Odloučení od přítelkyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6819
7.11.18 13:51
@Anonymní píše:
@mobilishky Měli jsme to tak od počátku vztahu, že když se nechtělo jí, tak jsem šel a poklidil celý byt sám a naopak, poslední dobou tedy spíše já, přeci jen dělá do 5 hod večer.

No a to je obdivuhodný, protože tohle prostě chlapi nedělají. Ale jak jsi chtěl aby myslela na tebe, tak ty musíš myslet na ní. To ti ale uniklo a teď jste v této situaci. Pokud v tom teda z její strany není něco jiného, jen to třeba neříká. Ono je to těžké, když neznáme její pohled…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
7.11.18 14:13
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983 Já jí to říkal tohle všechno, sypal jsem si popel na hlavu, vysvětlil jak to je, kde byla chyba a že bych rád zapracovat na našem vztahu a budoval ho dál. Ona mi odpověděla, že neví, že jí to prostě tak momentálně vyhovuje. Že jí mám nechat opravdu čas a prostor. No, vášnivě nevím, od počátku jsme pár takový, že na to hned vlítneme :-D Ale pravda, poslední dobou nebyl moc čas ani na sex. Ve dvou jsme jeli cca před měsícem a něco, ale bylo to po 5 letech asi…

Víš, ono se totiž dva roky kašlání (tak nějak dlouho spousta žen čeká, než jí to začne fakt dopalovat, někoho dřív, někoho dýl, když má ženská výdrž a pocit, že to sama nedá) jedním „připlazením“ nevymažou. Ona má nejspíš teď pocit, že škemráš, protože si zjistil, jakej je pakec se starat o děti, domácnost a chodit k tomu do práce. Takže ti to dává sežrat, jako tumáš čerte kropáč…
Pak záleží, jak moc už je odmilovaná, jak moc má tý situace dost a jak moc ti bude věřit, že se změníš (ono totiž, vy chlapi, koneckonců stejně jako my ženy, se moc neměníte, takže jestli o tom mluvila s pár kámoškama, tak jí možná všechny řekly, že teď se snažíš, protože ti teče do bot a jak se uklidní, tak to zase sklouzne tam, kam tobě to vyhovuje a ona to nenávidí.), a co si budem povídat, taky záleží, jestli to bez tebe zvládne finančně. Pokud jo, máš to hooodně nahnutý.
Budeš to mít prostě strašlivě těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.18 14:17

@Mar__tanka1983 Tak určitě má kamarádek z práce hodně, ale jen jedné se svěřuje se vším, to mi i řekla. Finančně je nezávislá, takže si poradí, v tom problém nebude mít. Já opravdu vím, přiznávám, že jsem to pokazil, ale upřímně co teď dělám myslím vážně. Řekla, že mě svým způsobem miluje, a že ke mě něco stále cítí, ale že si není jistá, zda je to, to co by cítil měla. Že ke mě bude cítit celý život něco a že mě bude mít ráda. Mrzí mě to, hrozně moc, jsem neskutečný idi*t, že si nevšímal tak skvělé ženy…

• Citovat
  • Upravit
31292
7.11.18 14:27
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983 Tak určitě má kamarádek z práce hodně, ale jen jedné se svěřuje se vším, to mi i řekla. Finančně je nezávislá, takže si poradí, v tom problém nebude mít. Já opravdu vím, přiznávám, že jsem to pokazil, ale upřímně co teď dělám myslím vážně. Řekla, že mě svým způsobem miluje, a že ke mě něco stále cítí, ale že si není jistá, zda je to, to co by cítil měla. Že ke mě bude cítit celý život něco a že mě bude mít ráda. Mrzí mě to, hrozně moc, jsem neskutečný idi*t, že si nevšímal tak skvělé ženy…

ty hele, ale tohle nejsou slova ženský, která chce něco lepit… :think: Říct, že k tobě „něco cítí“ a že tě bude mít vždy ráda, to je jako by ti jen nechtěla říct na plnou hubu to, že už jí zajímá jen to, abyste to ukončili jako dospělí lidé a neublížilo to dětem, promiň. Ženská, co utíká jen z důvodu, že už neví, kudy z toho, ale stále tě miluje, a je přístupná ke kompromisu by spíš řekla něco jako „miluju tě, ale já už takhle dál nemůžu“. A pak vybleje sprchu slov, pláče a křiku.

Jednou mi něco přišlo do mailu, zkusím to najít. To to totiž vystihuje nejvíc. A tys tu křičící fázi neviděl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.18 14:31

@Mar__tanka1983 Ach jo :,( :,( Ona nikdy nekřičela, nikdy, vždy když byla nějaká hádka, tak nějak v klidu bez křičení. Já jsem v pr*** z toho, já jsem opravdu takový kret*n to svět neviděl. Když jsem jí včera řekl, že musíme být upřímný k sobě, a ať mi řekne, zda to chce ukončit nebo ne, řekla, že asi ano, ale pak řekla zase že neví.. Tak já nevím co si o tom myslet..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.18 14:42

Odloučení od přítelkyně

Naposledy psala toto:
ja tohle vsechno vim jako tata jses uzasny a nechci aby deti o tebe prisly to bych nedala zase ja jsi tata a navzdy budes …ver ze te mam take v srdci a navzdy budu navzdy budes mou soucasti.
Asi si proste musim vyzkouset jake je to byt sama i sama s detmi.
Hlavne nechci aby jsi delal vse co bych chtela vse co reknu…prece nejsi pejsek????chci aby jsi byl zase svuj prosim.
Jen nechci aby jsi se do neceho nutil a byl nekym kym si myslis ze bych chtela aby jsi byl
Ale chtel priznej to aspon sam sobe…chapes ze ani ja nechci aby deti vyrustaly bez tebe…maji oba dva rodice a oba dva mit budou teda tak bych to chtela jen proste ted lasko nevim co delat… pak tedy ještě když jsme si promluvili…

Ach jo…

• Citovat
  • Upravit
14275
7.11.18 14:43
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983 Ach jo :,( :,( Ona nikdy nekřičela, nikdy, vždy když byla nějaká hádka, tak nějak v klidu bez křičení. Já jsem v pr*** z toho, já jsem opravdu takový kret*n to svět neviděl. Když jsem jí včera řekl, že musíme být upřímný k sobě, a ať mi řekne, zda to chce ukončit nebo ne, řekla, že asi ano, ale pak řekla zase že neví.. Tak já nevím co si o tom myslet..

Jeden kamarád před třiceti lety říkával něco v tom smyslu, že někteří lidé potřebují základní informace vyťukat morseovkou. Kladivem do hlavy :-(

Takže" .---|.||-.-|---|-.|.|-.-.| (překlad: Je konec)

Prakticky jste od sebe, má někoho jiného a vracet se nechce, chce mít jen otevřená zadní vrátka, protože se kamarád ještě nerozhoupal. Zapij to, vyběhej, to co potřebuješ, vyřiď vše potřebné kolem dětí…
Pak si tu vytipuj nějakou čerstvě podvedenou a můžete … (si společně třeba postěžovat).

Doporučuji se podívat po nějakém slušném MPV se sedmi místy, střídavá péče je v módě a až s tou co přijde budete mít u sebe všechny děti, tak je do fabie nenacpete :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
7.11.18 14:47

Neváží si tě.

Musíš jí znovu začít imponovat a tím, že budeš dolejzat jako pejsek se tak nestane.Chovej se jako chlap s tím,že až se rozmyslí zda tě chce nebo ne,ať se ozve.

O děti atd. se starej dál,ale prpboha nedělej ze sebe chůvu a pitomce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.18 14:49

@ulice Nechci ze sebe dělat chůvu a pitomce, tím, že jsem jí řekl jak to cítím, tak přeci neznamená, že dělám pitomce, ne ? S dětmi to máme na střídačku, že třeba týden já a týden ona.

• Citovat
  • Upravit
864
7.11.18 14:54
@Anonymní píše:

pokud už ti řekla „že asi ano“, tak to je skoro určitě rozhodnuta. I kdyby to přece jen kvůli tobě změnila na „možná“ - tak to v ní zůstane. Když tak jí zkus dát prostor a zaměř se na věci a vzpomínky, kdy jste byli šťastný, připomínej její chvíle, kdy jste byli zamilovaný a fungovaly jako rodina … Je to blbý a vůbec ti nezávidím … bude to těžké období a obávám se, že to pro tebe už nemusí dopadnout dobře :( každopádne držím palce chlape… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.18 14:57

@bětee Děkuji moc, já už to nedávám teď, je to „jen“ týden, sice se nějak vídáme, ale je to těžké, a vím moc dobře, že si za to mohu sám, jsem proste blbec co svět nikdy neviděl, takhle „zahodit“ rodinu.. Je mi blbé jí říkat, pamatuješ, jak jsme tenkrát jeli… Aby si to nebrala, že jí tím chci nějak vydírat..

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
7.11.18 15:15
@Anonymní píše:
@ulice Nechci ze sebe dělat chůvu a pitomce, tím, že jsem jí řekl jak to cítím, tak přeci neznamená, že dělám pitomce, ne ? S dětmi to máme na střídačku, že třeba týden já a týden ona.

Proč do toho motáš pitomce? Před kým budeš jako pitomec? Před jinými a nebo před sebou? A ano, chůvou budeš zrovna tak, jako tvoje nepřítelkyně, protože máš děti. Uražené ego do toho nemotej, to ti v ničem nepomůže.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
7.11.18 15:17
@ulice píše:
Neváží si tě.

Musíš jí znovu začít imponovat a tím, že budeš dolejzat jako pejsek se tak nestane.Chovej se jako chlap s tím,že až se rozmyslí zda tě chce nebo ne,ať se ozve.

O děti atd. se starej dál,ale prpboha nedělej ze sebe chůvu a pitomce.

Být pitomcem je smrtelná nemoc? Každý někdy uděláme blbost, nebo ty nikdy?

• Citovat
  • Upravit
4400
7.11.18 15:20
@Anonymní píše:
@mobilishky Bojím se, že už ne. Sice řekla, že neví zda půjdeme od sebe, ale asi ano, pak zase že neví. Jsem z toho na větvi i já. A vím, že to kytkami, dárky nezachráním…

Byla to vše jen tvá chyba :lol:

Tak až se příště chlap vykašle na rodinu s tím,že s ním žena málo výletila a nenaslouchala mu,tak se těším na reakce,jak jí to patří,potvoře :lol:

A hlavně až si najde „kamarádku“ :P

PS.
Kžadému vztahu něco chybí,nikdo není dokonalý a 100%. Sundej si růžové brýle s kamarádem spí už delší dobu a proto jí najednou chybí u tebe láska - už jí našla jinde.Nic víc.Zařiď si dobré podmínky pro děti,nedělej ze sebe jen onuci a peněženku a najdi si taky kámošku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
7.11.18 15:23
@Kobliha51 píše:
Být pitomcem je smrtelná nemoc? Každý někdy uděláme blbost, nebo ty nikdy?

Ano, já často :lol: Proto bych nerozbíjela rodinu kvůli tomu,že jinak spolehlivý muž není dokonalý partner a nehledala si kamaráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí