Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Super, že se chuť vrátila ![]()
@Anonymní píše:
No tak já jsem vysadila ty prášky, je to teprve tři dny, a chuť k sexu se mi vrátilaRozejít? Taky jsem nad tím přemýšlela, protože se taky někdy pohádáme, občas si lezeme po krku, ale zase si říkám, bez toho přece není žádný vztah. Prostě rozejít, to jsem si nedokázala představit… A Ty jsi zkoušela vysadit prášky?
Dobrý den, prosím o radu co dál… S přítelem jsme spolu přes 4 roky, máme 2,5letou dcerku, a já z ničeho nic najednou přestala chtít sex a přitom jsem já byla ta kdo ho nejvíc vyžadoval…
Začalo to tím že jsem čekala dvojčátka po umělém oplodnění, rodila jsem v 6měs. a přežila to bohužel jen jedna z holčiček, když ji byl cca 1,5roku, přešli jsme si takovou partnerskou krizý. Kdy jsem se od něho na půl roku s dcerkou odstehovala. Pořád jsme se ale vídali, moc jsme si chyběli, každý víkend jsme byli spolu, a po půl roce, když jsme se nastěhovali zpátky, chvilku bylo vše v pořádku, přítel se začal moc snažit aby bylo už vše ok, u sexu taky bylo vše v pořádku, mohla jsem se s ním milovat pořád… měla jsem chuť i 3× denně ale najednou úplně z ničeho nic jsem přestala mít chuť na sex a přítelovi se to začalo zdát divné, a začali jsme se zase hádat jen díky sexu. Má obavi jestli ho miám ráda, jestli mě přitahuje, už ho napadají myšlenky jako že mi smrdí apod. Ptá se jestli někoho nemám. A vždy když jsem se k němu chtěla jen přitulit, hned začal to zkoušet a když jsem řekla že nemám chuť tak se urazil a nemluvil semnou, nebo se začal vyptávat a vedl dlouhosáhlé debaty o tom co mi vadí a tím mi ten sex ještě více znechucoval. Měli jsme sex tak 1-2× týdně a to s úplnou nechutí z mé strany jen abych měla klid a dopadlo to tak že už se milovat nechci vůbec. Mám k sexu najednou úplný odpor. 2měsíce jsme už spolu nespali ani jednou. To už mi vyhrožoval i s tím že bude chodit teda jinam, ale ani to semnou nehne. Miluji ho a dokonce spolu podstupujeme znovu umělé oplodnění, ale nevím co mám dělat s tím sexem, vyhovovalo by mi to bez sexu, ale přítele to ničí… prosím o radu. Mám pocit že nám to takhle moc dlouho nevydrží…
a je mi to moc líto
@ajulinka1 Zkus mu to vysvetlit, tak jak to tady pises. Pochop ze i on je zmateny, ze nevi presne co se deje. Je ake od nej hnzsny Ti rikat ze pujde sex hledat nekam jinam - myslim ze by si tuto vetu mohl odpustit.
Zkus si s nim v klidu sednout, pri vinku, vysvetlit situaci, nekricet, nehadat se.
Tohel tvoje trápení mě moc mrzí ale radím aby si mu to řekla,, Jak popisuješ ale jeho reakce mi totálně ve všem připomnělo mojeho ex a z toho se mi lehce zvedl kufr
Takové hnusné vyděračské a sebelitující věty mi dělají opravdu zle
To tě ale asi nezajímá
Přeji ať to co nejdřív a co nejlépe vyřešíš ![]()
Já souhlasím, zkus mu to vysvětlit jako tady píšeš a hlavně teda není to nějakýma hormonama?? Lékama atd? píšeš že podstupujete umělý tak i tím to může být…
Alli_li - to dělám celou dobu, pořád mu to vysvětluji, jak to je, co se děje… a taky ho chápu ale tím že mě do sexu bude tlačit nikomu z nás nepomůže.. Já prostě nevím jak tu chuť vrátit. ![]()
Dice- léky sice momentálně beru, ale ty beru teď poslední měsíc, a nechuť k sexu mám už půl roku
Třeba bys měla vypátrat čím ta nechuť na Tebe přišla, ze dne na den, nebo postupně,
proč? ![]()
1simona1 - no já ho na druhou stranu chápu, taky nechápe co se děje a on tu touhu prostě má tak se snaží přijít na to co semnou je, hold on je trosku jinej člověk… neumí se vyjadřovat, a dřív mluví než myslí. ![]()
1simona1 nooo tak to já právě nevím…
ono se to tak nejak stupnovalo a cim vice on chtel, tim vice ja nechtela
@ajulinka1 píše:
1simona1 nooo tak to já právě nevím…ono se to tak nejak stupnovalo a cim vice on chtel, tim vice ja nechtela
Třeba by pomohlo kdyby přestal narážet, mít erotické narážky, kdyby tě nechal, než ta chuť přijde sama, nucením se ti zhnusí ještě víc ![]()
Promluv si s ním o tom, nebo si dejte další odmlku ![]()
@ajulinka1 Tak v tom pripade je Tvuj pritel bezohledny sobec, kdyz zna a vi Tve pocity a stavi se k tomu takto. Je mi jasne, ze kdyz te k tomu tlaci - tim vetsi odpor narusta.
Ja to tak mela s byvalym, ale tomu jsem mu nic nerikala a pak jednou kdyz jsme dpolu spali tak jsem uprostred ho normalne ze sebe zkopnout jak az se mi z toho vseho udelalo spatne. ![]()
Mela by sis jet nekam odpocinout, sama bez nej, nekam kde budes mit moznost od toho stresu odpustit.
No, to on přestal… jenže mě to tak vyhovuje… už 2měsíce nic nebylo a já jsem spokojená co se sexu týče. Jenže jeho to žere a mě to mrzí… ale tomu neporučím. a potřebovala bych poradit jak znovu přijít sexu na chuť
@ajulinka1 Hlavně se k ničemu nenutit, změnit styl a postoj k sexu, navštívit sexuologa, ostatně od toho tu jsou.
Jenže sexuologa jsem v
Karlovarském kraji nikde nenašla dokonce ani v Plzeňském