Odpor k sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3977
30.5.16 22:51

@medunka23 Co ti není jasné? Sáhne jí na pozadí. Alespoň tak jsem to pochopil. Jinak to moc nechápu, ale ten chlap je taky nějakej divnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
30.5.16 22:54

@jipo aháááá já pořád četla na NĚJ a pořád jsem si myslela že se jedná o něco jiného, no asi bych měla jít spát, jsem už dlouho vzhůru. Ale přítel je fakt divnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
30.5.16 23:01

No první sex bývá nic moc, ani pak to většinou není žádná hitparáda, ale lepší se to casem a počtem :D pokud za 5 let pritelovi stačilo jednou si vrznout, tak jste třeba asexualni oba :) a pak mate kliku, ze se mate :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
30.5.16 23:03

Nechápu urážky na osobu zakladetelky nebo jejího přítele. To se tady lidé nedokáží smířit s tím, že každý je jiný? Že každému vyhovuje v sexu jiné tempo? Že pro každého není sex na prvním místě, ale více si cení toho člvěka jako osoby, se kterou si rozumí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
30.5.16 23:04
@KiwiT píše:
Nechápu urážky na osobu zakladetelky nebo jejího přítele. To se tady lidé nedokáží smířit s tím, že každý je jiný? Že každému vyhovuje v sexu jiné tempo? Že pro každého není sex na prvním místě, ale více si cení toho člvěka jako osoby, se kterou si rozumí?

Občas se někdo takový najde, ale jelikož jich mezi dvacetiletými není moc, zejména mezi chlapci, tak je skoro blížící se nule pravděpodobnost, že na sebe zrovna narazí v páru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
30.5.16 23:05
@MP Evik píše:
No první sex bývá nic moc, ani pak to většinou není žádná hitparáda, ale lepší se to casem a počtem :D pokud za 5 let pritelovi stačilo jednou si vrznout, tak jste třeba asexualni oba :) a pak mate kliku, ze se mate :D

Právě. Ať to neřeší. Buď jim to vyhovuje už dávno oběma, nebo on spí jinde. Win:win. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
30.5.16 23:07
@Litta píše:
Občas se někdo takový najde, ale jelikož jich mezi dvacetiletými není moc, zejména mezi chlapci, tak je skoro blížící se nule pravděpodobnost, že na sebe zrovna narazí v páru.

Máš nějaký odkaz na tyto statistiky, které prezentuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
30.5.16 23:17

@KiwiT „Recent GSS surveys support this assertion, showing that couples in their 20s have sex 111 times per year on average, with frequency dropping steadily, about 20 percent per decade, as couples age. In other words, young couples have sex slightly more than twice per week on average, with the number declining steadily over time.“
nebo
„A Kinsey Institute research paper based on psychological studies and surveys concluded that 18 to 29 year olds have sex an average of 112 times a year, 30 to 39 year olds an average of 86 times and 40 to 49 olds an average of 69 times a year.“

Ale sociálním statistikám je těžké věřit, zpravidla je problém se zkoumaným vzorkem. Ono na tohle stačí nepohybovat se jen mezi křesťany ze spolku čistých srdcí. Kdyby byli sami, OK, nebude sex tak často, ale v páru tohle normální fakt není, to asi žiješ někde na jiné planetě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
30.5.16 23:20

About one percent of adults have absolutely no interest in sex, according to a new study.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
30.5.16 23:29
@KiwiT píše:
Máš nějaký odkaz na tyto statistiky, které prezentuješ?

Tebe bych naoplátku poprosila o studii, kde je napsáno, že dvacetiletí v pětiletém vztahu spolu obvykle nespí vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
30.5.16 23:31
@Litta píše:
About one percent of adults have absolutely no interest in sex, according to a new study.

Dáš mi sem prosím ten odkaz? :) Děkuju. To, že je něco normální nebo není je čistě lidský výmysl. „Normálnost“ nic neznamená. Tedy nemít sex často v tomto případě je pouze neobvyklé, ale rozhodně ne nenormální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
30.5.16 23:37
@KiwiT píše:
Dáš mi sem prosím ten odkaz? :) Děkuju. To, že je něco normální nebo není je čistě lidský výmysl. „Normálnost“ nic neznamená. Tedy nemít sex často v tomto případě je pouze neobvyklé, ale rozhodně ne nenormální.

Jelikož po mně chces statistiky, tak se bavíme o normálnosti statistické. Pokud se bavíme o normálnosti filosofické nebo psychologické, pak už jsme někde jinde a netřeba po sobě chtít studie. Tak si to rozmysli. Studie k asexualitě si najdi na pubmedu, nemám v půl dvanácté moc chuť hledat něco nejnovějšího a nejvěrohodnějšího o lidech, co nejsou statisticky normální, jelikož jsou na samém okraji Gaussovy křivky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
30.5.16 23:41
@Litta píše:
Jelikož po mně chces statistiky, tak se bavíme o normálnosti statistické. Pokud se bavíme o normálnosti filosofické nebo psychologické, pak už jsme někde jinde a netřeba po sobě chtít studie. Tak si to rozmysli. Studie k asexualitě si najdi na pubmedu, nemám v půl dvanácté moc chuť hledat něco nejnovějšího a nejvěrohodnějšího o lidech, co nejsou statisticky normální, jelikož jsou na samém okraji Gaussovy křivky. ;)

Prosím, hoď mi sem odkaz na to, odkud jsi citovala, čistě z vlastního zájmu bych si to chtěla přečíst celé. Když už jsi to citovala, tak to máš asi někde „po ruce“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
30.5.16 23:42

@KiwiT Asexuality: an extreme variant of sexual desire disorder? Tady máš review o tom, že by asexualita měla být zařazena mezi sexuální dysfunkce.
A v tomhle by mohla být čísla z předchozích statistik, zběžně jsem tam našla: „only a small number of participants (0.75 %) could be described as asexual“ Asexuality: few facts, many questions.
Edit: V abstraktu je 0,6–5,5 %, ale je to krásná ukázka toho, proč číst články celé :lol: :

„Poston and Baumle (2010) reported a prevalence rate of 5.5% when asexuality was
defined as absence of sexual behavior, 4% when asexuality was defined based on sexual
attraction and 3.8% when asexuality was defined on self-identification as asexual. When
combinations of definitions were used, they found lower prevalence rates: 2.65% for a
combination of the behavioral and the self-identification dimensions, 2.05% for a combination of
the self-identification and desire dimensions and 0.6% for a combination of the behavioral and
the desire dimension. A combination of the three definitions resulted in a prevalence rate of 0.75%.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
30.5.16 23:47

@Litta Děkuju! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie