Odloučení od přítelkyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.11.18 15:23

@ulice To je rada nad zlato tedy :lol: Zázemí pro děti mám.

• Citovat
  • Upravit
4400
7.11.18 15:25
@Anonymní píše:
@ulice Nechci ze sebe dělat chůvu a pitomce, tím, že jsem jí řekl jak to cítím, tak přeci neznamená, že dělám pitomce, ne ? S dětmi to máme na střídačku, že třeba týden já a týden ona.

Ne, tím ne. Ale uvědom si proboha,že jsi chlap a ne bačkora co bude čekat,jestli se vrátí od kamaráda nebo nevrátí.Nevrátí.

@Anonymní píše:
Naposledy psala toto:
ja tohle vsechno vim jako tata jses uzasny a nechci aby deti o tebe prisly to bych nedala zase ja jsi tata a navzdy budes …ver ze te mam take v srdci a navzdy budu navzdy budes mou soucasti.
Asi si proste musim vyzkouset jake je to byt sama i sama s detmi.
Hlavne nechci aby jsi delal vse co bych chtela vse co reknu…prece nejsi pejsek????chci aby jsi byl zase svuj prosim.
Jen nechci aby jsi se do neceho nutil a byl nekym kym si myslis ze bych chtela aby jsi byl
Ale chtel priznej to aspon sam sobe…chapes ze ani ja nechci aby deti vyrustaly bez tebe…maji oba dva rodice a oba dva mit budou teda tak bych to chtela jen proste ted lasko nevim co delat… pak tedy ještě když jsme si promluvili…Ach jo…

Kecy a kydy.Nechce tě ztratit jako peněženku a otce dětí a leze ti do zadku,protože se bojí,že jí dáš sežrat,že si našla jinýho chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
7.11.18 15:25
@Mar__tanka1983 píše:
ty hele, ale tohle nejsou slova ženský, která chce něco lepit… :think: Říct, že k tobě „něco cítí“ a že tě bude mít vždy ráda, to je jako by ti jen nechtěla říct na plnou hubu to, že už jí zajímá jen to, abyste to ukončili jako dospělí lidé a neublížilo to dětem, promiň. Ženská, co utíká jen z důvodu, že už neví, kudy z toho, ale stále tě miluje, a je přístupná ke kompromisu by spíš řekla něco jako „miluju tě, ale já už takhle dál nemůžu“. A pak vybleje sprchu slov, pláče a křiku.Jednou mi něco přišlo do mailu, zkusím to najít. To to totiž vystihuje nejvíc. A tys tu křičící fázi neviděl…
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
7.11.18 15:28
@Anonymní píše:
@ulice To je rada nad zlato tedy :lol: Zázemí pro děti mám.

Dám ti ještě jednu :mrgreen: Řekni tenhle příběh mužům a poslechni si jejich názor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
7.11.18 15:39
@Anonymní píše:
Naposledy psala toto:
ja tohle vsechno vim jako tata jses uzasny a nechci aby deti o tebe prisly to bych nedala zase ja jsi tata a navzdy budes …ver ze te mam take v srdci a navzdy budu navzdy budes mou soucasti.
Asi si proste musim vyzkouset jake je to byt sama i sama s detmi.
Hlavne nechci aby jsi delal vse co bych chtela vse co reknu…prece nejsi pejsek????chci aby jsi byl zase svuj prosim.
Jen nechci aby jsi se do neceho nutil a byl nekym kym si myslis ze bych chtela aby jsi byl
Ale chtel priznej to aspon sam sobe…chapes ze ani ja nechci aby deti vyrustaly bez tebe…maji oba dva rodice a oba dva mit budou teda tak bych to chtela jen proste ted lasko nevim co delat… pak tedy ještě když jsme si promluvili…Ach jo…

tak to je jasný. už tě nechce a taky nechce, abys ji unavoval svými pokusy ji přesvědčit, aby si to rozmyslela. chce s tebou jen slušně vycházet kvůli dětem. vlastně jsi jí nic zlého neudělal a v zásadě jí nevadíš, ale taky ji už nezajímáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
7.11.18 16:28

Vždyť už jsi psal včera ne? Můj názor je stále stejný.. A to ten, že je s největší pravděpodobností zamilovaná jinde. A to jí dalo ten impuls odejít. Ale nemusí to být nutně jen její chyba. Pokud jsi se k ní choval jako k inventáři a navíc ji dusil, jen co chtěla někam jít, tak se nedivím. A určitě ji teď nebude imponovat to, že jí budeš padat k nohám, jak ti chybí.
Jak jsem ti psala včera, pokud chceš, aby o tobě začala víc přemýšlet, nech ji být. Dej jí prostor a ukaž jí, že dokážeš existovat i bez ní.
Jenže se obávám, že když zjistí i ona, že to bez tebe může v pohodě zvládnout sama, tak se nebude chtít vracet. Zachutná ji ten pocit, že může volně dýchat a vídat se s kým chce, kdy chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
7.11.18 16:53
@ulice píše:
Kecy a kydy.Nechce tě ztratit jako peněženku a otce dětí a leze ti do zadku,protože se bojí,že jí dáš sežrat,že si našla jinýho chlapa.

Nemusí to být až takhle vypočítavý. Je spousta ženských, který chtějí mít s bývalýma solidní vztahy, tuplem, když jsou v tom děti. Toho bych se držela a jako táta těch dětí to využila. Že se nerozcházíte ve zlém a v hádkách a nebudete si házet klacky pod nohy…

Ale zakladateli, z toho co píšeš to fakt nevypadá nijak závratně ve prospěch pokračování vztahu. Co můžeš udělat, pokud to tak budeš chtít, je to, že budeš nadále slušným chlapem a dobrým tátou. Je dost možný, že i ona si utřídí myšlenky (a zjistí, že s tím kamarádem to není tak žhavý) a dojde k tomu, že to chce ještě zachraňovat. Nedělej pejska, ale ani to nepřeháněj jakože si macho, co mu bejvalka nesahá ani po kotníky. A uvidíš, jak to dopadne. Děti ti za to poděkují každopádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.18 17:59

@Mar__tanka1983 Tak stále mi tvrdí, že za tím nikdo jiný není, ale že prostě jí nebaví ten stereotyp a že jsem si jí nevšímal a neposlouchal co říkala.. Nechceme se rozejít ve zlém a to hlavně kvůli dětem a i kvůli tomu, že si vážíme jeden druhýho..

• Citovat
  • Upravit
4400
9.11.18 07:32
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983 Tak stále mi tvrdí, že za tím nikdo jiný není, ale že prostě jí nebaví ten stereotyp a že jsem si jí nevšímal a neposlouchal co říkala.. Nechceme se rozejít ve zlém a to hlavně kvůli dětem a i kvůli tomu, že si vážíme jeden druhýho..

Kvůli tomhle se neodchází s dvěma dětma ze společné domácnosti - ona ten vztah vlastně ukončila - je spousta fází krize ve vztahu před rozchodem - odstěhovat se, je až ta poslední.

A už vůbec by nezmiňovala kamaráda kdyby nehrál velkou roli. Vážně, nebuď naivní.Takových případů kolem sebe asi každý několik máme a vždy ta žena říkala,jak „neví“ a „musí si to rozmyslet“ a „nechce rozbít rodinu“ ;) Všechny už dneska bydlí s kamarádem.
Pokud by si to chtěla rozmyslet,neničí dětem domov a nenajíždí na střídavku,ale řeší to operativně,ve společné domácnosti.
Jestli se vrátí tak jen kvůli jistotám (kdyby neměla kam jít najednou aj.),z lásky určitě ne.

@Mar__tanka1983 píše:
Nemusí to být až takhle vypočítavý. Je spousta ženských, který chtějí mít s bývalýma solidní vztahy, tuplem, když jsou v tom děti. Toho bych se držela a jako táta těch dětí to využila. Že se nerozcházíte ve zlém a v hádkách a nebudete si házet klacky pod nohy…Ale zakladateli, z toho co píšeš to fakt nevypadá nijak závratně ve prospěch pokračování vztahu. Co můžeš udělat, pokud to tak budeš chtít, je to, že budeš nadále slušným chlapem a dobrým tátou. Je dost možný, že i ona si utřídí myšlenky (a zjistí, že s tím kamarádem to není tak žhavý) a dojde k tomu, že to chce ještě zachraňovat. Nedělej pejska, ale ani to nepřeháněj jakože si macho, co mu bejvalka nesahá ani po kotníky. A uvidíš, jak to dopadne. Děti ti za to poděkují každopádně.
Jako souhlasím v tom,že spolu mají vycházet dobře.Ale vyčuraná určitě je.Všechny v této situaci jsou a hrají o peníze a péči od ex.Ona moc dobře ví,že kdyby on věděl,že roztáhla nohy jinde a to je ten hlavní důvod proč dětem rozbila rodinu - tak že to takhle v klidu neprobíhá.
@Anonymní píše:

Kecá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria