dítě začalo s „nulou“ myslíme na jejich budoucnost. Nejraději bych řval na celý svět, jak jí miluji, jak mi chybí.. Bojím se i toho, aby se z toho kamaráda nestalo něco víc. Mrzí mě to. Řekla mi, že mě nechce ani měnit, že mám být takový jaký jsem.

Takže jsi ji netlačil ale v podstatě dusil, nenechal vydýchnout. Bral jsi ji jako majetek, skříň v rohu, kterou se pohne, až ty budeš chtít. Hm. Měla nějaké kamarádky, chodila vůbec někam někdy sama?

• Citovat
  • Upravit
6819
7.11.18 13:12
@Anonymní píše:
@mobilishky Pokusím se, řekla mi, že nechce aby ze mě byl pejsek, kterému řekne aport a já přiběhnu. To ani dělat nechci, ale přísahám bohu a všem svatým, že mě to mrzí, že mi opravdu na ní záleží!! Přestal jsem s ní komunikovat o našem vztahu, maximálně se bavíme o dětech, co v práci apod, nechci na ní tlačit, ale ta NEJISTOTA, šílené. Jsem opravdu zlomený, zklamaný, ne z ní, ale sám ze sebe.

Chápu a držím palce, aby jste si to vyříkali. Možná jsi si to všechno uvědomil ještě v čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.18 13:13

@mobilishky Přesně toto vím, že čas letí a nezastavím ho. S dětmi trávíme maximum co nám dovolí, často cestujeme do přírody, zámky, hrady a podobné.

• Citovat
  • Upravit
240
7.11.18 13:13

Je smutné, že si na to vše přišel až když odešla pryč. Člověk si uvědomí spoustu věcí až když je pozdě…teď záleží jen na ní jestli se bude chtít vrátit zpátky nebo ne, ale pokud má kamaráda, který ji v současné době dává to co ty si ji nedal, např. pusu, objetí, pochopení, lásku atd. (o té puse si psal v předchozí diskuzi, že si ji sám od sebe nedal několik dní) tak nevím zda to bude chtít znovu hledat u Tebe…

jinak svatba se dá udělat jen o 5ti litech na úřadě, to je jen výmluva, že na to nebylo, pokud si měl dluhy, tak je možná předmanželská smlouva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
7.11.18 13:14
@mobilishky píše:
Ano, znám tuhle situaci. Zažívám jí už po druhé a s jiným chlapem. Litovat tě nebudu, protože jste v tomhle opravdu všichni skoro stejní. Ale chápu tě. Ona chce taky někdy cítit, že je pro tebe důležitá. Vyražte na výlet s dětmi, ať máte nějaký společný čas, když kvůli práci jste jinak v jednom kole. A ještě jedna věc, peníze nejsou všechno, udělej si raději více času na ženu a děti. Rostou rychle a ty chvíle už nevrátíš

Psal, že na výlety s dětmi chodili. Možná by měl někam jet jen s partnerkou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.18 13:14

@mobilishky Bojím se, že už ne. Sice řekla, že neví zda půjdeme od sebe, ale asi ano, pak zase že neví. Jsem z toho na větvi i já. A vím, že to kytkami, dárky nezachráním…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.18 13:15

@Kobliha51 Ano, furt někde na výletech, opravdu jen s dětmi, spolu jsme jeli jen jednou za posledních snad 5 let na menší „koncert“… Navíc ještě před tímto, jsem zakoupil wellnes pobyt, ale teď se jí to bojím k Vánocům dát..

• Citovat
  • Upravit
31292
7.11.18 13:16
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983 Ne, nepsal. Tak to vůbec ale není! Já jí nehlídal, nikdy nikam sama od sebe nechodila, sem tam jsme se vzali a šli na bowling, ale prostě to bylo minimálně, všude jsme jinak jezdil s dětmi na výlety, parky, procházky po lese a tak dále. Vyděláváme oba, takže o penězích to nebylo! Ale uznávám, že jsem na ní tlačil, vím, sypu si popel na hlavu, ale už se tak stalo..

nejde o to, že bys jí hlídal. Jde o to, že ona měla ten pocit. Vzal si někdy děti jen tak ven, k babičce, na hřiště a dal si jí volný odpoledne? Jen tak, né protože si o to požádala. Ona byla prostě už léta uvrtaná akorát „mezi hrncem a unudleným kapesníkem“.
Jinak pokud jí nehlídáš, tak proč ti ona vpálila, že " že jí stále sleduji kde je a s kým je". A když se konečně mohla trochu nadechnout v práci, tak si jí hlídal, kde je, s kým je a co dělá? Čemu se divíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí