Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@mobilishky Ne, na úklidu jsme se oba podíleli od začátku vztahu, žehlil jsem, uklízel tak jako normálně, pral, myl nádobí, vždy sem se jí to snažil ulehčit, nikdo není dokonalý, vím, ale nemyslím si, že bych byl až tak špatný chlap. Nehledám tu nikoho aby mě litoval, ale hledám jen porozumění od žen, které toto mají třeba za sebou. Já chci o ní bojovat, nechci rozbít rodinu která byla „asi“ spokojená. Je pravda, že poslední dobou toho na ní bylo hodně, do práce, domu, sotva viděla děti a šlo se spát.
Zde jsis zdůvodnil, proč tě už nechce. Myslíš, že chlap, který tohle dělá je pro ženu přitažlivý? Možná jen na chvíli, pak jím začne opovrhovat. Prostě se s tebou nudí, žena se musí držet v mírném stresu, pak má co dělat a nevymýšlí co by kdyby.
@Deninka87 Svatbu nechtěla přítelkyně, měla dluhy přes půl milionu, já jí říkal, že se to splatí, že to chce čas, že si pak koupíme domeček a začneme krásně žít, no, já nikdy neplánoval a neplánuji, vím, že plány nevycházejí a teď se to jen potvrdilo.......
@Anonymní píše:
@Kobliha51 V tom stereotypu, když chtěla třeba někam ject na koncert, který má ráda, tak já vždy odmítl, že mě to nebaví, nechtěl jsem jí lhát, že mě to baví a pak tam jen stát a koukat jak puk. Ale za tento týden nebo jak je dlouho pryč, tak jí hlídám na každém kroku, sama mi řekla, že to ještě zhoršuji, jsem idi*t, vím…![]()
dětem se občas říká, že mají trest opsat desetkrát.
Kolikrát ty si musíš přečíst to, cos právě napsal, abys pochopil, že TOHLE jsou ty důvody.
@Anonymní píše:
@Deninka87 Svatbu nechtěla přítelkyně, měla dluhy přes půl milionu, já jí říkal, že se to splatí, že to chce čas, že si pak koupíme domeček a začneme krásně žít, no, já nikdy neplánoval a neplánuji, vím, že plány nevycházejí a teď se to jen potvrdilo.......
A nenastala změna tím, že už má splaceno? ![]()
@zoidberg Na chvíli ? 9 let ? Pomáhám jí od počátku vztahu. Nikdy nechtěla abych to nedělal, byla to taková souhra, já šel dělat to a ona zas to. Nemysli si zase, že jsem nezrekonstruoval byt já, ale ona, udělal jsem celý byt pomalu sám, ale o tom to přeci není, přeci když ti na někom záleží, tak mu pomáháš, nemyslíš ?
@Anonymní píše:
Jj, to je to pak. Kdybys řekl budeme krásně žít hned a opravdu to dělal, pak to nehledá jinde. To jsou takové kecy, které přestanou bavit.
@P4ja No uvidíme jak to dopadne, dám jí prostor, čas, nebudu jí hlídat kde je, nechám tomu volný průběh, i když to bolí, hodně.. Je to defacto můj první vážný vztah, nikdy jsem ženy nějak nestřídal. Jen se teď bojím jí i napsat, nebo pozvat na večeři apod.. Nechci nic zkazit.
@Anonymní píše:
@zoidberg Na chvíli ? 9 let ? Pomáhám jí od počátku vztahu. Nikdy nechtěla abych to nedělal, byla to taková souhra, já šel dělat to a ona zas to. Nemysli si zase, že jsem nezrekonstruoval byt já, ale ona, udělal jsem celý byt pomalu sám, ale o tom to přeci není, přeci když ti na někom záleží, tak mu pomáháš, nemyslíš ?
No my ti u toho doma nesvítili, ale kdybys tady byl déle, tak poznáš, že ženě se nelze nikdy zavděčit. A že když děláš něco co ona chce, tak to vlastně ani moc nechce, ale nic ti neřekne, jenom po pár letech odejde a měl jsi to přece poznat sám ![]()
@zoidberg To už vím taky teď, ale já vůbec nevím co dál, já si opravdu nedokážu představit život bez ní. ![]()
@zoidberg píše:
Zde jsis zdůvodnil, proč tě už nechce. Myslíš, že chlap, který tohle dělá je pro ženu přitažlivý? Možná jen na chvíli, pak jím začne opovrhovat. Prostě se s tebou nudí, žena se musí držet v mírném stresu, pak má co dělat a nevymýšlí co by kdyby.
No to je kravina
Že by ženská opovrhovala chlapem, který jí pomůže a tím ulehčí práci?? Mě by moc zajímalo, jak by to vypadalo, když by se vyměnili role. Ženská by jen chodila do práce a chlap by oběhl školu-školu. Připravil večeři, obstaral děti. Připravil svačinu a obědy na další den do práce. Ještě poklidil a večer si stoupl k žehličce. Pak rovnou do postele a další den znovu. Taky nejsme roboti ![]()
@Anonymní píše:
@P4ja No uvidíme jak to dopadne, dám jí prostor, čas, nebudu jí hlídat kde je, nechám tomu volný průběh, i když to bolí, hodně.. Je to defacto můj první vážný vztah, nikdy jsem ženy nějak nestřídal. Jen se teď bojím jí i napsat, nebo pozvat na večeři apod.. Nechci nic zkazit.
A co jí napsat to, co tu píšeš? Ono někdy nejjednoduší řešení je správné. Že jí stále miluješ a že se hodně zamýšlíš nad tím, jak ses k ní choval a že si spoustu věcí pos***. Že bys váš vztah chtěl zachránit. Že co si bez ní, tak si uvědomuješ, že máš máslo na hlavě a jestli ještě není úplně odmilovaná, tak se sejít, promluvit si s otevřenou hlavou a přístupem? Že sis neuvědomil, že se o ten vztah je taky potřeba starat a tím, že tys jí degradoval jen na součást domácnosti, tím si ji ponížil, aniž bys chtěl?
To je totiž největší problém většiny odcházejících žen.
Kdy si jí naposledy vášnivě pomiloval jen proto, že okolo tebe prošla a zavoněla ti? Kdy naposledy si s ní vyrazil někam jen ve dvou? Kdy naposledy si doma udělal něco čistě z vlastní vůle a čistě pro ni?
@Mar__tanka1983 Já jí to říkal tohle všechno, sypal jsem si popel na hlavu, vysvětlil jak to je, kde byla chyba a že bych rád zapracovat na našem vztahu a budoval ho dál. Ona mi odpověděla, že neví, že jí to prostě tak momentálně vyhovuje. Že jí mám nechat opravdu čas a prostor. No, vášnivě nevím, od počátku jsme pár takový, že na to hned vlítneme
Ale pravda, poslední dobou nebyl moc čas ani na sex. Ve dvou jsme jeli cca před měsícem a něco, ale bylo to po 5 letech asi…
@mobilishky Měli jsme to tak od počátku vztahu, že když se nechtělo jí, tak jsem šel a poklidil celý byt sám a naopak, poslední dobou tedy spíše já, přeci jen dělá do 5 hod večer.
@Mar__tanka1983 píše:
A co jí napsat to, co tu píšeš? Ono někdy nejjednoduší řešení je správné. Že jí stále miluješ a že se hodně zamýšlíš nad tím, jak ses k ní choval a že si spoustu věcí pos***. Že bys váš vztah chtěl zachránit. Že co si bez ní, tak si uvědomuješ, že máš máslo na hlavě a jestli ještě není úplně odmilovaná, tak se sejít, promluvit si s otevřenou hlavou a přístupem? Že sis neuvědomil, že se o ten vztah je taky potřeba starat a tím, že tys jí degradoval jen na součást domácnosti, tím si ji ponížil, aniž bys chtěl?
To je totiž největší problém většiny odcházejících žen.
Kdy si jí naposledy vášnivě pomiloval jen proto, že okolo tebe prošla a zavoněla ti? Kdy naposledy si s ní vyrazil někam jen ve dvou? Kdy naposledy si doma udělal něco čistě z vlastní vůle a čistě pro ni?
Naprosto s tímto souhlasím…