Omezila jsem nezdravé jídlo, ale chybí mi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
29.4.16 19:47

@fashion_victim83 myslis ze kazdy previs jde zlikvidovat?

• Citovat
  • Upravit
25138
29.4.16 19:50

@fashion_victim83 Joga souhlasim, ta je dobra uplne na vsechno a pro vsechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
29.4.16 19:50

@fashion_victim83 ano joga :palec:…posilovani panevniho dna stim take souvisi..

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
29.4.16 19:52
  • Citovat
  • Upravit
KackaDoup
29.4.16 19:55

@fashion_victim83 jj ten po cisari… :(po cisarich, ted po vetsim zhubnuti, me to tam visi, zhubnuti cca 9 kg

• Citovat
  • Upravit
15575
29.4.16 20:09

Holky už napsaly zdravé varianty jídel.. Heleď já chci taky zhubnout a zpevnit, aby se mi lépe běhalo, ale nehrotím to, protože vím, že si občas prostě něco dám (ne tedy fastfood, to nesnáším, ale sladkost nějakou)…Ty třeba zhubneš, ale po tom půl roce se k tomu třeba vrátíš a to není dobré..Určitě cvič, ale musí tě to bavit!!! Jídlo, no, jez častěji menší porce, hodně bílkovin, více zeleniny a ovoce a omez to sladké, jednou za týden si dej nějaké nezdravé jídlo (zdravou variantu)…docela dobrý kompromis ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
29.4.16 20:14

@fashion_victim83 uz je to dyl…on se jakoze ted zvitelnil po zhubnuti.

• Citovat
  • Upravit
3395
29.4.16 20:14
@novakova.t píše:
Holky a co je lepsi neomezovat se a cvicit? Nebo fakt jist zdrave a cvicit? Ja uz mam v tom fakt gulas…kazdy rika neco jineho :(

Protoze na každého neco jineho zabira. Nekdo nepotrebuje ani pohyb ani se omezovat a je jak lunt, nekomu staci jen cvicit, nekdo musi jak cvicit, tak si hlidat stravu. Ja pokud necvicim, musim se trosku hlidat v jidle, abych vahu udrzela. Kdyz cvicim, muzu jist v podstate cokoli a vaha zustava stejna… dodavam, ze jsem dost zavislak na sladkym, takze opravdu jim dost „nezdraveho“ a staci mi spetka pohybu.

To pecivo by se nemelo spis pri hubnuti vubec…spis takove ty cerne chleby. Me moc chutnaj, takze pecivo uz take temer nejim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
29.4.16 20:18
@novakova.t píše:
Nechci ani schodit spis zpevnit bricho

Ted docitam..pokud chces zpevnit bricho, musis posilovat bricho. Na to strava fakt moc vliv nema…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
29.4.16 20:20
@veronika6913 píše:
Ted docitam..pokud chces zpevnit bricho, musis posilovat bricho. Na to strava fakt moc vliv nema…
:lol: jakoze cpi se cim chces, alehlavne posiluj? to opravdu nefunguje.
  • Citovat
  • Upravit
8780
29.4.16 20:31

Vsak to jde ruku v ruce. Spravna strava, spravne cviky, pekne telo. Jedno bez druheho je jalove. A u bricha to plati obzvlast. Pokud je tam tuk (a ten je tam vetsinou kvuli jidlu), tak muze byt naposilovane jak chce, ale videt to nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9173
29.4.16 20:57

Zkus Dukanovo pečivo, pokud bez něj nemůžeš být. JInak na shození ta dieta taky funguje..Já momentálně mám 7kg za 2 měsíce dole.
 http://sjidelnicek.cz/…snych-otrub/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
29.4.16 20:59

Na břiše jde strava vidět nejvíc. A to můžeš klidně cvičit, ale když budeš v jídle prasit, tak břicho výstavní nikdy nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
29.4.16 21:00
@Svandu píše:
Vsak to jde ruku v ruce. Spravna strava, spravne cviky, pekne telo. Jedno bez druheho je jalove. A u bricha to plati obzvlast. Pokud je tam tuk (a ten je tam vetsinou kvuli jidlu), tak muze byt naposilovane jak chce, ale videt to nebude..

přesně tak :palec:
Bude mít pekáč buchet, ale schovaný pod tukem, takže výsledek žádný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
29.4.16 21:12

Tak hned prvni vec… Bez spravne zivotospravy se nikam nehnes. Cviceni je mozna nakejch 20% uspechu. Nezdrave jidlo nemusis uplne vynechat, ale jist jen vyjimecne. Treba jednou do mesice. Pecivo se snazim dost omezovat.. Ted treba kupuji vecerni chlebik, pac ma snizenej obsah sacharidu. Ale moc ho nejim.. K veceru je dobre si dat neco lehciho - salat s masem, rybu.. Omezit mastne, cukry… Vyhnout se sladkostem, smazenymu, omezit lepek. Do toho se aspon 3krat tydne hodinu hybat - plavani, behani, cokoliv.. Dneska je opravdu mega vyber ruznych sportu.. Hlavne se nevykasli na tu stravu, protoze to je opravdu zaklad!! Cviceni jsou mozna nejake 3-4 hodiny z celeho tydne. To nestaci. Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková